Snabb service, billigare än utlovat
Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB! Vi är en bilverkstad som erbjuder bilservice såväl som däckhotell och däckbyte. När bilen har gått sönder och behöver repareras så krävs professionell hjälp. Vi utför alla typer av reparationer. Vi är en seriös bilverkstad som har lång erfarenhet och kan allt som...
444 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Märsta/YaaBil Märsta AB
Sedan starten hos Reco 2021
Alltid trevligt bemötande av kundmottagaren. Och hjulskiftet gick smidigt.
Det här är den bästa verkstaden jag har varit hos. Ett väldigt omtänksamt team – särskilt verkstadschefen som är helt fantastisk. Rekommenderas varmt!
Bra men lite ångt kollektivt från Sigtuna..
Bra service och mycket trevliga!
Jätte nöjd med resultatet,informationen och professionalitet!!! Trevlig personal!!!
Kunniga ordning och reda. Snabb hantering mycket nöjd
Bra bemötande och trevlig personal. Snabb hantering och proffsigt. Toppen!
Trevligt och glatt bemötande, snabbt utfört jobb.
Bemötande var super. Lyssnade och kom med förslag med tydlig information!
Jag besökte dem för att åtgärda några problem med läckor och bromsar på min bil. Redan från första stund blev jag mycket vänligt och professionellt bemött av personalen. De var lyhörda för mina problem och förklarade tydligt vad som behövde göras och hur de skulle gå tillväga för att åtgärda dem. Jag förväntade mig att de skulle kunna identifiera och lösa läckageproblemen samt få bromsarna att fungera som de ska. Verkstaden levde upp till dessa förväntningar på ett utmärkt sätt. Arbetet utfördes snabbt och effektivt,...
Fast, easy, and professional service.
Snabb, enkel bokning, bra emottagning, snabbt jobb.
Min uppfattning och upplevelse är att byte av startmotorn och batteriet var och är utmärkt såvitt jag kan berömma som glad amatör och ägare av bil.
Fantastiskt bra!!!!! Tack!!!!!!
Snapp enkelt dyrt 1500 för nya h7 lampor monterade lite väl dyrt
Jätte trevliga och allt gick snabbt och smidigt
Trevlig personal vänligt bemötande
Hej. Jag var inte nöjd med service som ni har gjort till mig. Jag berättade till er när jag bokade tid att det är Riddernarks bil som skickade mig till er men verkstad stressade mig i slutet . Ni skulle kontakta dem och skriva vilka fel bilen har men ni vill att jag betalar själv. Jag stressande mycket när jag var på jobbet och ringa bilfirma själv men tack så mycket att jag fick bilen. Mvh Deo
Snabb service, trevligt bemötande, bra återkoppling.
Blev mycket trevligt benött! Mina förväntningar möttes väl och är nöjd med besöket. Kan mycket väl tänka mig att serva bilen där i fortsättningen
Bra verkstad allt fungerade snabbt och smidig reparation
Snabb reparation på min bil. Proffs och kunnigt personal. Trevligt bemötande. Jag är super nöjd!
Bra service av trevlig personal.
Var på mekonomen i Knivsta. Super bra service av Jimmy
Bra bemötande toppen bil mekaniker ”Mange”
Ni borde utbilda era mekaniker och tjänstemän innan ni tar emot kunder
Mkt trevliga och hjälpsamma när en fjäder gick sönder på bilen när vi kom från Arlanda. De ringde runt för att få tag på delar så att vi skulle kunna ta oss hem så snabbt som möjligt. Vi är mkt tacksamma för deras hjälp
Enkelt, Snabb och bra service. Rekommenderar verkstaden
Skulle avråda alla att besöka Mekonomen i Märsta. Aldrig varit med om så dålig service som här. Ett batteri som har 11 volt och knappt 1 år täcker ej några garantier. Man har inget bättre för sig än att ”förstöra” ett batteri. När man ifrågasätter vad för tester dem har gjort svarar hon inte. Vad jag förstått det som så är inte deras Exide batterier så bra då jag har fått alla underlag från deras tillverkare. Kvinnan som är någon form av ansvarig bör gå en utbildning i vett och ettiket Dem förtjänar inget betyg alls.
Bra, fyller förväntningar, trevligt bemötande, kompetent service
Mycket snabb och schysst kundservice! Behövde få generatorrem bytt och felsökt efter att den gått av, fick tid dagen efter och problemet var åtgärdat samma dag.
Satte in en strålkastare jag köpt på skroten. Inget att anmärka på.
Trevlig bemötande, snapt arbete, men lite dyrt.
Superbra snabb service. Bra bemötande. Enda lilla minus är att all kommunikation sköttes via sms, försökte ringa på ett sms då jag ibland tycker det är enklare att förklara muntligt men fick inget svar. Men allt i allt mycket mycket nöjd.
Snabb service, vänligt bemötande
Fick den hjälpen jag behövde och svar snabbt när jag undrade något.
Trevligt bemötande och snabb/bra service!
Blev riktigt posetivt bemött av mannen i kundtjänst. Beställt däcksbyte till vinterdäck. Däcken flyttade från Sigtuna verkstan. Kommer serva bilen där och även min husbil.
Snabb service, trevligt bemötande
Mycket bra bemötande och snabbt och bra utfört arbete med att byta batteri i min bil.
Super bra Service och trevligt bemötande.
Bra bemötande och ett bra utfört arbete
Trevligt och förtroendeingivande bemötande. Hit går jag igen.
Trevligt bemötande, snabb service och byte av bromsar till ett bra tid.
Mycket trevligt bemötande och hjälpsamma
Trevligt bemötande, högt pris på arbete och delar.
Setviceminded. Lyhörd. Kund i fokus. Ni
Trevligt bemötande,beställ service
Klockren service och trevligt bemötande