Trevligt bemötande! Men svårt att hitta kunder till vårt hus vilket innebar ett lägre pris än förväntat. Det är en besvikelse. Vi trodde att ni hade en liten bank av intresserade personer och inte bara var beroende av de som bara letade på Hemnet. Däremot var vi alltid trevligt bemötta med fin servicekänsla.
Fastighetsbyrån Sölvesborg
Välkommen till Fastighetsbyrån i Sölvesborg! Här får du alla fördelar som en stor mäklarkedja ger: nationellt kundregister, rikstäckande marknadsföring och tryggheten som en stor organisation ger, men du får också en lokalt förankrad mäklare som engagerar sig i varje bostadsaffär och jobbar på dina villkor. Vi har kontakt...
233 omdömen om Fastighetsbyrån Sölvesborg
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsigt och hjälpsamt. Bra tips och strategi.
Har erfarenhet av de flesta som jobbar där och har bara gott att säga om samtliga. Både som personer och i yrkesrollen.
Jag blev bemött på ett trevligt och förtroendeingivande sätt. Det var skönt att mäklaren fixade allt. Jag kommer att rekommendera Fastighetsbyrån till andra om jag får frågan.
Det har fungerat som det ska. Trevligt
Trevligt och bra bemötande som har gjort att detta kändes enkelt. Det har varit som jag önskat att man kan ringa och få råd och hjälp. Det finns inget att klaga på. Det har så långt gått smidigt. Trevliga och härliga ungdomar på byrån som man lätt kan nå och man kan känna att inga frågor är för dumma.
Trevlig och bra bemötande. Jag har fått den hjälp jag behöver och det går alltid att ringa med sina frågor. Det har varit enkelt, smidigt och lätt.
Jag är så nöjd med hur Fastighetsbyrån har agerat i detta fallet, kan bara säga goda ord.
Smidigt och okomplicerat, jag har inga anmärkningar!
Mycket bra bemötande! Engagerad & kunnig mäklare! Supernöjd!
Bra återkoppling från mäklaren under hela processen.
Jag blev väl bemött av mäklaren som förstod hur jag ville ha det. Mäklaren levde upp till mina förväntningar och var mkt lyhörd. Jag har en mkt bra upplevelse av min husförsäljning
Har bara gott att säga om upplevelsen. Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare.
I jämförelse med vilka mäklare vi har mött när vi tittat på hus på Österlen så har mäklaren varit trevlig och bra. Mäklarnas attityd där har faktiskt bidragit till att vi inte velat fortsätta att titta på Österlen. Så ja, mycket bra gällande Vikens gränd.
Professionellt och positivt bemötande och sköter förmedling på enkelt och effektivt sätt.
Vi fick bra tillgång till att se objektet flera gånger och hade bra kontakt med säljaren och besiktningsföretaget. Trevligt bemötande med god lokalkännedom.
Blev mer än bra bemött av mäklaren. Vi hade höga förväntningar på mäklaren och han kunde inte gjort ett bättre jobb!! Hade inte valt någon annan mäklare vid en ev ny försäljning! Förutom att han gjort ett bra jobb med själva försäljningen har han också visat stort tålamod, svarat på ALLA frågor, lyssnat och varit lyhörd för våra önskemål.
Mycket bra! Tydlig med allt! Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare! En eloge till den person som rekommenderade Filip till mig!
Vi tycker att det var ett mycket bra bemötande av mäklaren. Vi hoppades att huset skulle bli sålt och det fixade mäklaren. Vi har blivit uppdaterade hela tiden vilket har varit mycket bra. Vi har känt oss trygga under hela processen.
Fantastiskt trevligt bemötande och väldigt kunniga mäklare.
Helt perfekt,bra tillmötesgående av alla.
Jag blev mycket vänligt o bra bemött. Mäklaren gjorde ett jättebra jobb. Ringde mig ofta o smsade . Är mycket nöjd
Jag tycker att mäklaren gjort ett mycket bra jobb. Alltid tillgänglig och ett bra stöd under försäljningen. Följde upp och uppdaterade regelbundet!
Trevligt bemötande och bra återkoppling.
Väldigt trevlig o kunnig mäklare
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling.
Vi blev bra bemötta både på visning och kontraktsskrivning.
Oerhört kompetent och alltid lika trevlig samt positiv mäklare. Mäklaren är samarbetsinriktad och tillitsfull och levde upp till våra förväntningar på gott tillmötesgående bemötande och genuin service. Vi är helnöjda med vår mäklare och försäljning av vår bostad.
Seriös och tillmötesgående mäklare. Kunnig och noggrann, snabb återkoppling vid frågor.
Väldigt nöjda med en snabb och trygg affär!
Mycket personligt och engagerat bemötande av bästa Joakim på Fastighetsbyrån i Sölvesborg. Toppbetyg på alla plan genom hela processen. Mycket lätt och trevligt husköp!
JOCKE ÄR GREAT! PÅLITLIG, EFFEKTIV !
Perfekt... Allt sa som det ska vara.
Proffsigt och tydlig t arbete. Blev mycket bra informerad hela processen
Väldigt bra bemötande av mäklaren. Vi hade stora förväntningar och mäklaren levde upp till dem. Han gav oss hopp när det såg mörkt ut på intressemarknaden, uppdaterade varje vecka och var noga med att informera om det hade hänt något mellan uppdateringarna. Allt i allt professionellt.
Dålig återkoppling från mäklaren, finns själv höra av mig om svar- Annars helt ok
Väldigt tydlig information och vilken prisbild objekt skylla hamna på. Hjälpsam och trevlig på ett mycket positivt sätt !
Mycket bra mäklare med bra kunskap om området. Sålde vårt hus snabbt och smidigt 👌 Mycke bra 👍
Professionell mäklaren som ingav förtroende. Trevligt och kompetent bemötande. Tryggt att köpa hus via dem.
Toppen. Får den bästa servicen.
Allt ok i kommunikationen, objektbeskrivning skriftlig information (dokument).
Trevlig och välkomnande, rekommenderas verkligen
Haft ett fint samarbete med mäklaren från första stund! Litade på honom till 100%. Känt oss hörda och fått fram alla våra önskemål. Kunde inte vara bättre! Tack för allt.
Väldigt gott intryck av mäklare Wickie, allt gick lugnt och tryggt till.
Finns absolut inget att klaga på. Trevligt bemötande och allt sköts exemplariskt.
Positiv, engagerad och lagom på.
Härligt bemötande med engagerad mäklare som vill det bästa både för köpare och säljare. Proffsigt
Bra och professionellt bemötande!
Bra dialog hela tiden,och höll mig uppdaterad om något hände Mvh Morten Bergström
Han utförde sitt jobb mycket bra