Arja Joelsson

Arja Joelsson

Arja Joelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Arja Joelsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Arja Joelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.5. Arja Joelsson har haft 45 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

55 omdömen om Arja Joelsson

Sedan starten hos Reco 2024
Ingrid C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Centralt

Hej! Vi hade haft Arja vid 1 tillfälle innan det senaste. Vi tyckte att hon var så bra så därför tog vi hjälp av henne igen. Hon är lugn och noggrann. Vi tycker att hon är jättebra. Hon ordnade försäljningen av Billborggatan bra, trots nedgången på marknaden. Hon är verkligen jättebra, tycker jag.

Annika H
Köpte sin stuga med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrby Brygga

Jättetrevlig, tydlig och proffsig.

Kent J
Sålde en tomt med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Edsbro

Glad och att hon var intresserad o kunnig min upplevelse var mycket bra

Marianne Elisabeth B
Sålde sin stuga med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Järsjö

Frågan är felställd, det är inte min bostad som sålts, det är ett hus på en arrendetomt & huset är inte mitt, men kontakten med Arja har varit förväntad god. Har haft bra hjälp av henne vid andra försäljningsärenden & hon är trevlig, kunnig & lätt att samarbeta med & ger bra information.

Marja J
Järsjö

Handlingskraftig, tydlig, noggrann, utomordentligt trevlig och lätt att ha att göra med.

Wael S
Köpte sitt hus med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Häverödal

Det var allt bra.Det var en fantastisk upplevelse

Ulrika H
Hallstavik

Lugn, empatisk, omtänksam och vänlig.

Frida H
Sålde sitt hus med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Skärsta

Arja är lätt avslappnad och tydlig. Vi har både köpt hus och sålt hus med hjälp av Arja, Båda gånger har vi vart supernöjda

Kristian B
Råby

Väldigt trevligt bemötande. Hjälpsam genom hela processen.

Iyad A
Köpte sin bostad med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Häverödal

Känner mig trygg med Arja har fått svar på alla mina frågor riktigt bra