Vendela bemötte alltid mig vänligt och proffessionellt och affären gick mycket snabbt och smidigt. Enbart positivt på alla sätt!
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling Göteborg Östra! Här på kontoret på Redbergsplatsen känner vi till Göteborgs östra centrum och kan hitta boendet du alltid drömt om, mitt i storstadspulsen. Vare sig du vill ha en lägenhet med utsikt över staden, ett litet gårdshus eller en radhuslägenhet med grön utegård finner vi...
1411 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Sedan starten hos Reco 2016
Åh vad roligt att du är nöjd Benjamin. :) Grattis till en bra försäljning & stort tack för förtroendet!
Var väldigt snabb och responsiv. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas!
Tack för det Maria! Lycka till med er nya fina lägenhet! :)
Han var väldigt trevlig och hjälpsam under visningen. Han visade oss hela lägenheten, men också tvättstuga och förråd, vilket var väldigt trevligt. Han var hjälpsam med att svara på alla frågor som vi hade kring lägenheten, och gav ett bra bemötande. Hade förväntningar på att mäklaren skulle vara trevlig och hjälpsam och det levde han verkligen upp till. Sammanfattningsvis upplevde jag allt detta som ett väldigt trevligt möte, han var hjälpsam, svarade på frågor och visade goda egenskaper.
Bra kontakt, snabba svar och god kommunikation. Allt kändes rätt och riktigt. Inget att anmärka på. Levde upp till förväntningarna. Bra stödfunktioner hos resten av mäklarfirman med.
Tack för din rekommendation Nils, kul att du är nöjd med köpet. Stort grattis!
Vendela infriade mer än väl våra högt ställda förväntningar. Försäljningen gick mycket snabbt. Vi är mycket nöjda.
Så roligt att ni känner er nöjda. Tack Stefan & Frida för att jag fick hjälpa er med er försäljning. Önskar er en fin vecka!
så trevlig och kunnig på en sak!
Henning har varit väldigt snabb med återkoppling och han har arbetat effektivt under hela vår försäljningsprocess. Han har verkligen fått oss att känna oss trygga under hela resan. En toppen mäklare helt enkelt!
Tack Johanna för fina ord. Jag är övertygad om att vi kommer kunna hjälpa er i letandet nu framöver!
Förtroendeingivande samt utmärkt kommunikation genom hela processen. Vår försäljning var väldigt smidigt med Henning.
Tack för ett fint omdöme! Nu ska vi se till att hitta nästa bostad till er.
Vendela är otroligt professionell, kompetent och förtroendeingivande. Hela försäljningsprocessen präglades av lyhördhet, snabba återkopplingar samt god kommunikation från Vendelas sida vilket resulterade i en trygg och bra affär. Jag rekommenderar samtliga att vända sig till Vendela vid försäljning såväl som köp!
Åh, vilken fantastiskt fin rekommendation. Detta gjorde hela min dag! Så roligt att ni är nöjda, stort tack för att jag fick hjälpa er med er försäljning & lycka till i framtiden. Kram! :)
En väldigt trevlig och saklig upplevelse.. Kan varmt rekommendera William.
Tack för de fina orden Hans! Stort lycka till med din nya fina lägenhet.
Trevligt bemötande! Snabb på svara i telefon! Mycket information på kort tid! Och erbjöd sig att visa runt i byggnaden.
Trevligt och professionellt bemötande. Visade engagemang för försäljningen. Kunskap om och erfarenhet av att förmedla lägenheter i området vilket var en trygghet både för säljaren och för mig som köpare.
Hon var väldigt proffsig och kändes väldigt genuin. Inte det stereotypa mäklar-luriga vilket kändes tryggt.
Hon var jättetrevlig och kunnig, ställde upp på ett bra sätt och det var inga problem att boka in ett snabbt möte, trots att det var på kvällen. Så allt jag har att säga om Michaela är bara positivt.
Lovisa är grym! Hon är primärt trygg och professionell som mäklare, men det är hennes personlighet som positiv och varm människa som vi älskar. Vi har arbetat med Lovisa flera gånger, både som säljare och köpare, både när det var lätt och mer tufft att sälja men oavsett har resultatet blivit bästa tänkbara. Vi är extremt nöjda och väljer Lovisa igen om det blir aktuellt!
William var toppen att jobba med.
Tack för ett riktigt bra samarbete Isak!
Michaela är helt suverän! Engagerad och alltid hjälpsam samt lätt att nå när man behöver. Förmodligen stans bästa mäklare.
Fantastisk från första mötet till sista! Michaela är otroligt proffsig och grym på sitt jobb! Lyhörd, snabb och hjälpsam med ett öga och driv för affärer! Kommer rekommendera Michaela till alla jag känner!
Henning hade bra kommunikation med oss genom hela processen. Trevligt bemötande och smidig försäljning. Rekommenderar!
Tack så mycket! Kul att ni är nöjda :)
Väldigt effektiv kommunikation, väldigt bra att bolla och resonera med. Trygg hela vägen samt god återkoppling över hela processen .
Tack för fint omdöme! Hoppas allt känns bra.
Ett ytterst välkomnade, och förtroendeingivande bemötande. Henning gjorde det hela väldigt enkelt för oss. Och hela köpet genomsyrades av en bra transparens. Vi är väldigt nöjda.
Tack så mycket för ett fint omdöme. Ni har köpt en fantastisk lägenhet. Nu ska vi se till att ni får en bra försäljning av eran bostad!
Från det ögonblick vi träffade Henning på en visning litade vi på hans professionalism. Vi är så nöjda med hans arbete att vi både kommer att köpa och sälja genom honom. Rekommenderas varmt
Tack så mycket för omdömet! Nu ska vi se till att försäljningen blir lika smidig som köpet. Ha det fint!
William gjorde hela processen mycket smidig och svarade snabbt på alla våra frågor. Att han var tydlig i kommunikationen och tillgänglig skapade en trygg känsla för oss som förstagångsköpare. Vi är väldigt nöjda.
Tack för de fina orden Lisandru! Grattis till köpet av en grymt fin lägenhet! :)
Trevlig kunnig och tillgänglig
Kunnig och väldigt trevlig
Stort tack för din rekommendation Oskar. Övertygad om att du kommer trivas i din nya lägenhet! :)
Vi var väldigt nöjda med hur Lovisa skötte försäljningen av vår lägenhet. Kan varmt rekommendera henne.
Fantastisk bra mäklare! Trevlig och kunnig inom området resulterade i en snabb, smidig och bra försäljning.
Stort tack Daniel för er fina rekommendation. Så glad att jag fått göra affärer med er igen. Lycka till i Helsingborg!
Väldigt lätt att få tag på. Dessutom snabb och bra på att fatta rätt beslut. Han kan sitt jobb och man är fullkomligt trygg som kund.
Han är trevlig och noggrann. Verkar lyssna på behovet jag hade
Väldigt nöjda med William med en snabb och smidig försäljning. God kommunikation och har ett stort nätverk med potentiella köpare. Rekommenderar verkligen för hjälp med försäljning i östra Göteborg!
Hej Vendela! Stort tack för de fina orden. Grattis till en fantastiskt bra försäljning! Allt gott så ses vi vid tillträdet!
Henning har skött försäljningen på bra sätt och haft en bra dialog med oss under tiden
Tack Anders! Nu ska vi se till att ni hittar en ny minst lika fin bostad!
Han är energifylld, driven, entusiastisk, kunnig och lätt att få tag på. Jag är mycket nöjd med William.
Linda!! Tack snälla för de fina orden! Tack också för ett riktigt bra och roligt samarbete! :D
Kändes både kunnig och förtoendegivande.
Tack Marianne och grattis till köpet av en underbar bostad!
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt, och Henning levde upp till dom förväntningar jag har på en mäklare. Försäljningen var en positiv upplevelse, allting gick väldigt fort och Henning skötte det mycket bra, jag skulle använda mig av Henning igen om jag behövde.
Tack så mycket Anne! Nu ska vi se till att ni hittar något fint :)
William var fantastisk som mäklare, närvarande, hjälpsam och ärlig.
Stort tack för det fina omdömet Mattias! Kul att göra affärer ihop. Vi ses på tillträdesdagen!
Fantastiskt service från William! Gick snabbt och smidigt och han var väldigt tydlig under hela processen. Vi är så nöjda med William Pernefors!
Tack Ebba! Kul att ni är nöjda med processen. Stort grattis till köpet av en fantastisk lägenhet!
Jag blev bemött på ett bra sätt, inget överdrivet men Jakob är trevlig. Jag hade inte mycket förväntningar överlag men Jakob gjorde sitt jobb bra. Har inget direkt att klaga på.
Vendela är professionell, ärlig och satte våra intressen i första rummet. Mkt bra!
Stort tack för er fina rekommendation. Lycka till i framtiden. Vi ses på tillträdet! :)
Väldigt hängiven sitt uppdrag och gjorde oss mycket nöjda både under resans gång samt det slutpris vi fick för bostaden. Kan varmt rekommendera Adrian som mäklare!
Vi fick snabb och bra kommunikation under hela processen.
Stort tack Daniel för att ni tog er tiden att skriva en rekommendation. Grattis till en helt fantastisk fin lägenhet, hoppas och tror att ni kommer stortrivas! :)
Vendela har ett väldigt trevligt bemötande är lätt att prata med , lätt att nå vid frågor och kunnig i sitt yrke Kan verkligen rekommendera Vendela vid köp eller försäljning av bostad
Stort tack bästa Elisabeth för din fina rekommendation. Njut av din resa så hjälper jag dig att hitta något när du är hemma. Vi hörs! :)
Henning har ett trevligt och rättframt sätt som jag uppskattar. Tydlig och drivande samtidigt som han är lyhörd. Detta gjorde att det blev en mycket bra och effektiv säljprocess när vi väl var igång. Mycket nöjd!
Tack så mycket John! Vad bra att ni är nöjda :)
Hade jag kunnat ge Vendela ett högre betyg än 5 av 5 så hade jag gjort det! Vendela är påläst, professionell och finns alltid där när man har några frågor eller funderingar. Hon är snabb på att återkoppla och hjälper alltid till när hon kan och kommer med tips och idéer. Det var andra gången jag sålde en bostad med Vendela nu och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare!
Åh bästa Karolina, stort tack för din fina rekommendation! Har varit en fröjd att få hjälpa dig tillsammans med dina försäljningar. Trivs du inte i Uddevalla så får du komma tillbaka så hjälper jag dig att hitta något. ;) Ha en magisk helg & tack igen!
Henning är engagerad och noggrann och vi har känt oss riktigt trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen.
Tack så mycket Isabelle! Lycka till med flytten :)
Axel har agerat proffsigt, snabb och gjort vår försäljning enkel!
Allt gick snabbt och smidigt vid vårt möte med Henning och den bostadsrätt vi var intresserade av och senare skrev kontrakt på. Vi ville se lägenheten flera gånger och det var inget problem för Henning, han kom när vi ringde. Då vi inte bor i stan ville vi skriva kontrakt innan vi åkte hem så Henning fick ihop säljaren och sig själv en lördag. Hade inte några specifika förväntningar på hur en mäklare ska vara då vi inte haft den kontakten på urlänge. Men Henning har satt ribban högt till nästa gång vi vill köpa eller sälja en lägenhet. Tack Henning!
Tusen tack för ett fint omdöme. Hoppas allt känns bra med köpet. Vi ses på tillträdet!
Henning ställde alltid upp direkt när vi ville se lägenheten, båda gångerna. Pappersarbetet var tydligt och gick snabbt. Vi fick förtroende för honom.
Tack så mycket! Hoppas ni får det bra nu när ni kommer närmre barn och barnbarn.
Gjorde ett intryck som kunnig, påläst och gav snabba svar.
Trevligt bemötande Infriade de förväntningar jag hade Kontinuerlig och bra kontakt under några intensiva dagar, då vår affär gick ganska fort. Rekommenderas varmt!
Stort tack för er fin rekommendation. Glad att ni är nöjda och är övertygad om att Erik kommer stortrivas! :)
Michaela var mycket trevlig och gav god service. Gick verkligen sista milen för oss som köpare vilket uppskattades!