Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

• BadgeEightYears
1 411

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling Göteborg Östra! Här på kontoret på Redbergsplatsen känner vi till Göteborgs östra centrum och kan hitta boendet du alltid drömt om, mitt i storstadspulsen. Vare sig du vill ha en lägenhet med utsikt över staden, ett litet gårdshus eller en radhuslägenhet med grön utegård finner vi...

1411 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Sedan starten hos Reco 2016

Benjamin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

Vendela bemötte alltid mig vänligt och proffessionellt och affären gick mycket snabbt och smidigt. Enbart positivt på alla sätt!

Svar från Vendela Gilbert

Åh vad roligt att du är nöjd Benjamin. :) Grattis till en bra försäljning & stort tack för förtroendet!

Maria P
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Strömmensberg

Var väldigt snabb och responsiv. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas!

Svar från William Pernefors

Tack för det Maria! Lycka till med er nya fina lägenhet! :)

Hanna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lunden

Han var väldigt trevlig och hjälpsam under visningen. Han visade oss hela lägenheten, men också tvättstuga och förråd, vilket var väldigt trevligt. Han var hjälpsam med att svara på alla frågor som vi hade kring lägenheten, och gav ett bra bemötande. Hade förväntningar på att mäklaren skulle vara trevlig och hjälpsam och det levde han verkligen upp till. Sammanfattningsvis upplevde jag allt detta som ett väldigt trevligt möte, han var hjälpsam, svarade på frågor och visade goda egenskaper.

Nils P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Strömmensberg

Bra kontakt, snabba svar och god kommunikation. Allt kändes rätt och riktigt. Inget att anmärka på. Levde upp till förväntningarna. Bra stödfunktioner hos resten av mäklarfirman med.

Svar från Vendela Gilbert

Tack för din rekommendation Nils, kul att du är nöjd med köpet. Stort grattis!

Stefan A
Strömmensberg

Vendela infriade mer än väl våra högt ställda förväntningar. Försäljningen gick mycket snabbt. Vi är mycket nöjda.

Svar från Vendela Gilbert

Så roligt att ni känner er nöjda. Tack Stefan & Frida för att jag fick hjälpa er med er försäljning. Önskar er en fin vecka!

Johan G
Lunden

så trevlig och kunnig på en sak!

Johanna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lunden

Henning har varit väldigt snabb med återkoppling och han har arbetat effektivt under hela vår försäljningsprocess. Han har verkligen fått oss att känna oss trygga under hela resan. En toppen mäklare helt enkelt!

Svar från Henning Wennberg

Tack Johanna för fina ord. Jag är övertygad om att vi kommer kunna hjälpa er i letandet nu framöver!

Carl B
Lunden

Förtroendeingivande samt utmärkt kommunikation genom hela processen. Vår försäljning var väldigt smidigt med Henning.

Svar från Henning Wennberg

Tack för ett fint omdöme! Nu ska vi se till att hitta nästa bostad till er.

Martina T
Björkekärr

Vendela är otroligt professionell, kompetent och förtroendeingivande. Hela försäljningsprocessen präglades av lyhördhet, snabba återkopplingar samt god kommunikation från Vendelas sida vilket resulterade i en trygg och bra affär. Jag rekommenderar samtliga att vända sig till Vendela vid försäljning såväl som köp!

Svar från Vendela Gilbert

Åh, vilken fantastiskt fin rekommendation. Detta gjorde hela min dag! Så roligt att ni är nöjda, stort tack för att jag fick hjälpa er med er försäljning & lycka till i framtiden. Kram! :)

John Hans L
Lunden

En väldigt trevlig och saklig upplevelse.. Kan varmt rekommendera William.

Svar från William Pernefors

Tack för de fina orden Hans! Stort lycka till med din nya fina lägenhet.

Evelina O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Axel Sannerholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lunden

Trevligt bemötande! Snabb på svara i telefon! Mycket information på kort tid! Och erbjöd sig att visa runt i byggnaden.

Rikard K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Larén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lunden

Trevligt och professionellt bemötande. Visade engagemang för försäljningen. Kunskap om och erfarenhet av att förmedla lägenheter i området vilket var en trygghet både för säljaren och för mig som köpare.

Alex A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michaela de Gooyert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Hon var väldigt proffsig och kändes väldigt genuin. Inte det stereotypa mäklar-luriga vilket kändes tryggt.

My K
Kallebäck

Hon var jättetrevlig och kunnig, ställde upp på ett bra sätt och det var inga problem att boka in ett snabbt möte, trots att det var på kvällen. Så allt jag har att säga om Michaela är bara positivt.

Ann-Christin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Tjernberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

Lovisa är grym! Hon är primärt trygg och professionell som mäklare, men det är hennes personlighet som positiv och varm människa som vi älskar. Vi har arbetat med Lovisa flera gånger, både som säljare och köpare, både när det var lätt och mer tufft att sälja men oavsett har resultatet blivit bästa tänkbara. Vi är extremt nöjda och väljer Lovisa igen om det blir aktuellt!

Isak E
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Strömmensberg

William var toppen att jobba med.

Svar från William Pernefors

Tack för ett riktigt bra samarbete Isak!

Mikael R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michaela de Gooyert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Michaela är helt suverän! Engagerad och alltid hjälpsam samt lätt att nå när man behöver. Förmodligen stans bästa mäklare.

Agnes J
Strömmensberg

Fantastisk från första mötet till sista! Michaela är otroligt proffsig och grym på sitt jobb! Lyhörd, snabb och hjälpsam med ett öga och driv för affärer! Kommer rekommendera Michaela till alla jag känner!

Josefine W
Kålltorp

Henning hade bra kommunikation med oss genom hela processen. Trevligt bemötande och smidig försäljning. Rekommenderar!

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Kul att ni är nöjda :)

Jesper N
Kålltorp

Väldigt effektiv kommunikation, väldigt bra att bolla och resonera med. Trygg hela vägen samt god återkoppling över hela processen .

Svar från Henning Wennberg

Tack för fint omdöme! Hoppas allt känns bra.

Tomas L
Kålltorp

Ett ytterst välkomnade, och förtroendeingivande bemötande. Henning gjorde det hela väldigt enkelt för oss. Och hela köpet genomsyrades av en bra transparens. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket för ett fint omdöme. Ni har köpt en fantastisk lägenhet. Nu ska vi se till att ni får en bra försäljning av eran bostad!

Carlotta R
Kålltorp

Från det ögonblick vi träffade Henning på en visning litade vi på hans professionalism. Vi är så nöjda med hans arbete att vi både kommer att köpa och sälja genom honom. Rekommenderas varmt

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket för omdömet! Nu ska vi se till att försäljningen blir lika smidig som köpet. Ha det fint!

Lisandru P
Göteborg

William gjorde hela processen mycket smidig och svarade snabbt på alla våra frågor. Att han var tydlig i kommunikationen och tillgänglig skapade en trygg känsla för oss som förstagångsköpare. Vi är väldigt nöjda.

Svar från William Pernefors

Tack för de fina orden Lisandru! Grattis till köpet av en grymt fin lägenhet! :)

Johan M

Trevlig kunnig och tillgänglig

Oskar E

Kunnig och väldigt trevlig

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för din rekommendation Oskar. Övertygad om att du kommer trivas i din nya lägenhet! :)

Monica Christina M
Göteborg

Vi var väldigt nöjda med hur Lovisa skötte försäljningen av vår lägenhet. Kan varmt rekommendera henne.

Peter Daniel S
Kallebäck

Fantastisk bra mäklare! Trevlig och kunnig inom området resulterade i en snabb, smidig och bra försäljning.

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack Daniel för er fina rekommendation. Så glad att jag fått göra affärer med er igen. Lycka till i Helsingborg!

Gabriella H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Larén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Väldigt lätt att få tag på. Dessutom snabb och bra på att fatta rätt beslut. Han kan sitt jobb och man är fullkomligt trygg som kund.

Anette W
Munkebäck

Han är trevlig och noggrann. Verkar lyssna på behovet jag hade

Vendela S
Munkebäck

Väldigt nöjda med William med en snabb och smidig försäljning. God kommunikation och har ett stort nätverk med potentiella köpare. Rekommenderar verkligen för hjälp med försäljning i östra Göteborg!

Svar från William Pernefors

Hej Vendela! Stort tack för de fina orden. Grattis till en fantastiskt bra försäljning! Allt gott så ses vi vid tillträdet!

Anders B
Kålltorp

Henning har skött försäljningen på bra sätt och haft en bra dialog med oss under tiden

Svar från Henning Wennberg

Tack Anders! Nu ska vi se till att ni hittar en ny minst lika fin bostad!

Linda B
Göteborg

Han är energifylld, driven, entusiastisk, kunnig och lätt att få tag på. Jag är mycket nöjd med William.

Svar från William Pernefors

Linda!! Tack snälla för de fina orden! Tack också för ett riktigt bra och roligt samarbete! :D

Marianne W
Strömmensberg

Kändes både kunnig och förtoendegivande.

Svar från William Pernefors

Tack Marianne och grattis till köpet av en underbar bostad!

Anne P
Kålltorp

Jag blev bemött på ett mycket bra sätt, och Henning levde upp till dom förväntningar jag har på en mäklare. Försäljningen var en positiv upplevelse, allting gick väldigt fort och Henning skötte det mycket bra, jag skulle använda mig av Henning igen om jag behövde.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket Anne! Nu ska vi se till att ni hittar något fint :)

Mattias B
Göteborg

William var fantastisk som mäklare, närvarande, hjälpsam och ärlig.

Svar från William Pernefors

Stort tack för det fina omdömet Mattias! Kul att göra affärer ihop. Vi ses på tillträdesdagen!

Ebba E
Örgryte

Fantastiskt service från William! Gick snabbt och smidigt och han var väldigt tydlig under hela processen. Vi är så nöjda med William Pernefors!

Svar från William Pernefors

Tack Ebba! Kul att ni är nöjda med processen. Stort grattis till köpet av en fantastisk lägenhet!

Isak B
Bagaregården

Jag blev bemött på ett bra sätt, inget överdrivet men Jakob är trevlig. Jag hade inte mycket förväntningar överlag men Jakob gjorde sitt jobb bra. Har inget direkt att klaga på.

Leonard P
Olskroken

Vendela är professionell, ärlig och satte våra intressen i första rummet. Mkt bra!

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för er fina rekommendation. Lycka till i framtiden. Vi ses på tillträdet! :)

Elin W
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Östra Centrum

Väldigt hängiven sitt uppdrag och gjorde oss mycket nöjda både under resans gång samt det slutpris vi fick för bostaden. Kan varmt rekommendera Adrian som mäklare!

Daniel S
Olskroken

Vi fick snabb och bra kommunikation under hela processen.

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack Daniel för att ni tog er tiden att skriva en rekommendation. Grattis till en helt fantastisk fin lägenhet, hoppas och tror att ni kommer stortrivas! :)

Elisabeth O
Kallebäck

Vendela har ett väldigt trevligt bemötande är lätt att prata med , lätt att nå vid frågor och kunnig i sitt yrke Kan verkligen rekommendera Vendela vid köp eller försäljning av bostad

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack bästa Elisabeth för din fina rekommendation. Njut av din resa så hjälper jag dig att hitta något när du är hemma. Vi hörs! :)

John B
Örgryte

Henning har ett trevligt och rättframt sätt som jag uppskattar. Tydlig och drivande samtidigt som han är lyhörd. Detta gjorde att det blev en mycket bra och effektiv säljprocess när vi väl var igång. Mycket nöjd!

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket John! Vad bra att ni är nöjda :)

Karolina M
Örgryte

Hade jag kunnat ge Vendela ett högre betyg än 5 av 5 så hade jag gjort det! Vendela är påläst, professionell och finns alltid där när man har några frågor eller funderingar. Hon är snabb på att återkoppla och hjälper alltid till när hon kan och kommer med tips och idéer. Det var andra gången jag sålde en bostad med Vendela nu och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare!

Svar från Vendela Gilbert

Åh bästa Karolina, stort tack för din fina rekommendation! Har varit en fröjd att få hjälpa dig tillsammans med dina försäljningar. Trivs du inte i Uddevalla så får du komma tillbaka så hjälper jag dig att hitta något. ;) Ha en magisk helg & tack igen!

Isabelle C
Lunden

Henning är engagerad och noggrann och vi har känt oss riktigt trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket Isabelle! Lycka till med flytten :)

Henrik T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Axel Sannerholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Axel har agerat proffsigt, snabb och gjort vår försäljning enkel!

Anne A
Bagaregården

Allt gick snabbt och smidigt vid vårt möte med Henning och den bostadsrätt vi var intresserade av och senare skrev kontrakt på. Vi ville se lägenheten flera gånger och det var inget problem för Henning, han kom när vi ringde. Då vi inte bor i stan ville vi skriva kontrakt innan vi åkte hem så Henning fick ihop säljaren och sig själv en lördag. Hade inte några specifika förväntningar på hur en mäklare ska vara då vi inte haft den kontakten på urlänge. Men Henning har satt ribban högt till nästa gång vi vill köpa eller sälja en lägenhet. Tack Henning!

Svar från Henning Wennberg

Tusen tack för ett fint omdöme. Hoppas allt känns bra med köpet. Vi ses på tillträdet!

Lars C
Bagaregården

Henning ställde alltid upp direkt när vi ville se lägenheten, båda gångerna. Pappersarbetet var tydligt och gick snabbt. Vi fick förtroende för honom.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Hoppas ni får det bra nu när ni kommer närmre barn och barnbarn.

Johan E
Göteborg

Gjorde ett intryck som kunnig, påläst och gav snabba svar.

Carina Å
Strömmensberg

Trevligt bemötande Infriade de förväntningar jag hade Kontinuerlig och bra kontakt under några intensiva dagar, då vår affär gick ganska fort. Rekommenderas varmt!

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för er fin rekommendation. Glad att ni är nöjda och är övertygad om att Erik kommer stortrivas! :)

Molly I
Gamlestaden

Michaela var mycket trevlig och gav god service. Gick verkligen sista milen för oss som köpare vilket uppskattades!