Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Grålövs Bilar AB

Grålövs Bilar AB

4.5

Välkommen till oss på Grålövs Bilar! Vi har bilar till försäljning i olika prisklasser, årsmodeller och märken. Våra säljare har både kunskap om och erfarenhet av bilar och vårt mål är alltid att du ska känna dig nöjd med ditt bilköp. Ett tryggt och säkert bilköp samt priser på rätt nivå tror vi borgar för en lyckad bilaffär....

8 omdömen om Grålövs Bilar AB

André Z
Skrev om Grålövs Bilar AB

KÖP EJ DIN BIL HÄR. Anmälda till arn, kort och gott så köpte vi en bil här som dog efter en kort tid. Motorn havererade, de sa att det inte var derat ansvar, ARN gick på vår linje varpå de sa ett datum de skulle hämta bilen. De dök aldrig upp och svarade därefter inte på samtal. Ringer upp via annat nummer och de svarar direkt, börjar skylla ifrån sig, säger att företaget ska gå i konkurs. Går ej att lita på de som jobbar där.

Carson Sverige
4.6/5 i betyg av 767 omdömen 4.6 av 767 omdömen
BadgeTenYears

Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.

Lasse b
Skrev om Grålövs Bilar AB

Jag sålde min bil till Grålövs-Bilar Jag blev bemöt på ett väldigt kunnigt Och seriöst set av säljaren Som sa att vi har en regel att att kunden Ska vara nöjd det köp eller sälj Jag kan med gåt samvete rekomdera Grålövs Bilar. Min goda vän köpte bil hoss dom föra veckan är mycket nöjd med Bilen ni ska ha 10 av 10 för att ni är Ett företag som man käner trygghet hoss Bil företagen borde ta efter Grålövs Bilar Hur man som Företag ska vara sakliga Och trovärdiga Mvh Lasse Borg

Josef K
Skrev om Grålövs Bilar AB

Super trevliga personal och proffsig bemötandet! Köpte en bil som jag är supernöjd med tummen upp för sådan företag, ska starkt rekommendera detta företag.

viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 3662 omdömen 4.4 av 3662 omdömen
BadgeThreeYears

Vi är mycket besvikna på VKDB:s hantering av försäljningen efter att vi skrivit kontraktet. Först och främst: varför informerar ni inte kunden redan innan köpet på er hemsida vilka dokument de ska ta med vid försäljningen innan köpekontraktet skrivs, (t ex registreringsbeviset) och kopiera/skanna dem på platsen? Det borde vara självklart och göra processen smidigare för alla parter. Nu har vi mejlat registreringsbeviset till er TVÅ gånger till den av er angivna mejladressen och ni har tydligen ännu inte lyckats hitta det och vi vet ännu inte, efter nästan två veckor, om köpet äntligen är klart och när våra pengar kommer in på vårt konto. Höjden av okunnigheten hos era anställda var när vår däckfirma efter försäljningen och kontraktskrivningen upptäckte, att de av misstag sänt fel däck till er. Således en incident som skulle hanteras enbart mellan er och däckfirman, vilket däckfirmans ägare också skötte med bravur. Döm om vår förvåning när en av era överambitiösa handläggare började kräva att VI skulle komma in och skriva ett nytt kontrakt pga däckbytet! Vi hade redan skrivit på kontraktet och hade ingenting att göra med saken som var endast en sak mellan er och däckfirman. Skulle någon annan bilförsäljare behandla sina kunder på detta sätt, skulle de vara ute ur leken ganska snart. Alla våra tidigare försäljningar av bilar hos andra bilförsäljare har skötts korrekt på samma dag som kontraktet skrivits. För övrigt är detta andra gången som jag betts att ge omdöme om er försäljning. Ni verkar ha stora problem med onödig byråkrati och outbildad personal. Och vi väntar vi fortvarande, efter dryga en vecka, på pengarna på vår bil. Kommer aldrig att rekommendera er till någon.

Auli Ilona Orvokki S Auli Ilona Orvokki S
Läs mer omdömen
Henrik s
Skrev om Grålövs Bilar AB

En väldigt seriös bilfirma, alltid rena o fräscha bilar till bra priser

Jimmy L

Snabb service Bra bemötande Rekomederas skarpt

STHLM BIL
4.8/5 i betyg av 233 omdömen 4.8 av 233 omdömen
BadgeSevenYears

Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!

phillip l
Skrev om Grålövs Bilar AB

Har bara positivt att säga. Smidiga att göra affär med och ett trevligt o schysst bemötande.

Städeliten A
Skrev om Grålövs Bilar AB

Trevlig personal med god service och trevligt bemötande

Wowto Sweden AB
4.8/5 i betyg av 1232 omdömen 4.8 av 1232 omdömen
BadgeNineYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.

peter l
Skrev om Grålövs Bilar AB

Mycket seriösa säljare med god erfarenhet! Dom var mycket tillmötesgående och dom har mycket bra priser!