Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Mattias Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Mattias Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-11. Mattias Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Carlsson har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

238 omdömen om Mattias Carlsson

Sedan starten hos Reco 2014
Ewa D
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vallda

En mycket duktig mäklare tillsammans med Oskar Ardfelt. Ett bra team. Mycket proffsiga och duktiga. Kan varmt rekommendera dem.

Ola T
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Har aldrig varit i kontakt med honom, det var en kvinna där Josefin.

Bengt Åke B
Köpte en tomt med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Mattis bemötande är topp. Mattis motsvarade alla förväntningar och är väldigt kompetent i sin roll som mäklare. Allt runt vår affär var strålande med bra kommunikation och slutförande.

Joakim H
Sålde en tomt med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Bra & enkelt. Köpte & sålde med samma person.

Ursula Q
Onsala

Trevligt och professionellt bemötande, vi kände förtroende direkt. Vi hade förväntningar på att få regelbunden återkoppling - vilket vi också fick. Vi hoppades också på att vår försäljningsprocess skulle hanteras så skyndsamt som möjligt, då vi redan köpt en nytt hus. Vi framförde detta till Mattias (och Lovisa) och fick snabb och framgångsrik hjälp och försäljning. Snabbt, informativt och proffsigt hela vägen.

Hanna L
Onsala

Engagerad, gav tydlig information och vi fick till en snabb och smidig affär. Vi är jättenöjda!

Rikard Q
Onsala

En mycket professionell och dedikerad mäklare. Vi har bara gott att säga om Mattias och Fastighetsbyrån. Vi fick snabbt och proffsig hjälp, de följde upp allting och vi fick sålt vårt hus till ett bra pris på bara några dagar. All heder. Med vänlig hälsning, Ursula och Rikard Quist

Camilla L
Onsala

Mattias är kommunikativ, drivande och lyhörd för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Mattias.

Anders N
Onsala

Mattias gav klar och tydlig information och svarade snabbt på frågor under hela köpprocessen. Visningarna var välskötta med den information som behövdes.

Cliff N
Onsala

Möte 1 gång Telefon 1gång Kontakt med kollega många gånger.