Anna E

Anna E

160 omdömen om Anna E

Sedan starten hos Reco 2019
Charlotte M

Absolut bästa slingorna jag fått! Anna var supertrevlig och oerhört lyhörd kring vad jag önskade, rekommenderas varmt! :)

Maria G

Proffsig och otroligt lyhörd kring vad jag önskade. Färgen blev precis som jag önskade och servicen var topp!!

Angelica E

Är så nöjd med mitt hår efter att Anna hjälpte mig att fixa till mitt misstag 🥰 Tack!!

Yvonne T

Jättetrevlig o mysig. Hon möter alltid upp med ett leende välkommen. Hon var väl lite besviken att permanenten inte blev riktigt som hon tänkt sig. Mitt hår är nog ganska svårpermanentat. Vi försöker en annan gång

Nouroz Ali J

Hon är duktig och bra att bemöta kunder

Anna B
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Proffsig, lyhörd och mycket trevligt bemötande. Kommer gärna tillbaka.

Carita W

Alltid fint bemötande av Anna och jag är nöjd när jag går därifrån.

Cajsa S

Jag är alltid nöjd efter jag har varit hos Anna 🌟

Svar från Anna E

Tusen tack Cajsa! 🌟 Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka igen.

Margareta B

Anna har ett mycket vänligt bemötande och har lyckas övertyga mig att varken klippa mitt långa gråa år eller att färga in slingor. Hon rekommenderade istället en toning som visserligen tvättas ut , men som gav ett jämt och fint resultat samt att mitt tidigare frissigare hår nu ser blankt och fint ut.

Svar från Anna E

Tusen tusen tack för din feedback Margareta! Det glädjer oss att du känner dig nöjd med ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka!

Johanna S

Supernöjd med klippning och bemötande!

Svar från Anna E

Stort tack Johanna, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.