Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

En del av Svensk Fastighetsförmedling www.svenskfast.se
  • BadgeSevenYears
4.7
Ring 0485-310 00 Dela

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden! Vi är din mäklare på Öland Färjestaden med många års erfarenhet och profession inom branschen. Söker du efter bostad i Algutsrum, Runsbäck, Glömminge, Haga Park med mera. Låt våra kunniga mäklare ta hand om din försäljning eller guida dig till ett lyckat köp. Är du nyfiken på våra...

449 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Sedan starten hos Reco 2016

Pia J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Lindsdal

Trevlig, bra återkoppling, tillmötesgående, driftig

Niclas A
Köpte sitt hus med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Positiv, framåt och mycket energi.

Johan K
Sålde sitt hus med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Trevligt och proffsigt bemötande. Kommunicerar tydligt och rakt. Hela försäljningsprocessen mycket väl genomförd.

Fredrik E
Köpte sin bostad med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Öland Södra

Phillip har på ett mycket bra sätt sytt ihop en komplicerad affär där mycket information har saknats pga rådande förutsättningar. Han har varit snabb och svara upp och kan starkt rekommendera honom när det är dags för husaffärer

Elin R
Köpte sin bostad med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Jag skrev på köpkontraktet, det skickades till Stockholm på måndagen, på onsdag kväll hör han av sig ( fast han är på semester) och har då tagit emot ett nytt bud och låter denna köpa huset jag skrivit på kontraktet på. Detta hus hade legat ute i ett år… Och säljaren säger sig inte fått något kontrakt på onsdagen. Så dåligt hanterat! Jag är fruktansvärt ledsen och besviken!!

Svar från Johannes Stynsberg

Hej Elin, Tack för dina synpunkter och jag tar dem till mig. Jag förstår din besvikelse. Som jag tidigare förklarat så hade jag inte kunnat göra på något annat vis. Enligt fastighetsmäklarlagen måste jag framföra samtliga bud till säljaren innan dess att avtalet är är giltigt. Allt gott!

Johan T
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Färjestaden

Philip har gjort ett utmärkt jobb. Visat stort engagemang och lyhördhet för våra önskemål samt hållit en hög servicenivå. Jag rekommenderar Philip varmt.

Svar från Philip Andersson

Stort tack för ditt omdöme Johan och samarbetet med er försäljning i Saxnäs. Lycka till i din nya bostad när det är dags!

Jörgen J
Sålde sin bostad med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Öland Södra

Mäklaren har gjort ett utmärkt jobb Har under hela tiden blivit mycket väl bemött Har handlagt ärendet proffsigt och med stort engagemang

Svar från Philip Andersson

Tack för ditt omdöme om mitt arbete med S Bruket. Ett envist arbete gav resultat tillslut. Allt gott!

Linda U
Färjestaden

Filiippa är en energisk och kunsfokuserad mäklare .

Timmy T
Sålde sin bostad med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Johannes är en professionell mäklare som alltid har kunden i fokus. Jag har haft förmånen att arbeta med honom både som säljare och köpare, och det jag uppskattar mest är hans förmåga att kommunicera på ett personligt sätt, samtidigt som han har stenkoll på marknaden. Jag kommer definitivt att fortsätta anlita Johannes för framtida fastighetsaffärer på Öland.

Svar från Johannes Stynsberg

Hej Timmy, Tusen tack för fina ord! Det har varit riktigt kul att få hjälpa dig med din försäljning. Allt gott!

Hans L
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

På ett öppet och trevligt sätt. Han levde upp till våra förväntningar. Han har varit öppen och tydlig med informationen mellan mig och köparen på ett diplomatiskt och fackmässigt sätt. Jag är mycket nöjd med honom.

Carl S
Sålde sitt hus med hjälp av Per-Henric Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Proffsigt utförande, bra pa alla sätt! MVH Carl

Lil B
Färjestaden

Ödmjuk, proffsig, serviceminded. Mycket bra mäklare!

Nils S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mörbylånga

Vi var supernöjda med Johannes. Proffsig, lättillgänglig och tillmötesgående.

Magnus A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mörbylånga

Väldigt vänligt bemött• Han levde upp till alla våra förväntningar höll kontakt hela tiden. Våra upplevelser är goda•

Donna C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Filippa hade oss på Hello! Professionell, entusiastisk och positiv. Våra förväntningar infriades och vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Filippa.

Magnus H
Kalmar

Hon gav oss ett positiv bemötande och ett professionellt agerande då vi skulle sälja våran bostad. Lätta att kommunicera med vi kände att vi hade henne på vår sida genom hela affären. Jag kan varmt rekommenderas henne som mäklare.

Peter K
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Torhamn

Bra bemötande och smidig affär👍🏼

Svar från Philip Andersson

Tack för ditt omdöme Peter, hoppas du skall trivas i ditt nya hus på Stenshamn!

Ylva E
Torhamn

Mycket duktig och proffesionell

Svar från Philip Andersson

Tusen tack för ditt omdöme och förtroendet att hjälpa er med försäljningen!

Ann-Sofi L
Sålde sitt hus med hjälp av Kjell Jakobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Löttorp

Vi har blivit bemötta med stor respekt av både Kjell, men även av Olivia som nyutexaminerad mäklare. Dom är genuint intresserade av oss som kund.

Peter N
Köpte sin stuga med hjälp av Filippa Idstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mörbylånga

Trevligt bemötande. Ställde upp för visning med kort varsel, en söndag vill jag minnas. Pappersarbetet gick snabbt och smidigt. Bra och tydlig info :-)

Daniel H
Köpte sitt hus med hjälp av Kjell Jakobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Köpingsvik

Alla tiders! Trevlig och kunnig!

Paul J
Köpingsvik

Fantastiskt hjälpsam, energisk, uthållig, god försäljningsteknik,påläst. och fantastiskt erfarenhet som ger trygghet i en affär som kanske är den största i livet. Våra förväntningar tillfredsställdes över förväntan.

Martina A
Kalmar

Filippa har varit ett väldigt fint stöd genom hela processen, från första mötet till slutsignering. Professionell, påläst och kunnig. Vi har hela tiden fått information löpande i processen om vad som sker och vi har kunnat diskutera vad nästa steg kommer att bli. Hon har visat på stor flexibilitet, respektfullt bemötande och lyhördhet kring visningar av lägenheten vilket också har känts väldigt tryggt. Vi har även upplevt ett stort stöd kring hur vi bör tänka i de olika stadierna av försäljningen vilket vi uppskattat mycket....

Ameen F
Kalmar

Jag vill uttrycka min tacksamhet för det fantastiska jobb som Filippa från Svensk Fastighetsförmedling gjorde när jag köpte min lägenhet. Från första mötet till tillträdesdagen har hon varit en ovärderlig resurs. Filippa var alltid professionell, lyhörd och kunnig. Hon tog sig tid att förstå mina behov och önskemål och visade mig flera alternativ som matchade mina kriterier. Dessutom var hon alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag uppskattade särskilt...

Svar från Filippa Idstrand

Tack snälla Ameen! Blir väldigt glad att höra att du är nöjd med min insats! :) Stort grattis igen till en fantastisk fin lägenhet. Tror att ni kommer att trivas toppen där! :)

Gun D
Nybro

Philips var en skicklig mäklare både mot säljare och köpare Kände att man hade förtroende för honom Han lyssnade på mig som säljare hur jag ville ha det Han har mycket starka rekommationer från mig Gun Däckinger i fortsättningen för sin försäljning

Svar från Philip Andersson

Tack för fina ord Gun, jag hoppas din flytt till ny bostad går bra. Det var jättekul att få hjälpa till med försäljningen av ditt hus!

Per Kristian I
Köpte sin stuga med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Nybro

Kunnig, tydlig och engagerad och vi rekommenderar honom. Han är förtroendeingivande.

Svar från Philip Andersson

Tack Kristian m familj, hoppas ni skall uppskatta er nya fastighet i framtiden!

Charlotta A
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Stynsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Färjestaden

Kompetent, effektivt och trevlig.

Carina K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per-Henric Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Öland Mellersta

Vi ville ha en mäklare som var engagerad och lätt att nå om vi hade frågor, och det tycker vi att han uppfyllt. Vi har blivit väl bemötta och han har låtit oss titta själva , har inte följt oss och pratat, och det är vi tacksamma över. Han har svarat på våra frågor och tagit reda på saker han inte direkt kunnat svara på. Han är proffsig och trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom. /Carina & Stefan

Fredrick S
Borgholm

Mycket bra, påläst och trevlig mäklare. Kunde även mycket om området rund omkring. Allt har flutit på utan problem. Hon tog sig tid även fast visningen egentligen var slut.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Fredrick! Stort grattis igen till en fantastisk fin fastighet. Tror att ni kommer att trivas toppen där! :)

Emelie J
Kalmar

När vi träffade Filippa för ett första möte fastnade vi framförallt för hennes personlighet. Hon kändes väldigt naturlig jämfört med många andra mäklare. Under säljprocessen var hon hela tiden närvarande och man fick snabba och bra svar på sina frågor. Vi kände en väldigt stor tillit till Filippa.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Emelie! Har varit roligt att få hjälpa er att förmedla eran fina lägenhet! Önskar er ett stort lycka till i nya huset! :)

Marie S
Borgholm

Trevlig, trovärdig och kunnig om fastigheten samt omgivningarna.

Svar från Filippa Idstrand

Tack för fint omdöme Marie! Ni kommer trivas så bra i nya huset, stort grattis igen! :)

Bo J
Borgholm

Hon har ett positivt sätt som gör att säljaren känner sig trygg. Håller god telefonkontakt med säljaren, som blir uppdaterad vad som sker angående försäljning.

Svar från Filippa Idstrand

Vilken fantastisk reco, stort tack! :D Det har varit ett nöje att arbeta med er och ert otroligt fina hus!!

Adam J
Kalmar

Filippa har en rak och tydlig kommunikation från början till slut. Under vägen upplevdes inga konstigheter och då frågetecken uppstod redde hon ut dem effektivt och tydligt för oss

Svar från Filippa Idstrand

Tack för fint omdöme! Var ett nöje att förmedla eran fina bostad. Stort lycka till i det nya boendet! :)

Lars S
Kalmar

Veldig profesjonell och lett at jobba med. Anbefaler Filippa på det varmeste.

Svar från Filippa Idstrand

Tack vilken fin rekommendation!! :) Glad att du känner dig nöjd med försäljningen! Varmt lycka till med det nya boendet!

Anneli A
Färjestaden

Duktig trygg driven,vi är mycket nöjda

Svar från Filippa Idstrand

Tack för ditt omdöme, det värmer. Jag är glad att det var jag som fick förtroendet att förmedla eran fina bostad!

Lars-Göran A
Färjestaden

Duktig hon har gjort ett bra jobb,vi är jättenöjda

Svar från Filippa Idstrand

Stort tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet!

Rebecca J
Kalmar

Filippa har varit fantastisk genom hela processen från genomgång av avtal till förhandsvisning och kontraktsskrivning. Hon har varit snabb på att återkoppla och tillgänglig dygnets alla tider (vilket är mer än vad som kan begäras) - alltid glad, trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera Filippa!

Svar från Filippa Idstrand

Tack snälla för ditt fina omdöme Rebecca! Väldigt glad att ni känt så genom köpet! :) Stort lycka till nu i ert nya fina hus!

Bo Anders Mikael H
Färjestaden

Positivt, engagerat samt kunnigt bemötande.

Svar från Filippa Idstrand

Tack Emma! Ni känns verkligen som den perfekta matchen för detta hus! Återigen stort grattis! :)

Tomislav V
Öland Mellersta

Trevlig och ytterst professionellt bemötande!

Ylva V
Öland Mellersta

Bemötande och information. var strukturerade och professionella.

Elisabeth Katarina L
Degerhamn

* Först kontakt via sms, sen telefonsamtal. * Han skötte allt mycket proffsigt och gav ett bra intryck. * Allt gick smidigt och inga konstigheter upplevdes. Snabba svar vid frågor via sms.

Eva B
Mörbylånga

Trevligt och professionellt bemötande. Liksom fler mäklare jag haft att göra med på Svensk Fastighetsförmedling Öland.

Svar från Philip Andersson

Tack för ditt omdöme Eva, hoppas du kommer trivas bra på Öland och i ditt nya hus snart.

Ingrid W
Öland Södra

Johannes är en god kommunikatör. Han är bra på att på olika sätt informera mig om själva säljprocessen. Har ett chosefritt sätt jag uppskattar. Bryter lite från den traditionella mäklarbilden jag hittills mött. Hade höga förväntningar, efter tips från vänner som anlitat Johannes. Johannes infriade mina förväntningar.

Katarina K
Öland Södra

Engagerad, kunnig och vänligt bemötande.

Alexander L
Kalmar

Fick hjälp att lösa min drömbostad! Snäll, tillmötesgående, empatisk & serviceminded. Man märker verkligen skillnad på mäklare och mäklare.. är extremt nöjd med med Filippas hjälp och kan absolut rekommendera hennes till andra. Tack :)

Svar från Filippa Idstrand

Stort tack Alexander för ditt välskrivna omdöme! Jag blev otroligt glad av att läsa det. Tror att du kommer trivas bra i den nya lägenheten!

Baraah A
Öland Mellersta

Mycket bra mäklare.. trevlig och väldigt hjälpsam. En av de bästa mäklarna jag har varit i kontakt med.. tack Kjell Jakobsson!!

Elisabeth E
Köpingsvik

Kjell Jacobsson har varit tillmötesgående och vaken för våra behov och önskemål när det gäller bostad. Mycket serviceinställd både vid visning och genomföring av köp. Kontinuerlig uppdatering. Upplevde hela processen som mycket smidig.

Veronica A
Färjestaden

Mycket bra och trevlig, kunnig och tillmötesgående

Eva C
Borgholm

Trevlig,proffsig mäklare som gjort ett bra jpbb!

Mattias G
Köpte sitt hus med hjälp av Per-Henric Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Färjestaden

Vi har sökt fritidshus på Öland till och från i fyra år och träffat på de flesta mäklarna. Vi tycker att Per-Henric är den klart bästa. Han är transparent, tydlig och känns väldigt ärlig. Vi uppskattar även den snabba återkopplingen vid frågor och han svarar alltid i telefon.