Trevlig, omhändertagande, proffsig och väldigt duktig! Känner mig så fin i håret när jag går därifrån :)
163 omdömen om Karen W
Stort tack för din feedback Lisa. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Super trevlig frisör 💇🏻♀️ lyhörd kommer med idéer. Går aldrig missnöjd från ett besök. Har gått hos Karen i många år. Bokar alltid tider framåt för klippning och färg. Med hemma senaste besöket blev vaxspray. Rekommenderar Karen till andra härligt att höra hennes norska.
Tack för din fina återkoppling, Benita! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och vi är så tacksamma för att du väljer att komma tillbaka till oss. Varmt välkommen tillbaka för nästa besök.
Den här gången var det klippning. Jag blir alltid varmt och trevligt bemött utav Karen. Känns tryggt både med bemötande och genomförande. Kan varmt rekommenderas!
Stort tack för din rekommendation, Monika! Den betyder mycket och vi är så tacksamma för att du tog dig tiden att ge feedback efter ditt besök. Varmt välkommen igen!
Lyhörd, trevlig, otrolig kunnig och proffesionell. Väldigt inkännande och förstår alltid hur jag vill ha mitt hår. Kunde inte vara ner nöjd. Bästa frisören.
Stort stort tack för dina värmande ord Anna. Din feedback betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka.
Så duktig! Tog sig tid att lyssna på mina önskemål och kom samtidigt med förslag. Noggrann. Så nöjd med resultatet.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Isabell. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Klipper mig alltid hos Karen! Bara bäst helt enkelt!
Stort tack Jesper! Din feedback betyder massor! Hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Trevligt bemötande i fin lokal. Bra klippt, helnöjd. Köpte bara en accessoar.
Tusen tack för din feedback Lena, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Karen är bäst på klippning, så sjukt nöjd med mitt senaste besök hos henne!
Tusen tack Nouroz! Det glädjer oss så att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen åter!
Super trevlig och toppen duktig!
Tusen tack Maria, för din feedback. Välkommen åter!
Inlyssnande och professionell samt gav rekommendationer kring produkter anpassade för min hårtyp. Mycket varmt bemötande!
Tusen tack för din feedback Elin, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!