Högsta betyg! Lyssnar och argumenterar för och emot, allt för säljarens bästa. Alltid tillgänglig och ett lugn och tryggt bemötande. Är så nöjd med Sainabou och kan varmt rekommendera henne
Fastighetsbyrån Södermalm
På Södermalm finns det mesta. Allt från historia till ett rikt kulturliv, massor av barer, restauranger, caféer och butiker. Här har du även nära till natur och vatten och utmärkta kommunikationer. Fastighetsbyrån har kontor på Hornsgatan 166, och vi guidar dig gärna till det bästa boendet i ett av Stockholms absolut mest populära...
3754 omdömen om Fastighetsbyrån Södermalm
Sedan starten hos Reco 2015
Trevligt och professionellt bemötande!
Ordning och reda och framför allt trevlig. Gick att ringa om det mesta mellan himmel och jord vilket var skönt för mig. Rekommenderar starkt. Jag köpte med Lars.
Dag skötte allt exemplariskt, finns inget att påpeka. Riktigt smidig process.
Jag både sålde och köpte via Fastighetsbyrån och av Pontus Sjödin. Stort engagemang, mycket fint bemötande och samarbetet genom hela bostadsresan. Kan verkligen rekommendera Pontus som mäklare.
Sofia var hjälpsam från start och hela processen gick smidigt.
Stort engagemang, ett professionellt och personligt bemötande. Duktig förhandlare!
Vi är mycket nöjda med hur allt har skötts kring vår lägenhetsförsäljning. Dag är korrekt, vänlig, arbetar hårt, håller det han lovat, och är säkert lika tillmötesgående mot potentiella köpare. Vi kan inte ha haft en bättre fastighetsmäklare. Vi är mycket tacksamma.
Bra och proffsig hantering av våran försäljning.
En supertrevlig och kompetent mäklare
Vid första möte med mäklaren Tina kände jag en lugn, trevlig, målinriktad och lyhörd person. Valde Tina direkt utan att kontakta andra mäklare, gick på min magkänsla. Tina är professionell, lättsam och tillgänglig hela tiden samt lätt att kommunicera med. Rekommenderar Tina stakt att anlita som mäklare.
Tack Virpi för din fina rekommendation! Så glad över att du är nöjd! Varma hälsningar Tina
Fantastisk! Lyhörd, lugn, kunnig , informativ
Mycket tillmötesgående, bra i sin kommunikation, upplevs som trovärdig och mån om mitt behov i såväl den aktuella situationen och för framtiden.
Ytterst professionell, kunnig, tillgänglig, hjälpsam och trevlig! Jag köpte min lägenhet via Felipe och kände mig fullständigt trygg genom processen, som dessutom gick mycket enkelt och smidigt. Jag rekommenderar honom varmt.
Proffsig och oerhört trevlig! Tog oss igenom köpprocessen utan problem och mötte säljaren och våra behov på ett pedagogiskt, ödmjukt och tydligt sätt.
Mest engagerade och varma mäklaren!!
Tack Nadia för att ni gav mig förtroendet och vågade lita på mina råd. Det är jag väldigt tacksam för. Varma hälsningar Pia-Lotta
Pontus var vänlig och professionell. Kunnig och svarade på alla frågor vi hade inför köpet. Vi fick snabbt till en extravisning och var väldigt nöjda med informationen och bemötandet. Jag kan rekommendera Pontus som mäklare.
Väldigt nöjda! Försäljningen gick mycket smidigt, bra och tydlig kommunikation genom hela processen och slutpriset blev över förväntan.
Försäljningen blev över förväntan, hela processen var smidig och snabb från start till avslut. Felipe var otroligt tillmötesgående, alltid tillgänglig och vi kände under hela processens gång en stark tillit till honom. Kan varmt rekommendera!
Jag har haft nöjet att arbeta med Pia-Lotta flera gånger och hon är utan tvekan den bästa mäklaren i Hornstull. Hennes professionalism, kunskap om området och engagemang är oslagbara. Om jag någon gång skulle sälja en större lägenhet i området skulle jag 10 av 10 gånger välja Pia-Lotta :)
Tack för de fina orden! Jag blir alltid otroligt glad när mina kunder väljer att anlita mig fler gånger, det är ett betyg som värmer. Massor med lycka till i framtiden. Hälsningar Pia-Lotta
Enkel och empatisk från start till mål!
Vi är så nöjda med Malins arbete kring vår försäljning av vår lägenhet. Hon är kunnig, trygg och visar stort engagemang vilket gjorde att vi fick stort förtroende för henne. Det kunde inte bli bättre! Stort tack att vi fick just henne som mäklare!
Christopher gav ett varmt men professionellt välkomnande vid visning. Det blev en snabb affär där Christopher å säljarens vägnar bekräftade att mitt bud var accepterat under samma kväll. Ett smidigt möte morgonen därpå, med tydlig och noggrann genomgång av kontrakt säkerställde att jag kände mig trygg. Överlag är Christopher en utmärkt säljare och jag som köpare rekommenderar honom starkt.
Proffsig, tillmötesgående och förtroendeingivande. Jag är väldigt nöjd med ha valt Malin som mäklare.
Jag och sambon köpte vår bostadsrätt av Emma och är mycket nöjda. Vi hade träffat henne på visningar för andra bostäder och hon stack redan då ut som en bra mäklare. Emma är flexibel, kunnig, trygg och rolig. Rekommenderar starkt!
Malin var oerhört proffsig, lugn och flexibel under hela processen.
Hög tillgänglighet, en tydlig strategi och stilren annons gav ett resultat över förväntan! Tack Felipe för en smidig och välskött affär från början till slut!
Välinformerad, hjälpsam och kunnig. Trygg och mycker proffesionell. Bra från start till avslut hela affären igenom och vi är väldigt nöjda. Personligt bemötande med hög nivå av kunskap.
Mycket nöjd med Markus då han fanns vid ens sida genom hela köper men även efter köpet. Allt gick snabbt och smidigt!
Proffesionellt bemötande och bra och tydlig kommunikation.
Vi fick mycket bra bemötande från Emma och det var en snabb och smidig process att sälja lägenheten med henne! Engagerad och gav god kommunikation under alla steg. Vi är väldigt nöjda!
Trevlig, energisk, kunnig och strukturerad.
Pontus gav ett mycket gott intryck. Är professionell och kunnig. Rekommenderas.
We recently bought and sold our properties with Pontus. Pontus was professional and helpful and provided insightful advice, which made our transactions easy and successful. We really appreciate all his help and look forward to working with him in the future. KR, Lucy
Trevligt bemötande från första mötet, enkel att få tag på och svarade snabbt på telefonsamtal och sms. Affären gick smidigt och vi hade god kommunikation genom hela köpet. Hon förklarade allt tydligt för oss som förstagångsköpare. Vi är mer än nöjda!
Serviceminded och glad. En fröjd att ha att göra med. Stöttning hela vägen i både försäljning och köp.
Tack Elinor! Det har varit så härligt att få arbeta med dig och din fina lägenhet :) Hälsningar Pia-Lotta
Otroligt trevligt bemötande och proffsig i sitt arbete. Höll kontinuerlig kontakt och höll oss uppdaterade på de olika visningarna vi var på.
En bra mäcklare som kämpar för det bästa för kunden
Efter att ha varit i kontakt med flera mäklare så var det till slut Tina som jag kände förtroende för. Under hela processen har det känts jättebra och Tina har varit både professionell, transparent, lyhörd, tillgänglig och lätt att kommunicera med. En otroligt trevlig person och en väldigt bra mäklare. Jag rekommenderar Tina till alla som letar!
Tack för din fina rekommendation Cecilia! Varma hälsningar Tina
Proffesionellt, kunnigt och helt fantastisk! Rekommenderas!!!
Pontus tog hand om försäljningen enligt förväntningarna, vilka var höga.
Dag är proffsig, snabb och så trevlig! Kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Felipe är en mycket kunnig och tillmötesgående mäklare som lyckas få till en personlig stämning i utbytet, väl tillgänglig och snabb i hantering, vi vara mycket nöjda! Förväntningarna levdes det upp till, och han ar ett stort stöd i en så snabb affär.
Dag bemötte mig artigt och korrekt. Efter att vi diskuterade igenom vissa saker så löstes uppdraget på ett jättebra sätt. Jag upplever Dag som kunnig, proffsig och saklig..
Lugn, trygg, trevlig, seriös och ordning på administrationen
Felipe har varit proffsig i sitt bemötande från dag ett. Han är tillgänglig och har full koll på läget. Vi har känt oss trygga och informerade från första möte hela vägen till kontraktsskrivning. Felipe infriat alla våra förväntningar och vi kan bara dela med oss av positiva upplevelser av vår försäljning av lägenheten på Heleneborgsgatan 25.
Otroligt varmt bemötande med samtidig proffessionalitet. Håller en noga informerad om hur processen går. Svarar på alla frågor med stort tålamod. Högsta betyg på bägge försäljningarna jag gjort med Felipe!
Trevligt bemötande. Hög tillgänglighet. Hjälpsam.
Professionell, vänlig och personlig. Bra råd och hjälpsam med hur vi skulle tänka kring köp och sälj. Upplevelse var att det alltid fanns tid för oss och att vi alltid kunde fråga och bolla tankar. Otroligt bra stylist som han rekommenderar Ofattbart nöjda Felipe!
Vi köpte en bostad via Felipe och är otroligt nöjda. Trevligare mäklare får man leta efter! Hela processen kändes trygg och smidig och vi fick ett fantastiskt bemötande.