Anders Lijsing

Anders Lijsing

Anders Lijsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Anders Lijsing har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Anders Lijsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Lijsing har haft 36 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

63 omdömen om Anders Lijsing

Sedan starten hos Reco 2024
Solveig K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Centralt

Vänlig,hjälpsam,kunnig och tillmötesgående.

Gert A
Köpte sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Dyvassö

Anders har alltid varit tillgänglig, återkopplar snabbt och har varit väldigt smidig att ha att göra med.

Kenny J
Sålde sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrveda

Mycket nöjd med min försäljning med Anders allt gick lätt å smidigt stort +

Lennart W
Dyvassö

Väldigt bra bemötande Skapade förtroende vid vårt första möte vilket gjorde att vi beslutade oss för att byta från den mäklare som först kontaktade oss Lyssnade av oss mycket bra för att hitta våra förväntningar

Fredrik M
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Roslagsbro

Raka rör, tillgänglig. Inga konstigheter.

Annika P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Centralt

Trevlig kunnig och lätt att få kontakt med!

Stefan D
Mosebacke

Anders är en utmärkt mäklare som har ett stort kundunderlag och är saklig när han visar lägenheten //Stefan D

Annika V
Solbacka

Anders var mycket trevlig och seriös. Det var lätt att få kontakt vid behov och allt hat gått smidigt med affären.

Angelica D
Mosebacke

Med stor yrkeskunskap och lyhördhet är Anders Lijsing en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar.

Annika P

Proffsig och trevlig. Kan verkligen rekommendera honom!