mc Donald's s:t Erik

2.9

7 omdömen om mc Donald's s:t Erik

Oscar D
Skrev om mc Donald's s:t Erik

BÄSTA SERVICEN! Speciellt killen med snygg tatueringn runt sin hals. VI kom 12 st 10-åriga buskillar som yrigt skulle beställa mat och han ordnade bästa service man kan få. TACK!

Sponsor
Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4380 omdömen 4.0 av 4380 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go

Stefan Q

Jakob J
Skrev om mc Donald's s:t Erik

Stans bästa Big Mac? Denna McDonald's håller en hög standard på den bästa hamburgaren som finns där ute. Alla ni som tjatar om Max mål och hur lite koldioxid den släpper ut vid tillverkning, kan slänga er i väggen. Vem bryr sig?

Sponsor
Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8318 omdömen 4.2 av 8318 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda

Ola A
Skrev om mc Donald's s:t Erik

Kanske inte den bästa restaurangen, men fyller sin funktion mitt på natten. Personalen borde vara lite mer kundinriktade å plugga på begreppet kundservice

Frans M
Skrev om mc Donald's s:t Erik

När man äter där undrar man om man befinner sig i Sverige om ni förstår vad jag menar...

Reco tipsar!
Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

John H
Skrev om mc Donald's s:t Erik

Som vilken restaurang i samma kedja som helst.

Lars  S
Skrev om mc Donald's s:t Erik

Gillar inte alls denna restaurang. Dels pga personalens bristande förmåga att vara serviceinriktade. Har visserligen öppet dygnet runt, men till vilket pris. Snabbmat är vad Mcdonalds skall servera, då vill man inte vänta på maten i 10 minuter efter att ha stått i kö i ca 15. Rekomenderas EJ

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 4920 omdömen 4.2 av 4920 omdömen
BadgeSevenYears

Firade en 80 åring .Jag bokade ett chambre séparé så vi fick plats 12 st . Fantastiskt mottagande ! God mat och dryck ! Vi är jättenöjda !