Jag blev bemött med respekt och tydlighet bagagevagn. Josephine levde med råge upp till mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Skulle rekommendera henne om tillfället ges.
Josephine Strandfors
Josephine Strandfors är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Josephine Strandfors har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Josephine Strandfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Josephine Strandfors har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
48 omdömen om Josephine Strandfors
Josephine har varit mycket tillgänglig under hela processen, haft trevligt bemötande och återkommit snabbt på frågor.
Bra kommunikation, lyhörd och proffsig! Väldigt behjälplig och trygg 👍🏻
Hon hjälpte oss få sålt vår bostad för de priset vi ville ha! Väldigt trevlig!
Josephine har verkligen varit hjälpsam och serviceminded i samvand med mitt köp ab lägenhet- jag kan varmt rekommendera henne till andra köpare!
Josephine är alert på ett positivt sätt, ringer och kollar när vi är beredda att lägga ut lägenheten ! Gjorde en bra bedömning av värdet på lägenheten och fick ut värdet. Josephine är vänlig, trevlig och noggrann med alla papper och snabb med att kontakta föreningen för en smidig överföring till ny hyresgäst. Jag har använt Fastighetsbyrån tidigare och var väldigt nöjd då; Josephine bekräftar mitt omdöme om byrån som öppna ärliga, och pålitliga ! Från en nöjd kund
Josephine var alltid nära till hands och mycket behjälplig. Har bara bra att säga om henne. Tillmötesgående och trevlig. Fick mycket bra tips och råd kring försäljningen och hon gjorde processen väldigt smidig.
Trevligt bemötande, saklig, lämnar bra information och svarar snabbt vid frågor
Josephine Strandfors upplevde vi vara både kunnig och professionell. Josephine var mycket inlyssnande och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera henne. Marianne och Lars Rehnlund.
Kunnig, trevlig, positiv och svarar fort.