Jag kontaktade flera olika mäklare inför min kommande försäljning av mitt hus. Hanna var i särklass den bästa på flera sätt. Hon kontaktade mig snabbt, bokade tid och ägnade en timme åt att titta på huset och att förklara hur försäljningen skulle gå till. Hon lyssnar, hör av sig regelbundet, är flexibel och kunnig. Jag har sålt ett antal lägenheter och hus i mitt liv och Hanna är den mäklare jag haft bäst kontakt med.
Hanna Forsberg
Hanna Forsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Hanna Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Hanna Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.7. Hanna Forsberg har haft 35 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
49 omdömen om Hanna Forsberg
Vi blev vänligt bemötta, Hanna tog sig tid att lyssna och sätta sig in i våra funderingar. Hon tog sig även tid att lyssna till vår dotter Ingrid som vi hade som bollplank med våra frågor. Det har även fungerat bra med redovisningen av kontanthanteringen. Vi är mycket nöjda med Hanna Forsberg. Vänligen Viveka och Hilding Lekander
Hanna var otroligt mjuk och vänlig i sitt bemötande. Gav adekvat information och var snabb i kommunikationen när eventuella frågor uppstod. Vi är mycket nöjda med Hanna och rekommenderar henne varmt.
Supertrevlig och driven. Lätt att ha kontakt med. Är jättenöjd över att ha valt Hanna!
Mycket bra bemötande, har bara gott att säga.
Hej Vi funderade på att sälja vårat Fritidshus i Smara och valde mellan två Företag att hjälpa oss att sälja Vi Fastnade för Svensk fastighetsförmedling för vi köpte även genom dom för 24 år sedan. Hanna kom och presenterade sig och Svensk Fast , hon gjorde ett väldigt gott intryck . Vi fastnade för henne hon var vältalig kunnig och kände till området. Offerten kändes rätt och vi gick vidare med fotografering och andra förberedelser. Hanna har varit väldigt hjälpsam lätt att få tag i , och alltid trevlig och positiv...
Hon var kunnig kände till området allt gick mycket snabbt man kände förtroende för hemne
Bästa tänkbara mäklare man kan få!
Hanna är grymt driven, kompetent, noggrann och informativ. Kan rekommenderas varmt!
Mycket trevligt lugnt och fint. 👍👍👍