Otroligt dåligt skött av både målare och chefen. Tapeten behövdes göras om TRE gånger men resultat blev ändå så dåligt. De tog inte heller bort den gamla tapeten utan satte bara på ny. Så nu har vi fyra lager tapet. Chefen brydde sig inte ett dugg om att det var dåligt. Vi fick ingen kompensation eller ursäkt!
Ekfelt Måleriservice
Välkommen till Ekfelt Måleriservice! Vi är ett familjeägt bolag som jobbar mot både privat- och företagskunder i hela Storstockholm, med utgångspunkt i Huddinge. Idag är vi ett 40-tal anställda som främst jobbar med målning och tapetsering, men också bygg- och flyttstädning samt städning av trapphus. Inne, ute, i trapphuset...
11 omdömen om Ekfelt Måleriservice
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
Fantastiska hantverkare som är skickliga professionella och pålitliga.
Ett företag fyllt med kunskap om måleri. Återkopplar vid behov. Utför Renoverings arbeten.
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
Jag har jobbat med Ekfelt sen de startade.De ger oftast en snabb feedback på offerter. Ställer alltid upp på kort varsel. Kan vara dåliga med uppföljning av arbetsledning beroende på projekt och arbetsledare. Generellt bra och trevliga och yrkeskunniga yrkesarbetare. Projekten är lokalanpassningar. Ofta får jag stöta på om dokumentation. I stort är jag väldigt nöjd därav att ett långt förtroende.
Smidiga i sitt arbete med hyresgäster ! Och relativt billiga. Och snabbt på plats när beställningar gjorts.
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
Det utför arbetena i tid och med stor yrkesskicklighet. Det sitter inte fast.
Upphandlat målerientreprenader i olika rotprojekt. Företaget jobbar med stort engagemang och nära samarbete är viktigt. Ingenting är omöjligt. Sköter faktura och äta hantering på ett bra sätt. Om man skall nämna ngt negativt så är det i så fall att man aldrig säger Nej. Kompetenta duktiga målare.
De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
Detta är en proffsig firma som vi har samarbetat med länge. Aldrig några problem.
Ställer alltid upp. Väl genomförda arbeten. Trevligt bemötande.
Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
Vi nyttjar Ekfelts måleriservice för lägenhetsunderhåll , fönstermålning samt i vissa fall renovering av trapphus & allmänna utrymmen i fastigheter vi förvaltar. Vi är mycket nöjda med arbetsledning , återkoppling vid beställning samt utförande av aktuella måleritjänster.
Bra och trevlig bemötande, kunniga. Har köpt in målning för olika typer av verksamheter, lägenheter, lokaler, trapphus, fönster mm. Hög kvalitet på utfört arbete, bra kontakt med hyresgäster. Ekfelts Måleris tjänster uppfyller våra krav på ett tillfredsställande sätt. Jag kan rekommendera deras tjänster.
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms entreprenad gjorde för mig, rekommenderar dem till 100 %.