Trevligt bemötande och snabbt svar på sms och vid samtal!
Malin Browall
Malin Browall är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Malin Browall har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Malin Browall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Browall har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
199 omdömen om Malin Browall
Proffsigt bemötande med goda råd gällande värderingen. Försäljningen gick väldigt snabbt tack vare att hon hade redan intresserade som hon kontaktade.
En mycket trevlig, driven och yrkeskunnig person. Kan verkligen rekommendera henne.
Rak och saklig utan sedvanliga överdrifter. Bra och tydlig kommunikation. "Mäklade" fram en vettig lösning på affären.
Vi blev trevligt bemötta av Malin. Hon var hjälpsam på rätt sätt och tydlig med information. Vi hade egentligen inte några förväntningar och blev positivt överraskade. Vi är nöjda med vår affär. Särskilt för att hon var villig att besvara alla våra funderingar. Hon återkopplade snabbt.
Malin Browall uppträdde proffsigt. Hon svarade på alla frågor jag hade och jag kände mig i trygga händer.
Väldigt trevlig, kompetent och servicemind! En proffsig mäklare!
Bemötandet var positivt och professionellt. Vi fick snabb och korrekt återkoppling samt tips o råd på ett bra sätt. Sammanfattningsvis är vi klart nöjda så här långt.
Perfekt bemötande och hantering av hela affären
Trevligt bemötande, engagerad, lätt att nå, svarar snabbt på sms eller röstmeddelande.