Mycket kunnig och tillmötesgående. Trevlig och lätt att prata med 👍
Maria Alex
Maria Alex är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Maria Alex har varit registrerad mäklare sedan 1991-12. Maria Alex har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Alex har haft 33 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
33 omdömen om Maria Alex
Proffsig, omhändertagande, och kunnig.
Hon är erfaren och kunnig. Det gör att det har känts tryggt. Sedan är hon också mycket trevlig.
Fantastiskt tack Maria proffsigt snabbt snyggt.
Tack för dina fina ord. Kommer bli ett perfekt litet hus för er.
Mycket trevlig och saklig. Noggrann vid kontraktsgenomgången vilket är ett plus.
Trevlig och tillmötesgående. Raka och snabba besked. Våra förväntningar av bostadsaffären överträffades.
Mycket gott bemötande. Fortlöpande information hela vi processen, uppskattar speciellt att Maria återkopplade på telefon efter varje visning.
Snabba svar på frågor via mail. Vid mötet kändes det mycket komfortabelt med Marias avslappnade, no-nonsence, direkta bemötande. Jag fick direkt en rakt och bekväm kontakt med henne. Maria inger förtroende på basis av den säkerhet och erfarenhet hon förmedlar. En förtroendeingivande mäklare!
Hon e snabb å effektiv å uttrycker sig på ett mycket bra sätt Koll på sina case å kunder
Proffsig och snabb. Alltid tillgänglig att svara på frågor.