Alltid en bra service och bemötande
Speedy Bilservice Västerås
Välkommen till Speedy i Västerås! Vi har i hela 30 år erbjudit våra kunder ärlig bilservice av högsta kvalitet. Vi gör noggranna kontroller helt kostnadsfritt och berättar vad som behöver repareras. Medan vi utför servicen kan du njuta av en kopp kaffe, vi jobbar snabbt och effektivt och det tar ofta bara en timme eller två....
1312 omdömen om Speedy Bilservice Västerås
Sedan starten hos Reco 2013
Som alltid, bästa service och bemötande!
Personligen blev jag skapligt mottagen, men när det gällde ärendet, så var det " godag yxskaft. Sa att jag ville ha hjälp med bromsarna, byta belägg och ev handbroms backar, eftersom jag visade mitt besiktningsprotokoll. Sedan bad jag om, att kolla ett oljeläckage vid oljefiltret. Fick svaret att det var felmonterat, men min erfarenhet efter 10 år på Volvo, så måste man ta bort filtret för att se felet. Så det kan aldrig ha gjorts och under tiden skulle jag ha förfrågats om dom fick byta och justera monteringen. Och...
Super bra service med rimligt pris men lite dålig kommunikation
Hej Carl, kul att höra att du är nöjd med arbetet som utfördes på bilen, vi skall ta och undersöka vad vi kan förbättra för att få bättre kommunikation med er. Ha en trevlig helg :)
Dåligt: Lämnade in bilen för att byta bromsar på måndagen. Bilen blev ej fixad på måndagen. Bokade ny tid till onsdag. Bilen inte klar på onsdag. Fick lånebil till torsdag. Vid hämtning av bilen hade de kryddat fakturan med 1200kr och hävdade att de skulle fylla olja i motorn utan att prata med mig innan.
Hej, Jessica. Bokningen på måndag var enbart för felsökning av bilen. Vi hörde ett missljud från motorn, därav kollade vi oljestickan och såg att den var helt torr. Då är det inte ens säkert för en bil att åka från portarna till parkering pga. risk för haveri. Priset ni fick var på 900kr extra, som ni inte ens fick betala för. Kostnaden var för oljan som behövde fyllas på i motorn, vilket inte överstiger 15% av utlämnad offert kostnaden. I vanliga fall ringer vi alltid våra kunder även om detta inte överstiger 15% av det ursprungliga priset, men i detta fall var det risk för haveri.
Vänligt, hjälpsamt, snabbt - som vanligt!
Dom kunde ta in mig snabbt och fixade problemen fort. Ringde och hörde av sig hur jag ville göra med saker som var fel, vilket uppskattades. Blev faktiskt lite billigare än jag trodde. Inget strul eller konstigheter. Kan rekommendera.
Bra bemötande fick en tid snabbt har tidigare använt mig av speedy och jag har varit nöjd den här gången var det oljebyte som så många gånger tidigare och det gick snabbt och bra
Bra bemötande och bra pris. Så absolut värt att välja. Men stället är lite skitigt och slitet i entrén vilket drar ner helhetsintrycket.
Bra bemötande och snabb service @
Bra service. Enkelt och smidigt
Alltid serviceinriktade och ser till att det blir en bra lösning för kunden
Inga konstigheter. Trevligt bemött. Hade lite frågor som killen fixade svar på direkt. Printade ut assistansförsäkringen så jag kan lägga i bilen Den är också ett plus med Speedy.
Snabb service med bra kontakt. Utfört enligt offerten.
Jag är hel nöjd med er kommer att berätta om er Kommer i fortsättningen att vara kund
Mycket bra service! Rekommenderar!
Awesome...banger.. gucci mericci
Jag lämnade in bilen för att en varnings indikering börjat lysa om elsystemet. Man hittade inget fel, bara lite lägre spänning på batteriet än brukligt. Jag hoppas att de gjort rätt bedömning och att jag kan fortsätta att anlita detta verkstad för våra två bilar.
Superduktiga, gör och kan sitt jobb till 110%. Mycket nöjd, 5*
Trevlig personal och rimligt pris. Bara bra.
Service, och bra bemötande samt speedy
Nöjd................................................................
Snabbt och proffsigt med tydliga besked
Tät kommunikation och snabb service. Så man vill ha det!
Bra och trevlig personal, service på bilen gick snabbt och bra pris
Snabb service. Enkelt att få tid. Tack snälla!
Mycket fint bemötande,och uppskattar verkligen när dom ringer upp en när dom hittat något fel och informerar en, som sagt jag är nöjd 5+. Mvh Jonas åkesson.
Speedy står för bra service och utför fina och gedigna jobb.
Har haft min bil hos flera gånger för service eller reparationer. Är alltid nöjd. Bra bemötande, fast pris, inga överraskningar, enkelt.
Det gick snabbt att få en tid. Trevligt bemötande vid inlämning av bilen och bra med ett meddelande när bilen var klar att hämtas.
Trevlig o hjälpsam personal! Får en familjekänsla! Bra o snabba jobb utföres
Vänligt bemötande; blev insläppt trots de var fortfarande personalens lunchtid!
Stor service utförd till belåtenhet
Bra bemötande och tiden jag fick var bara en vecka framåt. Snabb service o däckbyte på en förmiddag!
den bästa servicen i Sverige Jag rekommenderar andra att besöka
Som vanligt trevligt, snabbt och effektivt
Det var smidigt att lämna in bilen och att mekanikern återkopplade under dagen. Inget att anmärka på.
Trevligt bemötande och professionell service. Däckhotellskund
Var in för däckbyte. Blev mycket bra bemött. Speedy levde upp till förväntningarna.
Bra bemötande. Dock vet jag ju inte hur väl arbetet utförts,får visa sig vid besiktningen ;)
Jag är mycket nöjd med det personliga bemötandet. Tack för en fantastisk service!
Skriver bara för att slippa anden. Ogillar väldigt att det skickas flera.
Hej Jan, detta förfrågan skickas automatisk efter ett besök.
Service på bilen! Trevlig personal och smidigt att både lämna och hämta bilen!
Bra jobb och trevlig personal
Bra service och kompetent personal
Bra mottagande och snabb service. Däremot bör stolar och runt receptionen fräschas upp. En stol trasig.
Vänligt och proffsigt bemötande. Snabb service 👍 Jag bytte till vinterdäck
Alltid lika professionella, duktiga och snabba!
Mycket trevligt bemötande.👍 Allt funkade smärtfritt och snabbt.😊
Jag blev väl bemött.Ni levde upp till mima förväntningar