Trevlig och lyssnar in mina önskemål. Mycket nöjd med besöket.
Anna Ö
Anna Ö en del av WAU Notuddskajen
97 omdömen om Anna Ö
Klippning ,, blev super nöjd!
Tusen tack Kathrin, det glädjer oss! Varmt välkommen åter!
uppfattade henne som glad, kunnig och gav många bra tips
Stort tack Monica, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Blev så nöjd med håret och kände mig ompysslad under hela behandlingen. Anna är också supersnäll och trevlig att prata med
Tack Lovisa, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Väldigt duktig och proffsig! Blev nöjd med resultatet och behandlingen. Anna var även kunnig med produkterna och schampot jag köpte älskar jag efter bara några användningar! Kan varmt rekomendera Anna Ö 😊
Stort tack Frida, för din feedback och för din rekommendation! Vad roligt att du är nöjd med dina produkter och din behandling. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Jättenöjd, blev så mycket finare än alla andra gånger jag varit hos frisörer. Anna förstod exakt vad jag ville ha. Fått många komplimanger för mitt hår. Liiiite hårdhänt bara men jag kanske blivit lite håröm på senare tid. Men jättesnäll och trevlig och mycket kompetent. 👍
Tack för din fina återkoppling Louise! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och att du har fått komplimanger för ditt hår. Vi får vara extra uppmärksamma på om du känner dig håröm vid ditt nästa besök 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka!
Jätte nöjd med mitt hår, jätte fina slingor!
Tack Kelly, för din feedback! Vi blir så glada att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jag har varit hos Anna 2 gånger och är mycket nöjd med hennes arbete
Tusen tack för din feedback Leila, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Super trevligt och varmt bemötande. Hon är verkligen proffsig och värnar om att man som kund verkligen ska bli nöjd. Jag är verkligen super nöjd med mitt besök där
Stort tack Adele! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Anna lyssnade verkligen på mig och hur jag ville bli klippt. Förstod hon inte så frågade hon väldigt bra frågor så att jag kunde få chansen att förklara ordentligt. Bästa klippning jag någonsin haft! Tack Anna! 🤗 / Leo
Tack för din fina återkoppling Leo! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och din klippning. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.