Dåligt bemötande om man ifrågasätter faktura
Perssons Rör & Värme IVT Center
Välkommen till Perssons Rör & Värme! Vi är ett komplett VVS-företag som är väletablerat här i Jönköping. Vi har behörighet för Säker Vatten Installationer och utför alla typer av VVS-arbeten, även badrumsrenoveringar och om/tillbyggnation av både små och större fastigheter. Vi säljer även vattenreningssystem. Att vi är ett...
93 omdömen om Perssons Rör & Värme IVT Center
Allt till full bellåtenhet duktig servicekille
Jag vet inte vilken "upplevelse" ni syftar på, men Perssons Rör brukar ju vara vänliga själar - om än inte särskilt billiga.
Enbart positiv. Vi fick den hjälp vi behövde. Grabbarna som hjälpte oss var mycket trevliga och hjälpsamma.
Bra service och håller vad de utlovat.
Kom i tid och gjorde ett bra jobb.
Vi blev väl bemötta. Montaget och installationen, inkl borrning, gick smidigt. Anläggningen fungerar bra. Servicen fungerar. Vi är nöjda så här långt.
Dålig när man har ringt och påpekat fel har man nästan blivit idiotförklarad känns inte bra som kund, man drar sej för att ringa dom.
Allt fungerade perfekt Trevliga och kunniga hantverkare
Det är så många år sen som jag utnyttjade era tjänster så det är inte möjligt att ni vill ha feedback på det nu. Mvh Margaretha Elfving
Bra service och duktig personal. Rekommenderar dem gärna.
Trevligt bemötande och bra service
Känns väl principiellt OK. Vad man kan förvänta sej av en kvalificerd service! Trånigt dock att inte få något kunnande och support på de luftkonvektorer som är en del av min kompletta IVT- installation!!! 🙁🙁 Med vänlig hälsning, Svenåke Dahlqvist
Bra bemötande och kunnig installatör
Utmärkt jobb, väl skött, bra information
Lovade att återkomma med pris uppgifter Men de har inte skett!!
Helt ok. Gjorde ett bra jobb. De är välkomna tillbaka nästa år.
Bergvärmen installerades på utsatt tid Installationen gick snabbt och har fungerat bra sedan dess
Jag är mycket nöjd som kund hos Perssons Rör
Trevligt bemötande, löste sig ganska ok efter en del trubbel
Jättebra jättebra jättebra jättebra
Har inte anlitat Perssons så här har det blivit fel. Bor i hyreslägenhet...
Jag vet inte om jag får värme hemma av er, men min upplevelse är skit dåligt! Vi fryser inne i lägenhet hela vintern. Om jag skulle bo i Södermalm eller Östermalm, Vasastan kanske min upplevelse skulle bli positiv. Min betyg kan inte bli mer en etta, tyvärr. OBS! Jag bor i en HSB lägenhet, bostadsrätt.
Känner mej alltid väl bemött när man tar kontakt med Er. Man märker att Ni alltid kan Er sak och vill hjälpa till och lösa mina problem mm.Alltid lätt att få kontakt med Er.Ofta inte så lätt annars nu för tiden!!
Bra bemötande och servicegrad när de väl är på plats. Dock en besvikelse när man tecknat serviceavtal med dem för att få översyn av värmepump inför vintern. Den har de uppenbarligen inte planerat in, utan försöker komma efter vintern istället när det troligtvis lugnat sig. Så nyttan med serviceavtal är väldigt liten.
Bra service och väl utfört arbete. Håller vad De lovar.
Helt värdelöst!! Jag heter inte Magnus, jag har inte haft någon kontakt med Perssons Rör & Värme IVT Center, skänk istället pengar till någon utvecklar er questback/kundundersökning!
Servicekillen var bra och trevlig och kunnig
Jag heter inte Birgitta!!! Ni har fel uppgifter.
Mycket nöjd, har fungerat perfekt hela tiden !
Fungerade bra men installationen var för 2,5 år sedan tror hag
Bra och trevligt bemötande. Kommit utlovad tid
Har fått den hjälp som kan önskas.
Jag har bara goda erfarenheter av Perssons rör vad gäller service av vårt värmesystem.
Längesedan, men jag har för mig att de gjorde ett okej jobb.
Jag är inte nöjd med den information på olika inställning av värmepumpen. Jag har läst i instruktionshäftet, det finns så många olika inställningar och så är det ett trögt system så det tar ett till två dygn innan man ser eventuellt resultat. Det är inte lätt som pensionär att förstå alla dessa möjligheter och vilket som passar bäst. Har haft direktverkande elvärme tidigare.
Mycket bra arbete och aldrig några problem! Nöjd!
Rengöring ventilation. Mycket positivt bemötande såväl i sälj som leveransfasen
Jag är mycket nöjd med er service på vår värmepump. Högt betyg till era tekniker. /Bengt Ybe
Allt har fungerar utan mankemang!
Varit toppen sluppit frysa om...!!!!
Det fungerade helt perfekt. Kom i tid och berättade vad som gjordes. Förstod allt. Och arbetet avslutades helt samma dag.
Nöjd snabb service, tillmötesgående personal
Positivt, upplever de montörer jag träffat som serviceinriktade och hjälpsamma. Förvånas ibland över tålamoden med alla frågor jag kan ha.
Jag fick hjälp med mitt problem inom rimlig tid.
Positiv upplevelse, kunnig och trevlig personal
Det har fungerat bra inga problem så länge vi hade , men vi sålde huset för några år sedan Roy
Alltid lika bra! Trevliga killar. Men lite dyrt!!! För så kort tid samkör med våra grannar flera på vår gata ni kommer inte samma dag? Med vänlig hälsning,/ C-Å Landström
Nöjd och kunniga Väl bemötande och bra service
Exeptionellt snabb och bra service vid flera tillfällen!