Anna E

Anna E

185 omdömen om Anna E

Sedan starten hos Reco 2019
Jenny S

Jag blev mycket nöjd med färgen på håret efter att Anna fixat det :-)

Klara H

Alltid supernöjd med Anna, otroligt duktig frisör. Mjuk och trevlig människa vilket gör det otroligt trevligt att sitta i hennes stol

Svar från Anna E

Tusen tack för din feedback klara, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Pia E
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Trevligt bemötande och en superbra klippning/behandling.

Svar från Anna E

Tusen tack Pia! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!

Denise V

Får allt så fint bemötande och hon tar sig tiden att prata om mitt hår och vad det behöver.

Svar från Anna E

Stort tack Denise, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Mathias S

Mycket trevligt bemötande fick mig att känna mig varmt mottagen. Resultatet av Annas arbete blev verkligen jättebra! Jag är så nöjd!

Svar från Anna E

Tack Mathias, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Sandra J

Mitt första besök hos Anna, hon var så duktig! Anna överträffade verkligen mina förväntningar! Är så nöjd med mitt hår 🥰 Kommer absolut tillbaka till Anna.

Svar från Anna E

Tusen tack för din feedback Sandra. Vi är glada att vi kunde möta (och överträffa) dina förväntningar 🤗 det glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka igen!

Fredrik A

Trevligt bemötande och väl utförd klippning vid första och hittills enda tillfället.

Svar från Anna E

Tusen tack Fredrik för att du tog dig tiden att ge din feedback. Det betyder mycket. Du är varmt välkommen tillbaka igen för ditt förhoppningsvis inte sista tillfälle :)

Ingrid A

Anna klippte min dotter som blev väldigt, väldigt nöjd och som absolut vill gå tillbaka hit igen nästa gång!

Svar från Anna E

Tusen tack Ingrid för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Roligt att höra att din dotter blev nöjd! Ni är båda varmt välkomna tillbaka igen.

Ulla D
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Svårt uttala mig om Annas erfarenhet, var hon jobbat tidigare m.m

Sandra W

Anna är fantastisk och man blir händig tagen med henne. Hon tar en med sina öppna armar och ger så mycket kärlek. Vill alltid tillbaka till anna ♥️

Svar från Anna E

Tack så mycket för din fina feedback Sandra! 🫶🏼 Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.