Josephine Strandfors

Josephine Strandfors

Josephine Strandfors är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Josephine Strandfors har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Josephine Strandfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Josephine Strandfors har haft 31 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

63 omdömen om Josephine Strandfors

Sedan starten hos Reco 2023
Sara S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

10/10! Så himla duktig och trevlig och får oss att känna oss trygga och lugna i att sälja vårt hem. Jag kan verkligen rekommendera Josephine. Hon har skött allting så snyggt och varit glad och trevlig hela vägen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lena F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Proffsig, snabb återkoppling, lätt att få personlig kontakt med, glad och positiv

Mia K
Kungsbacka

Mycket trevlig och engagerad mäklare med ett trevligt bemötande.

Erik F
Kungsbacka

Helt fantastiskt service. Kan varmt rekommendera!

Jeanette B
Kungsbacka

Trevlig och tillmötesgående mäklare.

Jan B
Kungsbacka

Lite förvånad att ingen information fanns om vitvarorna. Hur gamla var dom? Vid en fastighetsöverlåtelse är det viktig information som säljaren lämnar. Här fanns bara svävande svar. I övrigt inget att klaga på

Anne B
Kungsbacka

Tydlig tillmötesgående trevlig, bra att kommunicera med

Ellinor N
Kungsbacka

Väldigt bra bemötande. Ville få affären så bra som möjligt för både köpare och säljare. Lätt att få tag i. Enkel att prata med och lyssnade på våra behov.

Viktor A
Kungsbacka

Väldigt bra bemötande, snabb på att svara på frågor och lösa problem.

Ebba B
Kungsbacka

Fantastiskt bemötande. Lyhörd. Flexibel. Alltid tillgänglig.