Andalucia

Andalucia

Llama 08-15 66 60 www.andalucia.se
3.5

Vill du uppleva en bit av Spanien? Då är du välkommen till oss på restaurang Andalucia! I vår restaurang lägger vi vikten på spansk mat i form av fisk och skaldjur. De rätter vi serverar har sitt ursprung i det traditionella spanska köket, men är också inspirerade av ännu lite sydligare breddgrader. Hos oss kan du slå dig...

17 omdömen om Andalucia

Ulrika J
Escribió sobre Andalucia

Trevlig restaurang med mycket god mat, fin service och live musik.

Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8331 omdömen 4.2 av 8331 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda

Yashar G
Escribió sobre Andalucia

En klassiker, Grym mat och väldigt trevlig personal!

Fredrik G
Escribió sobre Andalucia

Mycket familjär stämning och bra personlig service. Maten var väldigt god också vilket gör det till en jättebra totalupplevelse!

Österlånggatan 17
4.0/5 i betyg av 4248 omdömen 4.0 av 4248 omdömen
Badge2021

Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍

Jessica I Jessica I
Håkan H
Escribió sobre Andalucia

Mycke god mat, toppen service. Jag och min fru var mycket nöjda Vi kommer tillbaka om vi besöker Stockholm

Helmut L
Escribió sobre Andalucia

God och spännande mat, bra service och stilfull miljö.

Paraden
4.2/5 i betyg av 4933 omdömen 4.2 av 4933 omdömen
BadgeSevenYears

Expected more. The quality of the meat was not the desired one. The entrees were nice.

Valerie G Valerie G
Sofia E
Escribió sobre Andalucia

Trevligt bemötande och härlig stämning

Per B
Escribió sobre Andalucia

Under ombyggnad vid besöket. OK bra mat och bra service.

Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8432 omdömen 4.3 av 8432 omdömen
BadgeTenYears

Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.

Anna-Carin S Anna-Carin S
Mathias M
Escribió sobre Andalucia

En av de sämre spanska restaurangerna jag vart på i Stockholm. Kändes inte speciellt autentiskt och restaurangen var underbemannad vilket ledde till ganska dålig service. Inget jag kommer besöka igen. Bättre mat och bättre service skulle behövas anser jag.

Olle W
Escribió sobre Andalucia

Inte den spanska känsla som vi förväntat! Tråkig oinspirerad mat! Kommer inte att gå dit igen.

Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4393 omdömen 4.0 av 4393 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go

Sylwia S
Escribió sobre Andalucia

Det är alltid jättetrevligt på Andalucia. Väldig god mat samt fantastisk personal!

Mats J
Escribió sobre Andalucia

En suverän restaurang, där man gör sitt yttersta för att gästerna ska ha det bra. Jag har kommit hit i 10 år nu och har aldrig varit besviken. Bäst är när personalen får fria händer att komponera en riktig tapasmåltid.

Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Bengt J
Escribió sobre Andalucia

Mycket trevligt bemötande och personlig service, hög kvalitet på msten

Sylwia B
Escribió sobre Andalucia

Mycket dålig mat och personalen hade ingen koll på vad som erbjöds gällande mat och dryck. Undermåligt i alla aspekter. Deras tapas kan inte kallas spanska tapas.totalt smaklös mat. Alldeles uselt!

Stina Ã
Escribió sobre Andalucia

De var trevliga och vänliga. Det var lite svårt att veta hur menyn fungerade och inte helt lätt att veta vad som ingick i rätten eller hur många rätter vi behövde på 2 p. Inga desserter fanns vad vi kunde förstå utan vi gick vidare för att äta det.

Johny A
Escribió sobre Andalucia

OK bemötande men många av rätterna kändes som halvfabrikat.

Emma H
Escribió sobre Andalucia

God mat och trevlig men underbemmanad personal.

Eric E
Escribió sobre Andalucia

Familjär stämning, personlig service, god mat!