Jag kontaktade flera olika mäklare inför min kommande försäljning av mitt hus. Hanna var i särklass den bästa på flera sätt. Hon kontaktade mig snabbt, bokade tid och ägnade en timme åt att titta på huset och att förklara hur försäljningen skulle gå till. Hon lyssnar, hör av sig regelbundet, är flexibel och kunnig. Jag har sålt ett antal lägenheter och hus i mitt liv och Hanna är den mäklare jag haft bäst kontakt med.
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Roslagen. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt som passar just dig och...
935 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Sedan starten hos Reco 2016
Personligt och professionellt bemötande. Allt har gått smidigt och kommunikationen fungerat bra.
Sonja är en riktigt grym mäklare och riktigt bra på sitt jobb!!
Trevlig, tydlig och lugn. Mycket bra bemötande och professionell.
Hon var fantastiskt. Kunnig, ärlig och väldigt trevligt.
En utmärkt mäklare, korrekt och saklig med värme.
Tack för fina ord och så roligt att hela familjen får plats. Allt gott!!/ Jonas
Hej! Vi hade haft Arja vid 1 tillfälle innan det senaste. Vi tyckte att hon var så bra så därför tog vi hjälp av henne igen. Hon är lugn och noggrann. Vi tycker att hon är jättebra. Hon ordnade försäljningen av Billborggatan bra, trots nedgången på marknaden. Hon är verkligen jättebra, tycker jag.
profsig och duktig trevlig duktig säljare uppriktig ,
Tack för ett gott samarbete. Det var så roligt att få hjälpa er / Jonas
Mycket kunnig och tillmötesgående. Trevlig och lätt att prata med 👍
Proffsig, omhändertagande, och kunnig.
Vänlig,hjälpsam,kunnig och tillmötesgående.
Proffesionell, påläst om objektet, mycket hjälpsam, lätt att nå via mejl eller telefon, flexibel och gör gärna det där lilla extra som behövs ibland.
Stort tack Lena för det fina omdömet det ska bli spännande att följa er resa med er nya fastighet! :)
Jennie är trevlig, tillmötesgående och tillgänglig och vi har alltid fått en snabb återkoppling. Vi är nöjda och känner oss så glada över vårt köp!
Trevligt, engagerad, väldigt bra bömetande, som kund känner man sig välkomna.
Tack Jessica. Så roligt att ni hittade vad ni sökte. Allt gott!
Bra stöd för båda parterna, ville att både jag som köpare och säljarna kom överens
Härligt att allt har gått bra. Grattis!! / Jonas
En mycket glad och positiv person som peppar när försäljningen går trögt. Alltid tillgänglig och hör av sig snabbt när något händer.
Tack för fina ord!! Det är lätt att bli glad och positiv när man har glada och positiva kunder. Kram!
Vi fick utmärkt hjälp av Sophie på alla sätt i samband med försäljningen. Hon var positiv och proffsig och hela tiden tillgänglig. Vi är mycket nöjda. Tack
Stort tack Mats, all lycka till i framtiden så ses vi nästa år!
Anders har alltid varit tillgänglig, återkopplar snabbt och har varit väldigt smidig att ha att göra med.
Jennie har varit professionell genom hela processen. Hon har varit snabb i återkoppling gällande frågeställningar och ev funderingar under tiden. Hon är positiv och engagerad vilket gjorde att vi landade rätt köpare för vårat hus. Kort och gott så är vi mycket nöjda!
Mycket nöjd med min försäljning med Anders allt gick lätt å smidigt stort +
Väldigt bra bemötande Skapade förtroende vid vårt första möte vilket gjorde att vi beslutade oss för att byta från den mäklare som först kontaktade oss Lyssnade av oss mycket bra för att hitta våra förväntningar
Engagerad, trevlig, bra och snabb kommunikation.
Stort tack Karin, jag hoppas ni ska trivas, det är en underbar plats!
Raka rör, tillgänglig. Inga konstigheter.
Kunnig,hjälpsam och informativ
Tack snälla, stort lycka till!
Jonas är Engagerad och driven.
Tack Staffan, det är du med :-) Så roligt att få hjälpa till / Jonas
Väldigt trevlig mäklare: Pernilla Ekestolpe, kunnig och Ihärdig och pålitlig , lyhörd och hjälpsam.
Vi blev vänligt bemötta, Hanna tog sig tid att lyssna och sätta sig in i våra funderingar. Hon tog sig även tid att lyssna till vår dotter Ingrid som vi hade som bollplank med våra frågor. Det har även fungerat bra med redovisningen av kontanthanteringen. Vi är mycket nöjda med Hanna Forsberg. Vänligen Viveka och Hilding Lekander
Mycket bra bemötande. Proffsig och behjälplig. Snabb och effektiv. Stort tack!
Jättetrevlig, tydlig och proffsig.
Hanna var otroligt mjuk och vänlig i sitt bemötande. Gav adekvat information och var snabb i kommunikationen när eventuella frågor uppstod. Vi är mycket nöjda med Hanna och rekommenderar henne varmt.
Trevlig kunnig och lätt att få kontakt med!
Snabb. Tydlig. Noggrann. Lättförståelig.
Tack för rekommendationen. Snart blir det bygga av :-) / Jonas
Supertrevlig och driven. Lätt att ha kontakt med. Är jättenöjd över att ha valt Hanna!
Mycket bra bemötande, har bara gott att säga.
Anders är en utmärkt mäklare som har ett stort kundunderlag och är saklig när han visar lägenheten //Stefan D
Anders var mycket trevlig och seriös. Det var lätt att få kontakt vid behov och allt hat gått smidigt med affären.
Med stor yrkeskunskap och lyhördhet är Anders Lijsing en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar.
Hej Vi funderade på att sälja vårat Fritidshus i Smara och valde mellan två Företag att hjälpa oss att sälja Vi Fastnade för Svensk fastighetsförmedling för vi köpte även genom dom för 24 år sedan. Hanna kom och presenterade sig och Svensk Fast , hon gjorde ett väldigt gott intryck . Vi fastnade för henne hon var vältalig kunnig och kände till området. Offerten kändes rätt och vi gick vidare med fotografering och andra förberedelser. Hanna har varit väldigt hjälpsam lätt att få tag i , och alltid trevlig och positiv...
Proffsig och trevlig. Kan verkligen rekommendera honom!
Sonja har varit toppen under hela processen! Ordning och reda, lättillgänglig och alltid trevlig. Vi är jättenöjda!
Mäklaren var vänlig, kunnig, engagerad och lyhörd för våra behov. Han var tillgänglig när vi hade frågor och hela tiden mycket tillmötesgående.
Mycket väl bemött. Hade inga större förväntningar, det handlade ju om en försäljning av en fastighet. Mäklaren är en mycket trevlig man. Han visade stort intresse av att göra ett bra jobb.
Jonas ger utmärkt info och service. Hans bemötande och attityd får också högsta betyg!
Tusen tack Mats för fina ord. Jag ser fram emot inflyttningskalaset :-) / Jonas
Hon var kunnig kände till området allt gick mycket snabbt man kände förtroende för hemne
Trevlig och saklig i sitt yrke. Lätt att få svar på frågor som hon fixade snabbt.
Jonas är proffsig och trevlig och tydlig. Han är även duktig att hålla kontakt med oss som säljare även under perioder när det är trögare på marknaden.
Tack Camilla!! Så fint att få hjälpa till o kul att det blev bra :-)
En mycket duktig ock kompetent mäklare.
Mycket engagerad och trevlig. Lätt att ha att göra med. Bryr sig mycket och lätt att nå när jag söker honom.
Då säger jag: Detsamma!!! Så kul att få hjälpa till/ Jonas
Glad och att hon var intresserad o kunnig min upplevelse var mycket bra
Mycket bra, tydlig och bemötande mäklare. Dessutom mycket trevlig. Mvh Eija Linnell