Trevlig personal. Lämnade in bilen på service. Kommer tillbaka nästa år
Speedy Bilservice Falkenberg
Hos oss på Speedy Bilservice i Falkenberg får du alltid den bästa servicen av din bil! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja, och har hela 30 års erfarenhet inom bilbranschen. Våra mekaniker hjälper dig med allt från avgassystem till bromsar och prioriterar alltid att utföra arbetet snabbt och säkert. Ett besök hos...
922 omdömen om Speedy Bilservice Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2017
För en utomordentlig service och trevligt bemötande rekommenderar jag varmt speedy i Falkenberg. Tack & på återseende ☺️👌🏽🤩
Fantastiskt bemötande och serviceanda. Rekommenderas varmt!
Snabbt och smidigt. Bra bemötande
Alltid bra service o trevligt bemötande.
Väldigt bra bemötande. Ville ha hjälp med att byta en trasig lampa. Fantastiskt dom tog det med en gång. Blev så glad för det. Det blir fler gånger på Speedy👍
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Jag hade bokat oljebyte, det var helt OK.
Vänligt bemötande och man känner sig trygg med kundmottagningen! Kommer att återkomma bör det uppstår behov!
Snabbt, smidigt och trevlig service!
Snabb och bra service till ett vettigt pris!
Alltid lika hjälpsamma. Den här gången fick jag hjälp med att byta min registrerings-skylt.
Bra som förväntat. Byte av bromsrör. Byta av batteri o kontrollapparat.
Snabb och bra service, tog tid på sig att verkligen hitta orsaken så det inte händer igen.
Kanonbra service. Snabb hjälp när jag fick ett akuta bekymmer som behövde lösas snabbt. Personalen upplevdes proffesionell och engagerade i sitt yrke vilket jag uppskattar, då vet jag att de lägger omsorg i arbetet de utför och sättet bilen + kunden i prioritet. Ny ägare av en campervan och mitt första besök hos dem, men kommer nog ha dem som min främsta "to go"-ställe framöver nu. :)
Snabbt och bra hanterat. Trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och hjälp. Jag kan rekomendera er.
Fantastisk service både på bilen och av personalen, gott mottagande och god hjälp efteråt. Kommer fortsätta serva bilen där framöver. Oerhört tacksam!
Allt var toppen! Vänliga och kunniga!
Bra trevligt bemötande . Nöjd och glad
Mkt bra och snabb service och trevligt bemötande!
Bra hjälp, och klara svar på mina frågor.
Alltid snabb och smidig service med trevliga medarbetare.
Snabbt bra repratör, trevlig kundmotagning Kommer tillbaka 👍🏻👍🏻
Årlig service. Trevligt bemötande. Snabbt, enkelt och smidigt vid både inlämning och hämtning. Toppen!
Helt ok. Bra bemötande av personalen. Inget negativt att berätta om.
Speedy fixade besiktninganmärrkningar ifrån Bilprovningen på ett utmärkt sätt. Trevligt bemötande och snabb service. Tack
Ja vad säger man annat än tillit och kunnande! Till det trevligt bemötande⭐️Med vänlig hälsning,
Service med det lilla extra alltid när man kommer hit
Gör rätt för namnet Speedy! Flexibla och tar emot bilen och klämmer in den mellan andra jobb och kommunicerar med dig som kund! Flertalet fel på sonens A-traktor som inte bara var standard bilfel löste dom med glans! Tveka inte att lämna in din bil här!
Snabb service Saklig bedömning Seriösa helt enkelt.
Chansade på drop in och fick komma direkt. Trevlig personal och snabb verkstad.
Trevliga personal och hjälpsamma. Rekommenderas starkt
Trevliga, noggranna, kundorienterade.
Mkt trevligt bemötande o hjälp! Vi är mkt nöjda o kommer att rekommendera er o självklart anlita er vb.tack Andets o Mona Rodendahl!😃
Trevlig personal som kan erbjuda hjälp snabbt med proffesionellt resultat!
Bra och trevlig personal. Jag hade inga direkta förväntningar mer än att det skulle utföras det jag ville få åtgärdat.
Jättetrevlig personal som gör ett fantastiskt jobb till en låg penning
Snabb service och trevligt bemötande
Bra bemötande. Tydlig och trevlig kommunikation.
Wow vilken service & bemötande! Otroligt trevliga & hjälpsamma!
Snabbt smidigt o bra service.
Medarbetarens bemötande och serviceanda var exceptionellt. Lever upp till namnet ”Speedy” då jag fick hjälp med en gång på plats. Kommer att rekommendera och vända mig till denna bilservice i fortsättningen.
Trevlig personal med professionellt och mänskligt bemötande mot kunden! 10 av 10, alla dagar i veckan! topp 👍🙌
Tack mekonomen som sa att speedy har lampor o kan fixa det Blev bra bemött o är supernöjd trevlig helg!
Jag upplevde bra service! Trevlig och kunnig personal. Dom gjorde ett bra jobb och snabbt löste mitt problem. Så jag har bara gott att säga, därför bokade jag en ny tid direkt.😊 Patrik
Alltid god service och bra bemötande. Får hjälp snabbt och smidigt.
Grymt bemötande, snabb service å vettigt pris
5 av 5 möjliga ostbågar till ett härligt gäng som ställde upp på kort varsel att byta xenonljus på min tesla.
Mycket bra bemötande, som alltid?