Fint ställe med vacker utsikt och väldigt god brunch
Vanitybar AB
6 omdömen om Vanitybar AB
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Riktigt grym brunch, kanonbra service...extra plus till Roberto som underhöll barnen;) fantastisk utsikt och riktigt härlig atmosfär. Enda minuset: ruggigt varmt i restaurangen, minst 5 grader för varmt för min smak i alla fall. Utan tvekan en stark 4:a
Satt där idag och käkade deras hamburgertallrik - stripsen fabulous, burgaren outstanding och utsikten är ju helt fantastisk. Grymt ställe att ta med besökare till Stockholm på. Stort plus för att det var live jazz med 80+ musiker idag!
Det här är ett av stans mysigaste caféer på sommaren. Ligger jättefint uppe på en kulle med utsikt över hela stockholm. Gott fika och perfekt på en solig dag eftersom dom har en så stor uteservering.
Stockholms bästa brunch! Utsikt, mat, service. Har också varit där på bröllop (inte mitt eget) alla tyckte det var kanonbra. Rekommenderas!
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Lätt gömt vid Danvikstull så ligger Fåfängan, högt upp på en klippa med grym utsikt ut över hela Stockholm! Caféet är i sig inget särskilt, men klipporna är som gjorde för en picknick lite lagom off från city!