Mycket trevligt bemötande och hjälpsamma
Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB! Vi är en bilverkstad som erbjuder bilservice såväl som däckhotell och däckbyte. När bilen har gått sönder och behöver repareras så krävs professionell hjälp. Vi utför alla typer av reparationer. Vi är en seriös bilverkstad som har lång erfarenhet och kan allt som...
399 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt bemötande, högt pris på arbete och delar.
Setviceminded. Lyhörd. Kund i fokus. Ni
Trevligt bemötande,beställ service
Klockren service och trevligt bemötande
Allt gick snabbt, bra och jag fick ett väldigt trevligt bemötande. Dyrt blev det men för att vara ärlig så hann jag inte jämföra priser och jag hade fått vänta längre att få tid någon annan stans så jag prioriterade den snabba tiden. Jag kommer använda dom igen. Cissi
Trevligt bemött, proffsigt utfört jobb
Trevligt bemötande både vid lämning och hämtning av bil. Förklarade tydligt vad dom gjort för åtgärder vid felsökning på ett enkelt och bra sätt.
Väldigt trevlig och proffsig personal! :-)
Gjorde service på bilen, gott kundbemötande samt toppen med 20% sista minuten tider.
Fantastisk service! Bärgad, lagad och levererad tillbaka till långtidsparkeringen på några dagar. Allt medans familjen var på semester
Utförd service på min företagsbil, lånebil, lätt att boka och utmärkt bemötande och en nyservad bil, tack!
För höga priser för enkla jobb samt försöker få kunderna att byta fler delar än nödvändigt.
Snabb respons på kontaktformuläret. Fick komma in nästa dag. Lämnade bilen före 8 och fick lånebil utan extra kostnad. Kostnadsförslag inom några timmar och bilen tillbaka samma dag. Mycket trevlig kille i kundmottagningen som både tog emot och lämnade ut bilen. NÖJD!
Var inte inbokad fick återvända 2 timmar senare Just bemötande Prisvärt hjulbute
Vi hade en bil med ett svårdiagnosticerat fel och YaaBil är den tredje verkstaden vi besökte med hopp om att de kunde hitta felet. Eftersom de är på pass proffesionella på YaaBil och inte ville ge sig förrän de hittat felet så lyckades de till slut. Vi är så nöjda.
Trevligt bemötande, kunniga mekaniker, snabba
Suveränt bemötande och snabb hjälp! Fick tillbaka bilen samma dag. (Generator byte)
Bra trevlig personal, snabb service på bilen
Trevligt mottagande och byte av bromsskivor bokades in omg på en tid samma vecka. Bytet var snabbt gjort.
När jag ringde för att boka tid fick jag ett väldigt fint bemötande av en kvinnlig receptionist som beklagade att tyvärr var det minst en veckas väntetid på reparation. Hon bokade i a f en tid och jag fick lämna bilen parkerad utanför verkstaden utifall det skulle komma en avbokning och dom kunde klämma in min bil tidigare. Och minsann, rester vara tbå dagar fick jag ett samtal att bilen var klar. Toppen!
Bra bemötande Kunniga Rekommenderas
Trevligt bemötande och förklaring vad exakt som skulle göras.
Bra service. Fick bilen klar samma dag. Bra kommunikation.
Supertrevligt bemötande och flexibla!
Trevlig personal på Mekonomen i Märsta sabba med servicen.
Alltid trevlig och proffsig service
Trevligt bemötande och bra service!
snabbt, billigt ärligt. Bra service.
Min bil bärgades till verkstaden. Fick snabbt svar om när den skulle felsökas och reparationen gick fortare än väntat. Det var en slang till kylaren som sprungit läck. Generellt trevlig och professionell personal! Mindre roligt att betala bara😉
Trevlig, proffsig och snabb service!
Snabbaste servicen någonsin på en 2021 BMW X5 hybrid, ringde och bokade service vid frukost och hämtade bilen 16.15
jätte snabb, bra kvalitet,proffessionell service, rekomendera till alla
Trevligt och professionellt bemötande. Snabbt och väl utfört arbete. Ca 30% billigare än på märkesverkstaden.
Bra fakta vad servicen kostar,samt när Multivanen skulle vara klar!
De var trevliga och prioriterade min bil när jag var ” strandsatt långt hemifrån efter ett missöde”
Otroligt bra bemötande och jag som kund kände mig trygg i deras service! Rekommenderar dock att boka direkt via Yaabil och inte via Mekonomens centralkontor, då centralkontoret inte alls hade samma kunskaper eller ödmjukhet!
Trevligt och tryggt bemötande
Trevligt och korrekt bemötande på kundmottagningen!
Mycket trevligt bemötande. Snabb service i semestertider.
Trevliga, tydliga och snabba. Mycket nöjd med arbetet.
Proffs! Trevligt bemötande. Snabbt och smidigt service.
Det blev lite försenat och utdraget pga olika omständigheter. Men de såg till att göra det bästa av situationen och höll samma pris trots mycket extrajobb. Rekommenderas.
Snabb och bra service. Klart och tydligt. Killen i receptionen var superbra - trevlig och kunnig med ett bra bemötande.
Bokade en dag, lämnade in nästa dag 07.28 och hämtade 09.00! Det visste att jag behövde bilen för att köra 50 mil med släpvagn samma dag. Snabbt och proffsigt!
Kanonbra bemötande och man tog min bil när inga andra närliggande verkstäder hade tid.
Bra bemötande och snabba boknings tider. Snabb service. Kanon bra
Bra och mycket trevligt bemötande. Kommer absolut använda er igen!
Trevligt bemött av personal! Bra kommunikation under arbete!
Trevligt bemötande och mycket pedagogiskt förklarat vad vad jag kunde förvänta mig gällande åtgärd och kostnad.