Sofia Persson

Sofia Persson

Sofia Persson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Sofia Persson har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Sofia Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 388 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Persson har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det absoluta bästa med mitt jobb är, hur klyschigt det än låter, att precis alla dagar är olika! Att jobba med bostäder är en sak, men att träffa människorna som köper och säljer bostäder är det absolut roligaste! Blandningen mellan sociala samspel och att få göra affärer är det som driver mig!

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en effektiv, tydlig och professionell mäklare som har nära till skratt. Tack vare min långa erfarenhet i branschen har jag fått många värdefulla verktyg när det kommer till dialog och förhandling mellan säljare och köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag helst med min familj. Att hitta på aktiviteter, stora som små, med barnen förgyller min lediga tid. För att koppla av och rensa huvudet går jag gärna en lång promenad eller joggar en sväng.

2023-11 - 2024-10

388 omdömen om Sofia Persson

Sedan starten hos Reco 2015
Eleonor S
Centralt

Jag blev bemött på ett professionellt sätt och också enligt mina förväntningar. Jag rekommenderar Sofia varmt och vid framtida köp eller försäljning skulle jag gärna kontakta Sofia igen. Mvh Eleonor Spansk

Kristian H
Rosta

Trevlig vid samtal och mejlkontakt. Försäljningen var oerhört svår och jag förväntade mig andra tips och idéer för att underlätta försäljningen.

Martin Ö
Rosta

På ett bra sätt In kännande och trygg!

Ida S
Skrev om Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro

Jag kan varmt rekommendera Sofia som mäklare! Hon hjälpte mig och mina syskon att sälja vår bortgångna mammas lägenhet tidigare i år. Sofia är en oerhört professionell, kunnig och tydlig, men även varm och hjälpsam mäklare. Vi fick väl underbyggda råd, många bra tips inför försäljningen och tydlig information om vad som gäller, samt ett fantastiskt resultat.

Svar från Sofia Persson

Tack snälla Ida för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag uppskattar det enormt mycket och jag vet att blivande säljare uppskattar det också. Det blir lättare för dem att veta till vem de ska vända sig inför en bostadsrättsförsäljning i Örebro ;) Jag har verkligen uppskattat att jobba med dig och dina syskon. Tack för en trevlig kontakt!

Britt-Marie V
Centralt/Sörby/Eklunda

Sofia är en mycket bra och erfaren mäklare. Vi kände ett stort förtroende i Sofia som alltid var tillgänglig, omtänksam och lyhörd igenom hela processen. Hela tiden med energi, positivitet och proffessionalitet. Vi kan varm rekommendera henne vidare Säljare på Restalundsvägen 81

Svar från Sofia Persson

Hej Britt-Marie! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva några rader och lämna ett omdöme. Det värmer ska du veta!

Ebba A
Rynningeåsen

Blev riktigt trevligt bemött av Sofia! Hon var dessutom imponerande snabb på att svara på meddelanden och har varit till otroligt stor hjälp under processen. Visningen lyckades hon även få att kännas naturlig och utan någon stress eller press, vilket var väldigt lugnande som köpare. Jag hade förväntningar på att mäklare ska vara ganska påfrestande och hetsiga men med Sofia kändes allt lugnt och tryggt. Sammanfattningsvis är jag otroligt nöjd med min upplevelse kring köpet av Hindergårdsgatan 27D och med Sofia som mäklare.

Svar från Sofia Persson

Hej Ebba! Du är för go! Tusen tack för dina ord! :) Jag har verkligen uppskattat att jobba gentemot dig/er i den här processen, så otroligt smidigt och trevligt! Jag tror och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i er nya lägenhet. Allt gott!

Pernilla H
Centralt

Jag är väldigt glad att jag valde just Sofia till min mäklare. Hon är engagerad, pålitlig och så himla positiv. En trygg hand att hålla i genom försäljningsprocessen. Sofia är väl värd fem av fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Sofia Persson

Hej Pernilla! Det kändes som att vi hittade rätt båda två; du fick en engagerad mäklare och jag fick en engagerad, positiv och härlig säljare. Nu kan vi titta tillbaka med känslan av ett mycket gott och fint samarbete. Dina ord värmer ska du veta!

Linnéa N
Rynningeåsen

Sofia har varit jättebra under hela processen - alltid ett otroligt trevligt bemötande och snabb och tydlig kommunikation. Rekommenderas!

Svar från Sofia Persson

Tack snälla Linnéa för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är så roligt att få vara med i försäljningsprocesser när det blir ett så fint samarbete. Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i huset framöver!

Sam L
Centralt

Toppenmäklare! Ifall det blir en framtida försäljning av bostadsrätt kommer jag utan tvekan använda mig av Sofia.

Svar från Sofia Persson

Hej Sam! Jag hoppas av rent själviska orsaker att ni köper en bostadsrätt snart igen - och att ni inom kort vill sälja den ;) Det vore så kul att få jobba med er igen!

Lisa B
Centralt

Bra och tydlig kontakt, högt engagemang och en lyckad affär! Vi är nöjda :)

Svar från Sofia Persson

Hej Lisa! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag uppskattar det verkligen!