Anna Ö

Anna Ö

Anna är en glad och ambitiös tjej som ofta har ett skratt nära till hands. Redan som liten hade hon som mål att bli frisör. Hon har arbetat sedan 2017 och tog gesällen 2022. Idag drivs hon av kreativiteten i sitt jobb och brinner lite extra för färg oavsett ljust eller mörkt men älskar sitt arbete med att ge det där lilla extra för varje kunden.

97 omdömen om Anna Ö

Sedan starten hos Reco 2023
Birgitta L

Trevlig och lyssnar in mina önskemål. Mycket nöjd med besöket.

Kathrin E

Klippning ,, blev super nöjd!

Svar från Anna Ö

Tusen tack Kathrin, det glädjer oss! Varmt välkommen åter!

Monica A
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

uppfattade henne som glad, kunnig och gav många bra tips

Svar från Anna Ö

Stort tack Monica, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Lovisa H
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Blev så nöjd med håret och kände mig ompysslad under hela behandlingen. Anna är också supersnäll och trevlig att prata med

Svar från Anna Ö

Tack Lovisa, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Frida C
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Väldigt duktig och proffsig! Blev nöjd med resultatet och behandlingen. Anna var även kunnig med produkterna och schampot jag köpte älskar jag efter bara några användningar! Kan varmt rekomendera Anna Ö 😊

Svar från Anna Ö

Stort tack Frida, för din feedback och för din rekommendation! Vad roligt att du är nöjd med dina produkter och din behandling. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Louise D
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Jättenöjd, blev så mycket finare än alla andra gånger jag varit hos frisörer. Anna förstod exakt vad jag ville ha. Fått många komplimanger för mitt hår. Liiiite hårdhänt bara men jag kanske blivit lite håröm på senare tid. Men jättesnäll och trevlig och mycket kompetent. 👍

Svar från Anna Ö

Tack för din fina återkoppling Louise! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och att du har fått komplimanger för ditt hår. Vi får vara extra uppmärksamma på om du känner dig håröm vid ditt nästa besök 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka!

Kelly J
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Jätte nöjd med mitt hår, jätte fina slingor!

Svar från Anna Ö

Tack Kelly, för din feedback! Vi blir så glada att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Leila U

Jag har varit hos Anna 2 gånger och är mycket nöjd med hennes arbete

Svar från Anna Ö

Tusen tack för din feedback Leila, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Adele L
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Super trevligt och varmt bemötande. Hon är verkligen proffsig och värnar om att man som kund verkligen ska bli nöjd. Jag är verkligen super nöjd med mitt besök där

Svar från Anna Ö

Stort tack Adele! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Leo W
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Anna lyssnade verkligen på mig och hur jag ville bli klippt. Förstod hon inte så frågade hon väldigt bra frågor så att jag kunde få chansen att förklara ordentligt. Bästa klippning jag någonsin haft! Tack Anna! 🤗 / Leo

Svar från Anna Ö

Tack för din fina återkoppling Leo! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och din klippning. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.