Mycket nöjd med arbetet och bemötandet. Samtliga jag var i kontakt med var trevliga och kunniga.
Rörkåren AB är ett rörinstallationsföretag med sin bas i Hägersten i södra Stockholm men med hela Stockholms län som arbetsfält, våra montörer är utspridda från mälaröarna i norr/väst till Nynäshamn i söder.
5 omdömen om Rörkåren AB
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
Avloppsstopp Snabbt åtgärdat, bra bemötande Toppen
Byte av värmepatroner i vattenburet värmesystem i villa. Utan anmärkning, bra bemötande och snabbt utförande.
saklig o enkel info inför val av v-pump. Demontering, bortforsling samt installation fungerade i ett förutsagt flöde . Det märktes väldigt tydligt - inte första gången ! Dessutom- alla inblandade synnerligen trevliga bekantskaper !Mycket nöjd ! Tomas Jonsson
Rörkåren gör bra jobb, är en seriös firma med kunniga och erfarna medarbetare. I dessa tider där fusk och slarv är alltför vanligt och man inte kan upptäcka det förrän problemen uppstår när det gäller va-arbeten, så är Rörkåren ett företag man kan lita på helt. Vi i Brf Korpen rekommenderar alla att anlita Rörkåren!
Fungerade utmärkt. Gjorde överrenskommet jobb snabbt och smidigt, utan problem och i tid. Rekommenderar starkt. /Nöjd kund