Vi rekommenderar ena Mäklarhuset i Åkersberga Vi rekommenderar gärna Mäklarhuset i Åkersbergsa. Bra och kunnig personal!
Mäklarhuset Österåker
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
6 omdömen om Mäklarhuset Österåker
Johanna är seriös, trevlig och mycket lätt att samarbeta med. Snabb och enkel i kontakterna. Vi upplevde en okonstlad ärlighet från Johannas
Fungerade bra. Allt till belåtenhet
Mäklarhuset i Österåker vill jag varmt rekommendera - trevligt bemötande av proffsiga mäklare! En nöjd kund!
Vi köpt vår lägenhet genom Christopher. Det kändes väldigt tryggt och han kände pålitlig. En erfaren mäklare med många års erfarenhet och vä
Jättebra, smidigt, proffsigt, enkelt. Kan inte annat än att rekommendera. / Janne
försäljning radhus, fungerat utmärkt
Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
Försäljning av bostadsrätt! Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb handläggning. Snabb på att svara.