Svensk Fastighetsförmedling Gamleby

En del av Svensk Fastighetsförmedling www.svenskfast.se
  • BadgeNineYears
1 243
4.8

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Gamleby! Är du påväg till Gamleby i Västervik? Då ska du kontakta oss så hjälper vi dig till det bästa boendet här i trakten. Förutom området kan vi även mäklarbranschen. Vi tillhör en kedja med hela 80 års erfarenhet och därför kan vi svara på de flesta frågor du kan tänkas ha....

1243 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gamleby

Sedan starten hos Reco 2016

Alida K
Sålde sitt hus med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Johannesdal

Professionell, engagerad och trygg genom hela processen. Vi är otroligt nöjda med Douglas Salomon och hela försäljningsupplevelsen. Från första mötet kände vi stort förtroende och kommunikationen var tydlig.Kan varmt rekommenderas till den som vill känna sig trygg och väl omhändertagen i en viktig affär. Både som köpare och säljare. En stor stjärna som brinner för det han gör.

Per Håkan P
Gamleby

Vi blev bra bemötta. Helhetsintrycket var att Douglas är kunnig, och gjorde ett förtroendefullt intryck.

Daniel E
Köpte sitt hus med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Johannesdal

Mycket bra bemötande, tydlig, lugn och kunnig säljare. Vi känner oss trygga genom hela affären och Douglas håller oss hela tiden uppdaterade och informerade. Douglas ger oss även värdefulla råd och rekommendationer vilket vi uppskattar. Tack Douglas! /D & A

Aldin K
Johannesdal

Ett proffs helt enkelt. Bra för både köpare och säljare rekommenderar Douglas starkt!

Petra A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Marieborg

Anders är en fantastisk mäklare med människan i fokus. Han är kunnig och hjälpsam, gör det lilla extra som behövs för kunden. Toppen rakt igenom!

Magnus F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Fimmelstången

Hej! Inga konstigheter han förklarade på ett väldigt bra sätt hela affären. Kan rekommendera honom till andra...

Cecilia B
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

En bra mäklare som gjorde det han skulle. Skötte allt bra.

Markus S
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Mycket trevligt bemötande med uppdateringar under hela försäljningen, trygg förmedling av min fastighet till nya köpare, så är nöjd med hela processen!

Jonas A
Sålde sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gunnebo

Trygg, rak, personlig och kunnig! Rekommenderas varmt

Carita T
Djurgården

Glad trevlig tjej som kan sin sak och håller vad hon lovar.

Anders N
Köpte sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gunnebo

Proffsigt och detaljerat, gick igenom allt noggrant, återkopplade noggrant. Mycket bra!

Jörgen G
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Blev väl bemött och mäklaren gav mig hela tiden bra information.

Madeleine K
Sålde sin stuga med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Douglas var mycket snabb med fotografering och tillgänglig under helgen, även sent på kvällen. Jag fick direkt intrycket att han var mycket engagerad och professionell i sitt arbete. Försäljningen av fastigheten gick smidigt och slutpriset blev riktigt bra – mycket tack vare mäklarens insats. Högsta betyg från mig. Jur.kand. Madeleine Käärik Auktoriserad Boutredningsman

Ellen M
Ankarsrum

Mycket proffsig och ödmjuk, jobbade även effektivt med visningarna och kontakterna med eventuella köpare. Mycket nöjd som säljare.

Susanne M
Västervik

Trevligt och professionellt bemötande. Kunnig och erfaren. Man känner tillit till henne.

Samuel Y
Johannesdal

Douglas var väldigt professionell i sitt bemötande. Han förklarade allt väll och såg till att man hängde med genom hela processen. Såg till att alla parter gynnades best.

Erika J
Västervik

Tydlig, effektiv och tillmötesgående. Allt toppen!

Daniel J
Västervik

Trevligt och väldigt proffsigt bemötande.

Elisabeth M
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Gustafson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Överum

Vi blev vänligt bemötta En god service, Han tog lagom plats vid visningen av huset. Dvs vi fick möjlighet att prata med varandra utan kommentarer. Han gav goda råd. Kändes lugn, trevlig och att han visste vilket uppdrag han hade. Jag hade nog inte några speciella förväntningar, men kände mig glad och förväntansfull efter vårt möte. Jonas överträffade alla mäklare vi träffat. Han var trevlig utan att vara översvallande. En person som jag gärna skulle vilja tog hand om mitt objekt om jag skulle sälja. Ärlig, inga...

Patrik B
Skeppsbrostaden

Douglas är lätt att ha med att göra och en skicklig mäklare. Allt gick smidigt och bra tack vare Douglas varma och hjälpsamma personlighet och erfarenhet i branschen. Tack Douglas!

Anneli Kristina H
Karlshult

Lyhörd, kunnig, trevlig och helt suverän!

Jonas S
Lugnet

Bra, lungt och trevligt bemötande. Han klarade våra förväntningar och allt fungerade som det ska.

Birgitta S
Lugnet

Trevligt bemötande och kunnande.

Mats S
Sålde sin bostad med hjälp av Anna Jeansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamla Öster

Kort & gott Anna är Superproffsig mäklare.

Nikola R
Västervik

Mycket professionell. Tydligta förklaringar och bra svar på mina frågor Kan rekommendera henne till andra

Patrik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

En bra mäklare, mån om säljaren och köpare samt tydlig när man skulle skriva på alla uppgifter vilket underlätta för dem som är osäkra. Rekomenderas!

Kevin K
Västervik

Väldigt nogrann och duktig mäklare som tog fram en bra plan vid försäljningen av min lägenhet!

Madelene F
Västervik

Mycket trevlig och ordnade en snabb affär.

Jimmy R
Amerika

Mycket bra bemötande. Väldigt bra förklaringar till olika funderingar kring försäljningen.

Louise T
Köpte sin stuga med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gunnebo

Jag är mycket nöjd med omhändertagandet i samband med köpet av fritidshuset.

Stefan S
Västervik

Bra bemötande, engagerad i min försäljning.

Nina R
Äskestock

Supertrevlig. Kompetent och mjuk i sin framtoning.

Eva Britt-Marie K
Gunnebo

Blev mycket väl bemött och fick jättebra hjälp.

Mikael T
Gunnebo

En bra och påläst mäklare som sätter säljare och köpare i fokus.

Helena D
Brevik

Väldigt trevlig, tillmötesgående o kunnig Uppdaterade oss under hela försäljningen Han är inte en mäklare som sitter o väntar på kunder ska ringa utan jobbar aktivt Kan inte bli mer nöjda Rekommenderas varmt Helena o Roger

Henrik L
Brevik

Proffisionellare och trevligare mäklare får man leta efter.

Carl-Johan J
Kårby

Lugn metodisk och mycket gott kundbemötande. Transparent.

Sofie A
Johannesdal

Douglas hade ett trevligt bemötande och var saklig och tydlig då det blev dags att skriva kontrakt.

Christer L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Ett proffs ut i fingerspetsarna!

Radek S
Fågelbäret

Very friendly, flexible, clear customer oriented. great communication

Denise G
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Stenhagen

Anders är väldigt trevlig och tillmötesgående. Väldigt lätt att få kontakt med och snabba återkopplingar.

Kjell H
Stenhagen

Douglas ordnade med affären på ett bra sätt. Han hjälpte oss att ordna med alla papper, visning, och affären i stort.

Birger N
Stenhagen

Har använt oss av Anders G många gånger och alltid blivit nöjda!

Tanja Ö
Västervik

Anders var mycket trevlig, bra bemötande.

Lina H
Stenhagen

Mycket bra bemötande! Vi är nöjda!

Daniel G
Gertrudsvik Sjöstad

Trevlig, hjälpsam och väldigt skicklig på sitt jobb

Mikaela P
Fågelbäret

Douglas har ett professionellt bemötande. Han är lättillgänglig och han tar sig tid vid varje möte och samtal för att kunna svara på alla frågor som vi som säljare har haft längst vägen.

Dainius G

Very good ....

Alida K
Fågelbäret

En lugn och kunnig mäklare som brinner för sitt yrke.Vi rekomenderar starkt!

Aldin K
Fågelbäret

En fantastisk mäklare trevlig, kunnig, inlyssnande och proffsig. Rekommenderas starkt!