Sophi Eriksson

Sophi Eriksson

Sophi Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Sophi Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Sophi Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.6. Sophi Eriksson har haft 6 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2024-10

5 omdömen om Sophi Eriksson

Sedan starten hos Reco 2024
Lena A
Köpte sitt hus med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Hallstavik

Proffesionell, påläst om objektet, mycket hjälpsam, lätt att nå via mejl eller telefon, flexibel och gör gärna det där lilla extra som behövs ibland.

Svar från Sophi Eriksson

Stort tack Lena för det fina omdömet det ska bli spännande att följa er resa med er nya fastighet! :)

Mats E
Sålde sitt hus med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Lögla

Vi fick utmärkt hjälp av Sophie på alla sätt i samband med försäljningen. Hon var positiv och proffsig och hela tiden tillgänglig. Vi är mycket nöjda. Tack

Svar från Sophi Eriksson

Stort tack Mats, all lycka till i framtiden så ses vi nästa år!

Karin P
Köpte sin stuga med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Sandviken

Engagerad, trevlig, bra och snabb kommunikation.

Svar från Sophi Eriksson

Stort tack Karin, jag hoppas ni ska trivas, det är en underbar plats!

Pia H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Solbacka Strand

Kunnig,hjälpsam och informativ

Svar från Sophi Eriksson

Tack snälla, stort lycka till!

Karin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Solbacka Strand

Mycket trevlig, skötte allt väldigt bra.

Svar från Sophi Eriksson

Tack snälla och stort lycka till!