Precis ätit dålig lunch här. Ljumen, micrad?? Smakar inget annat än vitpeppar- sen när blev vitpeppar huvudkryddan i thaiköket?! Gå inte hit!
Sawadee Fastfood AB
5 omdömen om Sawadee Fastfood AB
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Har vart där flera gånger men slutade gå dit, ofta serveras det gammal mat det känner man både på lukt och kycklingen som var smaklös och vit och seg. Min fru som är thai sa direkt att maten var dålig i thais mått mätt. Man får vad man betalar för.
Ett svart får bland Thairestaurangerna. Verkligen halvfabrikat rakt genom, spartanska lokaler men som tur är var det billigt!
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Har endast varit här två gånger, men funnit det angenämt båda gångerna. Snabb servering, stora portioner och rätt bra priser (för att vara i stan). Har inte varit med om något muggproblem som Christian S.
Var där den 18/2-08 och bemöttes tyvärr av en otroligt egendomlig kassörska. Allting flöt smärtfritt fram tills dess att jag ville ha en pappersmugg att dricka mitt vatten ur, och efter många om och men blev tvungen att dega 5 spänn för en mugg. Det är vad jag kallar kortsiktigt tänkande. Maten därefter var medelmåttig. Aldeles för söt och den kändes inte helt färsk.
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.