Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Alltid trevligt bemötande och löser behov
Verifierad kund
Firade min födelsedag i härliga lokaler, fantastisk mat och eminent personal.
ps! alla i sällskapet hade samma åsikt.
Tack o Bock / Stefan
god mat , fint ställe , bra priser , rekomenderas
Sponsor
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Verifierad kund
God mat o dryck samt trevlig personal!
Verifierad kund
Sue Ellen är alltid ett säkert kort där mottagandet är varmt
Sponsor
Mitt favoritställe för Sushi i Stockholm. Superfräsch och väldigt god sushi med råvaror i toppklass. Mycket trevlig och alltid lika vänlig personal. Äter här minst en gång i veckan. Rekommenderas varmt!
Verifierad kund
Grym schnitzel och grym personal
Verifierad kund
Familjär stämning och lagom stor restaurang.
Sponsor
Varm känsla, gemytlig och supergott. Sjyssta priser och trevlig personal. Perfekta kvarterskrogen!
Verifierad kund
God mat och trevlig personal som var beredda att anpassa alla rätterna på menyn för att passa en som är glutenintolerant. Vi kommer absolut att komma tillbaka.
Verifierad kund
Väldigt trevligt, men maten var inte på rätt nivå.
Jag åt Schweizerschnitzel - kalvkötet var utbankat så det blev så tunt att köttsmaken knappt kändes och ändå hade osten inuti inte smält.
Två andra i sällskapet åt Oxtunga - köttet var löjligt torrt. Vet inte hur de hade lyckats med det.
Sponsor
Supergod mat trevligt och mysig restaurang.
Verifierad kund
Mycket bra service och god mat
Verifierad kund
Suverän!!! Mat, vin, service!!!
Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö
Verifierad kund
Trevlig personal, generösa och prisvärda portioner. Mycket god mat och avslappnad atmosfär.
Verifierad kund
Fantastiskt trevlig o bra restaurang . . Härlig stämning , god mat och dricka . Väldigt trevlig personal . Rekommenderas
Sponsor
Helt okey! Jag äter gärna på Ming Palace. Både för den goda matens skull som för att visa de hårt arbetande ägarna min sympati efter brandattentatet mot krogen.
Verifierad kund
Väldigt god mat och bra service.
Verifierad kund
Stabil leverans som alltid gör en glad!
Sponsor
Ett riktigt trevligt och vällagat julbord i underbar miljö.
Trevlig personal och mysigt ställe.
Verifierad kund
God mat, trevlig lättsam personal. Något slamrig akustik. Väldigt mycket e-post efter besöket.
Verifierad kund
Vi fick det som vi bedömde som stans bästa wienerschnitzel !
Reco tipsar!
Mycket trevlig personal och både min och sällskapets mat var mycket god. Snabb servering trots lunchrusning. Och linneservetter en lunch istället för papper!! Och som avslutning ett toa rum som kändes finkrog!
Verifierad kund
Trevlig personal, god mat och generösa portioner.
Verifierad kund
Precis som alltid fick vi fantastisk service och fantastisk mat!
Tack Nathalie, och precis som vanligt var du lika fantastisk!
Sponsor
Riktigt mysigt ställe med gott fika och riktigt trevligt bemötande. Ett kanonställe att hänga på en skön sommar-lunch eller fika. Har inte haft nöjet att nyttja festvåningen, men det bör vara riktigt trevligt!
Verifierad kund
Mycket trevligt och god mat. Servicen utmärkt och likaså miljön. Personalen var vänlig och tillmötesgående.
Man blir varm i hela kroppen när man läser dina ord. Tack Susanna. Vi ses snart igen!
Verifierad kund
Allting var jätte gott, personalen var jätte trevliga!
Tack för femman, man blir nästa tårögd. Vi ses snart igen!
Verifierad kund
Trevligt ställe, bra service, god mat.
Tack Tony. High five! Vi ses snart igen!
Mycket trevlig personal!
Xxxxxxxxxxxxxx
Tack Karin, Oftast vaknar vi på rätt sida. Vi ses snart igen.
Verifierad kund
Rigtig positiv oplevelse. Kan varmt anbefales.
Tack Claus. Tack för dina fina ord. Vi ses snart igen.
Verifierad kund
Super trevlig personal och toppen mat!
Tack för den Gabriela, du är också super trevlig :)
Reco tipsar!
Trevlig personal. Bra mat. Många val på menyn. God dryck.
Helt enkelt toppen!
Verifierad kund
Bra bemötande och mycket god mat! Mötte våra förväntningar.
Tack så mycket, Carl.
Skönt att vi lyckas pricka rätt, ibland sitter den.
Vi ses snart igen.
Verifierad kund
Har besökt Sue Ellen många gånger de senaste åren och har alltid fått ett mycket trevligt bemötande i en välkomnande och avslappnad miljö. Genomgående hög kvalitet på mat, dryck och service så Sue Ellen är en av mina favoritrestauranger i Stockholm.
Wow Jonte, tack för dina varma ord. Vi ses snart igen. Ha en toppen helg.
Verifierad kund
Mycket bra rakt igenom. Servitrisen, maten miljön. Kommer tillbaka.
Vi längtar efter dig, ses snart :)
Verifierad kund
Trevligt bemötande, jättegod schnitzel, super service!
Check, check, check! Tusen Tack Isabella.
Sponsor
Ett riktigt trevligt och vällagat julbord i underbar miljö.
Trevlig personal och mysigt ställe.
Verifierad kund
Bra atmosfär, mat, dryck och inte minst service 👍
Wow, tack för din recension, vi ses snart igen!
Verifierad kund
Nöjda med restaurangbesöket, väldigt trevligt!
Tack för din recension Claudia, trevlig helg.
Sponsor
Bra och trevlig service. Väldigt bra luncher till ett rimligt pris, kontra kvaliteten. Trivsam miljö.
Verifierad kund
Lite saftiga priser! Men annars är det så trevligt!
Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar om priserna inte matchade dina förväntningar. Vi strävar efter att erbjuda rimliga priser och samtidigt hålla en hög kvalitet. Vi uppskattar din synpunkt och hoppas få chansen att överträffa dina förväntningar i framtiden. Tack för ditt besök 🚀✨
Verifierad kund
Vi var tre stycken som tyckte att det var mycket god mat, dryck och vänlig personal.
Hej Erik. Tack, där satt den.
Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö
Verifierad kund
Så mysig restaurang. God mat, underhållande personal och helt enkelt bara väldigt trevligt. Kommer helt klart tillbaka.
Hej Eva, Tack för dina fina ord. Hoppas vi ses snart! :)
Verifierad kund
Mycket bra service mycket trevlig personal o väldigt god mat.
Tack för en dunderrecension Sebastian. Vi ses snart igen 🚀
Verifierad kund
Skön miljö, god mat i rikliga portioner.
Tack för dina ord. Vi ser fram emot att välkomna dig igen Erik.
Verifierad kund
Mycket bra service med en äkta familjär atmosfär
Tack för dina ord Peter, värmer fint. Vi ses snart igen.
Alex på Sue Ellen
Verifierad kund
Supertrevlig och serviceminded personal. Härlig miljö och jättebra mat
Wow, tack Leif. Vi ses snart igen va? Hoppas!
Verifierad kund
Väl omhändertagna och bra service som alltid :)
Tack Robin, Kul att du gillar oss. Vi gillar dig!
Reco tipsar!
Lunchen var jättegod men.dagens är antingen kött eller fisk, vill man äta vegetariskt får man beställa från à la carte. Bra service och fina lokaler men akustiken är fruktansvärd, det var svårt att prata med bara två vid bordet ( personalen fick fråga flera gånger när de tog beställning). Jag skulle nog inte äta middag där av den anledningen och jag tycker uppriktigt synd om personalen.
Verifierad kund
Bra stämning med uppmärksam personal. God mat.
Vi kommer tillbaka!
Tack för de fina orden! 🎉 Så härligt att ni kände av den bra stämningen och att ni uppskattade maten. Ser fram emot att ha er här igen – nästa gång blir det ännu mer god mat och skoj! 🍽️😄👋
Verifierad kund
Godaste schnitzeln och jättetrevlig personal
Tack Ann-Sofi. Kul att du tycker att personalen är lika schysst som schnitzeln. Kom tillbaka snart för mer smarrigt och skoj 🌟✌️
Sponsor
Bäst av sitt slag. Boka bord om ni är fler än 2....
Verifierad kund
God mat. Snabb och trevlig service. Bra komponerad meny. Behaglig miljö och atmosfär.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi är så glada att du gillade maten, servicen och atmosfären. Det är alltid kul att höra att våra gäster trivs hos oss. Ser fram emot att få se dig igen! 🍽️✨