Extremt otrevlig praktiskt taget slängde ut mig på visningen, sa att jag gör en jätte dålig affär om jag ville renovera badrummet som va stambytt 1995, jätte tråkigt då jag var väldigt intresserad av lägenheten
Mäklarhuset Saltsjö-Boo & Saltsjöbaden
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
4 omdömen om Mäklarhuset Saltsjö-Boo & Saltsjöbaden
Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.
Trevligt bemötande. Proffsiga och de leder en genom affären på ett betryggande sett. Rekommenderas å det varmaste.
Kenneth Weidenby sålde vårt hus i Saltsjö-Boo. Stort engagemang och proffsig hantering av försäljningen under hela processen som medförde ett slutpris långt över våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med hur försäljningen hanterades och ger Kenneth våra bästa rekommendationer. Kerstin G
Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
Lars Roos vår mäklare var en riktig klippa, rekommenderas varmt!