De gjorde ett jobb och blev inte hjälpt av det, det kostade mig nästan 3000 kr för att hitta ett fel som inte var fel. Åtgärdade problemet själv på 10 minuter genom att läsa lite. Verkar kunna rör men när det gäller tex vattenfilter så blir det svårare. De kopplade in en hydropress åt mig, sedan dess har den inte fungerat som den ska och lite jävlar anamma så ordnade jag det själva genom att läsa lite om anläggningen jag har, nu fungerar trycket som det ska. Annat problem är att de inte svarar på mail angående problem...
Sköldsbergs Vvs & Fastighets AB
6 omdömen om Sköldsbergs Vvs & Fastighets AB
Hej Roger Tråkigt att ni upplever det så! Enligt samtal med berörd arbetsledare så skulle ni själv ta upp pumpen ur brunnen eftersom det är där felet är som vi då på talat vid 2 tillfällen på plats. Så vi är inte riktigt med på vad ni menar eftersom ni skulle slutföra arbetet själva. Men hör gärna av er. Samt har vi skickat ett mail till er utan återkoppling Mvh Stefan Andersson
Inget fel på arbetet men otroligt dyrt. Bytte släplist i duschen, 30 minuter, fick en faktura på totalt 2 624,- kr. Inkl. Rotavdrag. Dom stog ju för listen, 392,- kr. Aldrig mer jag ber detta företag om hjälp.
Hej Ingela Ja dom små jobben är dyra för både kund och oss eftersom det går mer tid alltid förutom dom 30 minuterna som ni säger vi varit på plats det håller jag med om, Därför har vi med en prislista på hemsidan som talar om hur vi tar betalt på mindre service jobb för att inte det skall bli missuppfattning eller ledsamheter. Men hoppas att jobbet blev bra mvh Stefan Andersson
Fick idag hjälp med toalettbyte. Blev i butiken förra veckan bemött på ett trevligt, tydligt och bra vis. Kunde välja dag för stöd med installation och personal kom på utsatt tid, var trevlig och gjorde ett bra jobb.
Hej Jonathan Roligt att höra att det funkat fint Trevligt med ny wc stol Mvh Stefan Andersson
Mycket smidiga och professionella. Arbetet utfördes effektivt och med riktigt bra resultat. Smidigt också att kunna köpa utrustningen via Comfort.se, välja Sköldsbergs som installatör och betala med valfri metod. Rekommenderas!
Proffsiga och väl genomförda installationer.
En stor överraskning på hemmaplan, vi åkte runt till alla VVS-are i Alingsås utan att få beställa det som önskades. På den gamla hemmaplanen fanns en butik man åkt förbi tusentals gånger utan att besöka. När vi väl gick in hade dom det vi önskade på hyllan. Snacka om positiv överraskning!