Vapiano

Vapiano

Ring 08-24 29 40 www.vapiano.de
2.8

Vapiano är ett serveringskoncept som vi kallar "Fresh & fast casual"; Konceptet är egentligen enkelt strukturerat: vi har varken hållit tillbaka på läge eller inredning och atmosfär – och självklart inte på kvaliteten på mat och dryck eller personalen.

12 omdömen om Vapiano

Björn W
Skrev om Vapiano

Gillar konceptet även om det tenderar att bli lite osigt i lokalen och man ibland får vänta en stund i "matkön". Bra pasta, bra pizza och riktigt fina lokaler. Lite plus och minus, men på det hela taget klart godkänt. En styrka är att det alltid är jämn kvalitet - man vet vad man får. Rätt trevligt kvällshäng med, har visserligen bara varit i gamla stan på kvällen.

Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8430 omdömen 4.3 av 8430 omdömen
BadgeTenYears

Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.

Anna-Carin S Anna-Carin S
erik a
Skrev om Vapiano

Med tanke på att 3 av fyra i sällskapet blev matförgiftade (i mitt fall allvarligt med flera dagars kräkningar och diarre) så kan jag knappast rekomendera Vapiano. Allmänt nonchalant och ointresserad personal drar också ner betyget. Frugan bad om en pizza utan padano-ost för att bli serverad en pizza täckt av halvsmält padano-ost... då hon påtalar det tar man tillbaks pizzan och utlovar en ny. Efter en kvarts väntan kan vi konstatera att hon fått in samma pizza igen, uppvärmd och med osten nödtorftigt bortplockad....

Amy
Skrev om Vapiano

Jag var där med en väninna i våras för första gången, jag beställde en pizza och hon beställde en pastarätt. Min pizza var klar på knappt 20min medan vi nästan fick vänta 1,5h på min vänninas pasta. Det var inte roligt för mig att sitta ensam vid bordet i väntan på min vännina. Jag blev ju tvungen att börja äta innan min pizza kallnade. Inget ställe jag kommer gå tillbaka till såvida inte jag och mitt sällskap väljer samma rätt som tar lika lång tid! Pizzan var för övrigt inte märkvärdig alls.

Österlånggatan 17
4.0/5 i betyg av 4246 omdömen 4.0 av 4246 omdömen
Badge2021

Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍

Jessica I Jessica I
Pavas M
Skrev om Vapiano

Varierar för mycket beroende på kocken!

Andreas H
Skrev om Vapiano

Vapiano är alltid fantastiskt! Maten är inte bara god, utan snarare fantastisk! Trots "självservicekonceptet" så är det helt klart värt de dollars man lägger på kvällen/damen! Missa inte att smaka av de små efterrätterna med jordgubbar... Gillar dock Stureplans-Vapiano mer. Inte för stekandes skull, utan för närheten till naturen...och gångavstånd hem!

Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4391 omdömen 4.0 av 4391 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go

Jakob J
Skrev om Vapiano

Jag gillar maten och stället men jag gillar inte att stå i kö i 30 minuter för att komma fram till kocken. Den här gången var jag på Vapiano Kungsbron men det är inte första gången som jag blivit irriterad för att det tar för lång tid. Tyvärr så känns tillagningen som flaskhalsen i ett väldigt bra koncept. Vapiano måste komma ett sätt att snabba upp processen annars kommer folk att tröttna.

Evelina A
Skrev om Vapiano

Mitt första besök på Vapiano Kungsbron slutade inte så bra. Åt deras tonfisksallad och blev illamående så fort vi lämnade restaurangen. Sen var jag helt utslagen i matförgiftning. När jag berättade om detta fick jag dessutom höra från vänner och bekanta att fler råkat ut för detta på Vapianos restauranger runt om i Sthlm under hösten/vintern. Men det verkar inte bara vara tonfisksalladen som är boven i dramat utan även kycklingsalladen. Behöver jag säga att jag inte tänker äta på Vapiano igen?

Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8327 omdömen 4.2 av 8327 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda

Elisa N
Skrev om Vapiano

Del av mitt sällskap hade oturen att komma mitt i middagsruschen en torsdag och fick därmed vänta i baren 45 min på ett bord. (Slår dock inte en bekants väntetid på 4 timmar). När alla i sällskapet var på plats och vi väl skulle beställa mat fick vi även där vänta lite över en halvtimme trots att det bara fanns 3 före i ena pastakön. Har man tid att vänta på bord och inte dör av hunger är Vapiano på Kungsbron värt det. Trots mycket folk är det en mysig stämning och det känns aldrig trångt. Personalen har ett trevligt bemötande och kockarna är lyhörda för om man vill ha någon ändring i sin maträtt.

Anders S
Skrev om Vapiano

Jag gillar verkligen konceptet som Vapiano har, enkelt och gott. Lägg dessutom till att maten är fräsch och alltid tillagad i princip medan man väntar. Prisbilden är helt okay. Pastan är bäst, pizzan hyfsad men inte mer.

Paraden
4.2/5 i betyg av 4932 omdömen 4.2 av 4932 omdömen
BadgeSevenYears

God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ

Mattias B Mattias B
Fritjof A
Skrev om Vapiano

Gå hit om du vill ha riktigt god pasta och har _riktigt_ gott om tid på dig för köerna är långa. Jag undrar hur fräsch basilikan som står över allt är egentligen...

Magnus B
Skrev om Vapiano

Det finns en Vaipiano i Gamla Stan. Kommer man dit innan eller efter lunch funkar det rätt bra. Under lunch får man köa bort sin surt avtalsförhandlade paustimme. Rätterna kunde vara större – inget för en karl som hugger timmer hela dagarna framför sin MacBook. Själva idéen med kort som hela notan hamnar på känns kundorienterad och modern – sånt gillar vi.

Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Nikke L
Skrev om Vapiano

Vapiano på Kungsbron är det senaste tillskottet i den stockholmska Vapiano-familjen. Jag gillar konceptet, jag gillar enkelheten och jag gillar denm blandade publiken. Till Vaipano går man lika gärna om man är ett kompisgäng som ska ta några öl efter jobbet som om man är en familj som vill käka middag ute utan att ruinera sig. Jag har besökt Vapiano på Kungsbron inte mindre än tre gånger den senaste månaden. Två gånger med kollegor/kompisar och en gång med familjen och jag börjar faktiskt tro att det som gör att konceptet...