Linda B

221 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2017
Vilgot S
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Linda var snäll mot mig och hennes medarbetare och välkommnande när det kom till kunder.

Monika A
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Hon är proffsig på det hon gör. Nöjd och glad när man går därifrån 😊

Ing-Marie N

Frisyren blir alltid som jag vill ha det. Jag är nöjd när jag kommer därifrån. Det är inga problem för mej eftersom hon hjälper mej med rullstolenpå bästa sätt.

Tyoja L
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Jag är mycket nöjd med klippningen och trevligt bemötande

Ulla I
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Nytt möte och jag blev väl mottagen. Nöjd med frisyren

Kristina M

Linda gav mig en fin vårfrisyr! Alltid lyhörd och lättsam.

Dominique .

Jättenöjd med resultat och bemötande .. inget alls att klaga på . Linda jättetrevlig dessutom

Carina H
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Jag fick ett fint välkomnande till salongen. Jag beskrev hur jag ville bli klippt och Linda B lyssnade in och klippte precis som jag ville. Nöjd nöjd nöjd!

Svar från Linda B

Stort tack Carina. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Carola P
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Kan varmt rekommendera Linda då hon kommer med bra tips hur jag vill ha mitt hår. Mvh Carola

Svar från Linda B

Tusen tack Carola för din feedback och för din rekommendation, de värmer! Varmt välkommen igen.

Maja N
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Jag blev väldigt fint bemött av Linda B och hon var väldigt pratglad och trevlig. Hon fick mig att känna mig väldigt välkommen och lyssnade på det jag tyckte. Jag bad Linda B att klippa mina toppar och då gjorde hon det väldigt snabbt och fint. Hon förklarade om saker jag inte ens förstod var viktigt för håret och jag sa till henne att göra så som hon tycker blir finast och det gjorde hon helt utmärkt. Jag kommer 100% komma tillbaka till henne vid nästa hårklippning.

Svar från Linda B

Tusen tusen tack Maja. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags för din nästa klippning.