Malin är en fantastisk mäklare som överträffade alla våra förväntningar under försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet var hon tydlig med processen och satte realistiska förväntningar kring både tidsplan och möjligt försäljningspris. Det som särskilt imponerade var hennes engagemang och flexibilitet. Hon ansträngde sig verkligen till det yttersta för att få till bästa möjliga resultat, och var alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Hennes kommunikation var genomgående tydlig, vänlig och professionell - vi...
Fastighetsbyrån Södermalm
På Södermalm finns det mesta. Allt från historia till ett rikt kulturliv, massor av barer, restauranger, caféer och butiker. Här har du även nära till natur och vatten och utmärkta kommunikationer. Fastighetsbyrån har kontor på Hornsgatan 166, och vi guidar dig gärna till det bästa boendet i ett av Stockholms absolut mest populära...
3819 omdömen om Fastighetsbyrån Södermalm
Sedan starten hos Reco 2015
Vi har varit otroligt nöjda med Malin som precis hjälpt oss sälja vår lägenhet och kan varmt rekommendera henne! Det har varit en fantastisk upplevelse från början till slut. Redan innan lägenheten officiellt kom ut på marknaden hade Malin hittat flera potentiella köpare genom sitt breda nätverk. Hon är otroligt proffsig men samtidigt jordnära och lätt att ha att göra med. Inför visningen fixade hon med alla detaljer som verkligen gjorde skillnad, och det märktes att hon brinner för sitt jobb. Det bästa med Malin är...
Trevlig och tillmötesgående med att hjälpa till med extra visning.. Snabb på att svara på mail och sms. Gav ett gott intryck och var förtroendegivande kring de frågor vi ställde.
Vi har köpt och sålt flera objekt genom åren och samarbetat med många mäklare, men Felipe tillhör den absoluta toppen inom mäklaryrket – han är verkligen en av de bästa. Som person är han fenomenal: lyhörd, informativ, trygg och rak. Han är en person man verkligen bör lyssna på när det gäller köp eller försäljning av bostad. Vi rekommenderar Felipe varmt och utan tvekan!
Engagerad, kunnig och mycket trevlig. Tack för att du hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet.
Sainabou Jeng hjälpte oss otroligt mycket genom hela processen med att sälja vår lägenhet. Samtidigt som hon fungerade som ett bollplank vid vårt nya köp och hjälpte oss med relevant data. Sainabou är otroligt professionell och gör det extra för att vi ska få den bästa upplevelsen. Hon gav exceptionell support under försäljningen både för säljare men även köpare. Hon har varit väldigt tillgänglig samt informativ som har både hjälpt och lugnat oss under försäljningens gång. Både min man och jag kan starkt rekommendera Sainabou,...
Vi blev bemötta av Felipe på ett fantastiskt sätt. Hans professionella, varma och genuina bemötande gjorde att vi direkt kände oss trygga. Felipe var inte bara lyhörd för våra behov, utan även otroligt engagerad och hjälpsam i varje steg av processen. Han fick oss att känna oss prioriterade och väl omhändertagna. Vi hade höga förväntningar på Felipes kunskap, engagemang och förmåga att hantera försäljningen effektivt – och han överträffade dem med råge! Hans djupa insikt i marknaden och hans strategiska tänkande gav oss...
Mycket professionellt men ändå personligt och varmt bemötande. Kan starkt rekommenderas för framtida affärer.
Kan till fullo rekommendera Sainabou! Otroligt proffisionell mäklare! Hon vägledde oss tryggt genom försäljningen.
Mycket trevlig i kontakten och arbetade engagerat för att få till en försäljning.
Mycket professionell och kompetent mäklare!
Mkt proffsig och trevlig! Bästa mäklare jag haft!
Vi hade en fantastisk upplevelse med Dag! Från första mötet till avslutad affär kändes vi trygga och väl omhändertagna. Dag är inte bara otroligt professionell och kunnig, han är också väldigt lyhörd och engagerad. Hans förmåga att hantera både oss som säljare och potentiella köpare på ett smidigt och respektfullt sätt imponerade på oss. Likaså hans marknadskännedom och strategiska upplägg som i slutändan resulterade i ett fantastiskt försäljningspris. Vi rekommenderarDag till alla som letar efter en mäklare som verkligen levererar på alla plan!
Trevligt bemötande, snabba svar, tog sig tid på helg och under sjukledighet
Lars är vänlig, lyhörd och erfaren. Jag kan absolut tänka mig att antlita honom vid nästa bostadsaffär!
Jag har inte varit aktiv i köpet och kommer därför inte kunna ge några svar
Tillgänglig och tillmötesgående. Ger ett trevligt intryck och mycket noggrann.
Dag är professionell, uthållig , har en rak och vänlig framtoning. Trots en avvaktande marknad lyckades Dag sälja till ett högre pris än utgångspriset.
Trevlig, professionell och bra strategisk mäklare.
Objektet visade sig vara mer svårsålt än förväntat. Dag arbetade strukturerat och målmedvetet och ingav förtroende under hela processen. Kort sagt, vi är jättenöjda med hans arbete.
Trevlig, tillmötesgående, hörde av sig under budgivningens gång, kunnig.
Dag hade hand om både köpet av min nya och försäljningen av min före detta bostad. Har utefter detta bara gott att säga om Dag som mäklare. Transparent och skärpt vad gällde att hålla rätt på detaljer samt kommunikativt enkel att ha att göra med i båda processerna. Varma rekommendationer!
Väldigt professionell, snabb och effektiv men samtidigt varm och hjärtlig på helt rätt nivå. Vi är väldigt nöjda med Sofias leverans och det fina bemötande vi fått genom hela processen. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare till släkt och vänner som ska sälja!
Trygg, engagerad, driven och kunnig mäklare med ett fint bemötande. Markus var lyhörd för frågor och väldigt mån om att vi som säljare skulle vara trygga och väl uppdaterade längs vägen.
Superbra bemötade. Alltid tillgänglig tydlig och positiv. Gav bra råd och guidning (allt ifrpn när vi skulle lägga upp, styling, visning, förhandsbud mm) Förtoendeingivande och kom med mkt bra data och känsla för området. En supermäklare!
Proffsigt och effektiv slutförd affär. Nöjd!
Jag fick ett väldigt bra intryck redan på visningen. Sofia är inbjudande och kunnig under hela processen. Jag känner mig väl omhändertagen när jag skall köpa min första bostad. Kan varmt rekommendera henne!
Sofia är supertrevlig och får en att känna sig i trygg i bostadsaffären. Mycket professionell och förstår vad som är viktigt för mig som säljare.
Väldigt professionell. Tydlig i kommunikationen och väldigt snabb med återkoppling. Kan varmt rekommenderas. Försäljningen gick helt enligt förväntan.
Toppenmäklare! Kunnig, tryff och proffsig!
Tina Månsson var mycket professionell, snabb och positiv. Och var lätt att kommunicera med. Jag är mycket nöjd med hela hennes agerande under den här processen.
Lyhörd, insatt, driven, kunnig, engagerad, lättillgänglig, Informativ, vill kundens bästa
Proffsig, säker lugn och trevlig. Dessutom kunnig om renovering och ser kreativa lösningar.
Det fungerande mycket väl med Christopher. Han var tillgänglig, professionell, lätt att ha att göra med och bemötte spekulanterna väl. Han var självständig i kontakterna med bostadsrättsföreningens styrelse. Han sålde dessutom min lägenhet på förhandsvisning vilket var skönt.
Emma var mycket trevlig och tillmötesgående i sitt engagemang med mig. Jag uppskattade också att hon var proaktiv.
Sainabou har i alla möten varit professionell, tillmötesgående och social. Det har jag uppskattat. Även om räntorna har sänkts så har IT-marknaden inte kommit igång. Det är lite svajigt och osäkert. Med tanke på det så överträffades mina förväntningar. Det har varit en berg och dalbanan eftersom jag samtidigt letat nytt boende. Det slutade med att jag sålde och köpte samma dag. I den processen kändes det tryggt att ha Sainabou som stöd och bollplank.
Trevlig, tydlig och kompetent.
Högsta betyg! Lyssnar och argumenterar för och emot, allt för säljarens bästa. Alltid tillgänglig och ett lugn och tryggt bemötande. Är så nöjd med Sainabou och kan varmt rekommendera henne
Trevligt och professionellt bemötande!
Ordning och reda och framför allt trevlig. Gick att ringa om det mesta mellan himmel och jord vilket var skönt för mig. Rekommenderar starkt. Jag köpte med Lars.
Dag skötte allt exemplariskt, finns inget att påpeka. Riktigt smidig process.
Jag både sålde och köpte via Fastighetsbyrån och av Pontus Sjödin. Stort engagemang, mycket fint bemötande och samarbetet genom hela bostadsresan. Kan verkligen rekommendera Pontus som mäklare.
Sofia var hjälpsam från start och hela processen gick smidigt.
Stort engagemang, ett professionellt och personligt bemötande. Duktig förhandlare!
Vi är mycket nöjda med hur allt har skötts kring vår lägenhetsförsäljning. Dag är korrekt, vänlig, arbetar hårt, håller det han lovat, och är säkert lika tillmötesgående mot potentiella köpare. Vi kan inte ha haft en bättre fastighetsmäklare. Vi är mycket tacksamma.
Bra och proffsig hantering av våran försäljning.
En supertrevlig och kompetent mäklare
Vid första möte med mäklaren Tina kände jag en lugn, trevlig, målinriktad och lyhörd person. Valde Tina direkt utan att kontakta andra mäklare, gick på min magkänsla. Tina är professionell, lättsam och tillgänglig hela tiden samt lätt att kommunicera med. Rekommenderar Tina stakt att anlita som mäklare.
Tack Virpi för din fina rekommendation! Så glad över att du är nöjd! Varma hälsningar Tina