Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Mycket bra och trevligt bemötande
Reco tipsar!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Verifierad kund
Både jag och mina tre söner har klippt oss många gånger här och alltid supernöjda! :)
Verifierad kund
Trevlig och serviceinriktad frisör som klippte och slingade jättefint! Är mycket nöjd.
Reco tipsar!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Verifierad kund
Vänligt och trevligt och uppmärksamt!
Verifierad kund
Jag hade beställt färg på utväxten, och klippning.
Jag är nöjd. Maja gjorde ett bra jobb
Reco tipsar!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Verifierad kund
Är så otroligt nöjd med mina besök. Alla i personalen är supertrevliga och jag upplever som väldigt proffsiga. Vill ge en extra shoutout till Victoria S som gett mig sån fantastisk nyans i mitt blonda hår, har aldrig varit så nöjd🙏 Helt klart värt ett besök när håret behöver lite kärlek!
Verifierad kund
Finns ingen bättre frisör! Alltid super nöjd när jag kommer därifrån. Rekommenderar varmt!
Reco tipsar!
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Verifierad kund
Varmt mottagande och bra råd genom hela salongbesöket. Känns alltid som att man får ärliga svar gällande frisyrfrågor, och en känner sig genast trygg när en kommer in på STHLM Ladies & Gent's - Södermalm.
Klipper mig hos Victoria S som alltid är lika gullig och proffsig, och jag är nöjd varje gång jag lämnar salongen med nyklippt hår!
Trevligt bemötande. Snygg klippning 💇♀️
Reco tipsar!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Verifierad kund
Mysig salong där alla är supertrevliga och hjälpsamma. Jag går hos Victoria som är helt fantastisk och är alltid nöjd efter ett besök där. Kan varmt rekommendera!
Verifierad kund
Så nöjd! Johanna var proffsig och supertrevlig.
Reco tipsar!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Verifierad kund
Blev bemött personligt och kände mig sedd. Hon lyssnade på hur jag ville ha det och gjorde precis som jag sa. Har gått till ladies & gent’s sen de öppnade och är alltid nöjd med resultatet. Brukar alltid slinga utväxt och klippa topparna samt klippa uop håret lite
Verifierad kund
De är alltid trevliga på Ladies & Gent´s och de gånger jag har klippt mig har de olika frisörerna levt upp till mina förväntningar.
Jättenöjd med min senaste klippning och kommer absolut att komma tillbaka.
Reco tipsar!
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Verifierad kund
Sååå grym på färg! Gick till Victoria som är så grym! Blev bättre än mina förväntningar
Verifierad kund
En väldigt bra upplevelse, direkt när jag kom in så hälsade närmaste stylist på mig och hälsade mig välkommen. När min stylist var redo så gick vi igenom det jag ville göra med mitt hår och fick bra tips/råd utifrån hennes erfarenhet. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och kommer att gå tillbaka!
Reco tipsar!
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Verifierad kund
Känner mig alltid 10 år yngre efter besöket. Tack Victoria (S)
Verifierad kund
Positivt bemötande, som alltid. Skulle denna gång bara klippa topparna, brukar i vanliga fall gå till er och slinga håret och klippa kort men denna gången blev det enkelt. Går alltid till Elina och blir väl omhändertagen.
Reco tipsar!
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Verifierad kund
Väldigt varmt och trevligt bemötande.
Verifierad kund
Går alltid därifrån supernöjd! Underbar personal som verkligen kan sin grej, man får alltid fin service på plats och det känns lyxigt att få komma till salongen.
Reco tipsar!
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Verifierad kund
Jag är nöjd kund ända från företaget startades av Sara. Under åren har jag gått hos fyra olika personer och alla har varit trevliga och kompetenta.
Verifierad kund
Trevligt och bra bemötande med en utomordentlig frisör.
Sponsor
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Verifierad kund
Blir alltid så himla nöjd efter ha varit hos Johanna, är därav en återkommande kund!
Verifierad kund
fantastiskt bemötande av Patrik som klippte oss.
Motsvarade alla förväntningar. klippning och färgning.
Reco tipsar!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Verifierad kund
Klippte mig hos Linnea, blev mycket nöjd!
Verifierad kund
Proffsigt och trevligt, vanligtvis finns tid när man önskar.
Reco tipsar!
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Verifierad kund
Toppenbra service och jag fick precis vad jag önskade!
Verifierad kund
Proffsigt och trevligt, riktigt duktiga frisörer.
Reco tipsar!
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Verifierad kund
Har gått till Patrik vid ett flertal tillfällen och har alltid varit lika nöjd! Han är otroligt trevlig och grym på det han gör. Rekommenderar starkt!
Verifierad kund
Toppen! Jag blev supernöjd och rekommenderar verkligen!
Reco tipsar!
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Verifierad kund
Jag fick en fin frisyr klippt av en trevlig frisör.
Verifierad kund
Supertrevlig personal. Proffesionellt hög nivå i råd och bemötande, fick under hela processen frågor om det kändes bekvämt.
Härlig miljö
Och pricken över iet med lite extra på en fredag
Kommer definitivt boka tid hos STHLM Ladies & Gents igen. Så nöjd med min nya färg och frisyr.
Rekommenderar varmt denna salong.
Reco tipsar!
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör.
Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst.
Hon lyssna
Verifierad kund
En fin upplevelse att vara där! Jag känner mig alltid mycket fint bemött och mina behov står i fokus! De erbjuder det lilla extra! Min frisör Elina är toppen!
Verifierad kund
Proffsigt tillmötesgående, kreativa och varma människor.
Reco tipsar!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Verifierad kund
Avkopplande, ren & fin salong. Trevligt bemött och upplevde att frisören lyssnade in mina önskemål. Blev jättenöjd och fin i håret.
Verifierad kund
Trevligt bemötande. Mycket nöjd med resultatet!
Reco tipsar!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Verifierad kund
Trevlig personal och lokal! Färgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men ändå okej! 👍
Verifierad kund
Trevligt som vanligt. Lokalen är fräsh och jag blir alttid bemött av personalen när jag kommer. Jag är nöjd med min frisör som alltid får mig att känna mig omhändertagen.
Jag klippte mig och slingade håret.
Jag hade en bokad tid sedan förra behandlingen och gjorde så igen.
Reco tipsar!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Verifierad kund
Trevlig och otroligt duktig personal
Verifierad kund
Alltid nöjd det spelar ingen roll vem som klipper mig.
Verifierad kund
Alltid lika trevligt och alltid nöjd med resultatet
Verifierad kund
Alltid trevligt och glatt bemötande - och fint resultat 🙏Ser redan fram emot nästa besök!
Verifierad kund
Mycket bra och Johanna var super trevlig och jätteduktig, gjorde jättefina slingor och fin klippning. vart jättenöjd
Trevligt bemötande, profesionel personal
Verifierad kund
Jag blev bemött som jag förväntat mig, uppmärksamt, vänligt och glatt.
Verifierad kund
Jättenöjd med mitt blonda resultat!
Proffsiga, lyhörda och snälla🤗
Verifierad kund
Alltid så nöjd efter ett besök här, riktiga proffs!
Verifierad kund
Alltid varit supernöjd här. Men det varierar väldigt mycket gällande kompetensen mellan frisörerna, vilket kan leda till missnöje i vissa fall.
Trevligt bemötande
Bra klippning och färgning
Hjälp med färg på brynen
Verifierad kund
Alltid lika välkomnande och otroligt serviceinriktad personal. Att gå till salongen är för mig alltid lyxigt då det verkligen känns som alla oavsett vilken frisör jag går till på salongen gör allt för att jag ska vara nöjd och bekväm. Varje gång levererar de ett bemötande som berör för det känns att ge genuint bryr sig om att jag ska vara nöjd när jag går därifrån! Rekommenderas starkt!
Bemötande OK
Stora förväntningar, få tips