Mälarö Solenergi AB

5.0

6 omdömen om Mälarö Solenergi AB

Ulf S
Skrev om Mälarö Solenergi AB

Köpte ett solcellspaket och möts av ett mycket proffsigt utförande och kommunikation. Tack!

KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB
4.6/5 i betyg av 443 omdömen 4.6 av 443 omdömen
BadgeSevenYears

Mycket nöjd. Köpte Solceller och batteri på villa. Fastpris med tydliga vilkor enligt offert. Material försenades från leverantör vilket komplicerade logistik och planering rörande installationen. KNG hanterade dock situationen föredömligt. God kommunikation och snabba svar vid frågor. Hög kompetens och trevlig personal rakt igenom; från VD, montör och elektriker, tom praktikanten var kunnig & trevlig 😅. Obs - Jag är en krävande beställare, och strösslar inte goda referenser och omdömen omkring mig 👍👍👍👍👍

John L
Skrev om Mälarö Solenergi AB

En dag i Juni såg jag två herrar på den lokala lunchresturangen med ett sitt firmanamn tryckt på sina T-shirts. Företaget var nystartat och jag bad om en offet för mitt villatak. Utmärkt bemötande och prydlig installation. Det märktes att de gjorde sitt yttersta för att få en nöjd kund. Vi har en förståelse över leveransläget av komponenter i en global leveranskedja så vi har bortsett från tidsestimat som leverantören inte kan råda över. Det var en mindre försening av materialet. Vi rekommenderar varmt Mälarö Solernergi AB för installationer av Solcellsanläggningar .

Nasim C
Skrev om Mälarö Solenergi AB

Super proffsigt bemötande, och levererade över förväntningarna. Kunnig och pålitlig personal som jag definitivt både anlitar igen och varmt rekommenderar. Stort tack Mälarö Solenergi AB för ett fantastiskt jobb!

TioTak AB
4.2/5 i betyg av 127 omdömen 4.2 av 127 omdömen
Badge2024

Fenomenalt duktiga takläggare från vårt östra grannland Finland som gjorde ett jättebra jobb, kan inget annat än rekommenderas på det varmaste, nu har jag ett tak som är tätt och med de garantierna som följer med taket kan jag inget annat än känna mig trygg i framtiden. TioTak:s representanter fick jag omedelbart stort förtroende för både före och efter att köpekontraktet tecknats och det dröjde inte många dagar förrän kontakt upprättats mellan företagen, ställningsbyggarna, TioTak och företaget som levererat solcellerna var här och plockade ner de som låg på taket och till dess att de var uppe igen, ställningarna användes av båda företagen så det blev ett WinWin projekt av hela jobbet.

Lars-Inge T Lars-Inge T
Läs mer omdömen
Lars Ricky Daniel G
Skrev om Mälarö Solenergi AB

Installerat en laddbox och solceller via Mälarö Solenergi och ska installera batterier under nästa år. Supernöjd med kommunikationen och arbetet som utfördes i tid. Rekommenderas!

Nikola M gillar detta
Deniz B
Skrev om Mälarö Solenergi AB

Hej Riktig bra leverans smidigt och snabbt, grabbarna var jättetrevliga och hjälpsam.

Vesivek Sverige AB
4.8/5 i betyg av 1218 omdömen 4.8 av 1218 omdömen
BadgeTenYears

Efter att ha granskat offerter från olika företag så föll vårt val på Takexpress. Orsaken var att de lovade att göra arbetet på mindre än en vecka samt att priset verkade rimligt i jämförelse med övriga aktörer. Man påstod sig använda sig av samma eller likvärdiga material från kända underleverantörer, bl.a. takpannor från Benders, vilket stämmer. På 4 dagar var arbetet klart så när som på lite smådetaljer som vi fortfarande väntar på ska färdigställas. Personalen med Jani i spetsen har varit mycket professionella och tillmötesgående och varit rak och ärlig. Äkta finskt SISU. Jag rekommenderar Takexpress till er som vill ha ett bra arbete utfört prisvärt och snabbt. Med vänlig hälsning Patrick

Patrick S Patrick S
Läs mer omdömen
Jimmy F
Skrev om Mälarö Solenergi AB

Proffsiga, punktliga och håller det som dom lovar. Vår installation fick MVG i betyg. Vi är mycket nöjda med Mälarö Solenergi som leverantör.