She was kind and very helpful. She managed everything fast, professional and efficient.
HusmanHagberg Ale
130 omdömen om HusmanHagberg Ale
Sedan starten hos Reco 2024
En supertrevlig mäklare med kunden i fokus. Vi upplevde ett stöd genom hela processen samt hon fanns tillgänglig för frågor och funderingar.
Sara var väldigt trevlig och tillmötesgående när jag skulle sälja. Jag tyckte det var en enkel och smidig process. Rekommenderar starkt.
Engagerad och kunnig mäklare med gott bemötande som vi kunde lura oss mot under resan till att vår lägenhet fick nya ägare.
Trevligt bemötande och väldigt professionell
När jag träffade Sara och blev blev bemött på väldigt trevligt och professionellt sätt,hon var väldigt öppen för våra frågor och förklara väldigt tydlig .Jag fick veta allt som jag behöver veta . Hon är väldigt kompetens och duktig på det hon gör.
Engagerad och proffsig mäklarna! Efter mycket om och men lyckades vi få sålt vårt objekt men Sara tvivlade aldrig! Rekommenderar starkt
Jag tycker Ann Sofie är trevlig och bemötande mot sina kunder. Hon är både hjälpsam och kunnig när man frågar och ber om hjälp. Hon svarar eller återkopplar snarast när man ringer henne både dagtid och kväll. Hon inger förtroende och man får en känsla av att hon är mån om både säljare och köpare och försöker hjälpa till med saker kring försäljningen så gott Hon kan. En mäklare jag varmt rekommenderar.
Tusen tack bästa Ni och tack för förtroendet. Värmer gott att göra. Nu startar ett nytt äventyr för er och det skall bli kul att följa er resa <3
Engagerad och pålitlig. Trevligt bemötande och tydlig i hur hela processen går till. Jag hade lite högre förväntningar gällande priset och det vi förväntade oss.
Sympatisk och jordnära. Kunnig på sitt jobb och bra kännedom i området. Tillgänglig och väldigt trevlig. Vi är jättenöjda!
Mäklaren med hjärtat på rätt plats, otroligt hjälpsam mycket bra kommunikation samt bra återkoppling ! Rekommenderas starkt !
Snabb, trygg och enkel att ha och göra med. Kan verkligen rekommendera henne till framtida både köpare och säljare!
Mycket bra på sitt jobb trevlig hon sålde vårat mycket nöjda
Sara har varit extra kontaktperson vid försäljning av min bostadsrätt samt varit ansvarig mäklare för bostaden vi köpt. Sara är mycket trevlig och bra på att återkoppla. Hon är påläst på bostäderna hon säljer och anstränger sig lite extra för att få en kund intresserad.
Att få ha Sara som mäklare har varit en ynnest.😍 Hon är lyhörd, varm, förstående och en fantastisk duktig mäklare och en helt underbar människa. Hon har fått mig att känna mig trygg i varje del av husförsäljningen. Om ni vill ha en mäklare med exceptionellt bra kundfokus som inte bara är otroligt duktig utan även har en vinnande personlighet, så ska ni anlita Sara som mäklare. ⭐️❤️
Ann-Sofie utstrålar glädje och trygghet! Precis det man behöver hos en mäklare. Samtidigt som hon inte krånglar till det så lyckas hon även på ett enkelt sätt förklara även de svåraste detaljerna, det höjer hela upplevelsen att köpa hus! Tack för allt!
Bra bemötande trevlig många goa skratt kunnig mycket nöjda
Vi har upplevt Sara som professionell och familjär i sitt bemötande. Har alltid tagit sig tid att svara på våra (oändliga) frågor och varit behjälplig även med saker som inte direkt rört försäljningen, t. ex. frågor kring köp av nytt boende. Vi är väldigt nöjda!
Jag kan varmt rekommendera Ann-Sofie på HusmanHagberg. Från start till avslutad affär var hon alltid tillgänglig, målinriktad och engagerad. Samtidigt upplevde jag henne personlig, varm och trygg i en försäljning som var ganska jobbig känslomässigt. Det kändes som att hon hela tiden månade om att allt skulle kännas bra och bli så bra som möjligt. Ann-Sofie känns både erfaren och lyhörd vilket resulterade i att försäljningen gick ungefär som hon förutspått och som jag önskade. Hon var aldrig svår att få tag på och höll...
Proffsigt och bra kundbemötande ☺️
Sara gjorde vårt bostadsköp till ett rent nöje genom sin härliga energi och professionalism. Vi hade varit på flera visningar och när vi kom på visning som Sara hade blev vi imponerade över hur väl mottagna vi blev och hur engagerad hon var. Hon visade och förklarade värdehöjande detaljer med bostaden som vi nog inte hade upptäckt själva vilket ledde till att vi direkt kände att vi ville lägga ett bud. Utöver det har hon även en otrolig personlighet som får en att känna sig väldigt välkommen och bekväm. 10 av 10 möjliga...
Sara är en duktig och påläst mäklare i området.
Engagerad och gör det avgörande lilla extra.
Fick ett väldigt proffsigt bemötande, alla möten var väl förberedda, höll väldigt bra kontakt under hela försäljningen och allting gick väldigt smidigt. En mäklare med mycket energi och driv Rekommenderar starkt
Trevlig,tydlig, service minded med en enormt varm personlighet så man kände sig trygg. Kändes som de var en nära vän som hjälpte till med hus affären.
Proffesionell och snabb. Allt gick väldigt smidigt för oss som säljare och vi fick all den hjälp vi behövde. Alla möten var väl förberedda.
Kämpade hela väg till försäljning, rekommenderar varmt!
Väldigt bra och förtroendeingivande mäklare. Vill både säljare och köpa väl.
Superproffsigt bemötande och en snabb och smidig affär! Vi kunde inte vara mer nöjda!
Rekommenderas starkt! Supertrevlig och väldigt driven och kunnig! Allt gick snabbt och smidigt med Saras hjälp.
Mycket snabb och smidig försäljning där Ann-Sofie visade på styrkan i hennes spekulantregister. Mer än nöjda
Jätte bra bemötande. Så trevligt, fick alla information som jag vill ha. Kunde inte få bättte. Tack
Wow! Jag är överväldigad av den snabba och smidiga försäljningen av min bostad tack vare Sara Lukenda. Från första stund kände jag mig säker på att hon var en mäklare som verkligen vet vad hon gör. Sara överträffade alla mina förväntningar med sitt enorma engagemang, proffsiga bemötande och en otrolig effektivitet. Processen gick som en dröm, och jag kunde inte ha önskat mig ett bättre resultat. Från att lägga ut till såld lägenhet på drygt 4 dagar. Om du letar efter en mäklare som levererar på toppnivå, tycker jag att Sara är det självklara valet.
Väldigt trevlig bemötande och proffsigt skött jobb. Jobbar effektivt och det visade sig verkligen i hur snabbt våran lägenhet lyckades bli såld från det att vi skrev på för att använda oss av Sara på husmanhagberg.
Väldigt trevlig som person, och driven i sin profession och arbete.
Tycker att allt har skötts proffsigt o bra skulle gärna rekommendera Sara till nån annan
Både jag & min fru upplevde Sara som otroligt trygg redan från första stund, det var ett enormt ” GO” & snällhet som gjorde att vi kände oss lugna med att försäljningen kommer gå bra. Jag hade höga förväntningar, men man kan lugnt säga att Sara överträffade dessa med råge. Jag kan varmt rekommendera Sara som mäklare.
Allt har varit toppen. Super nöjda.
Sara fixade allt: lagfart, ta bort dödsbo, stajlingexpert, fotograf med drönare, besiktningsman och sålt huset på mindre än eb månad. Fantastiskt.. Alltid trevlig och tillgänglig. Rekommenderar Sara starkt. Mvh Mats Kärrsten
Hanterar komplicerade försäljningar som ett proffs. Som säljare är man orolig, men Ann-Sofie är iskall och lugn och jobbar på alla fronter för att lösa uppgiften. Rekommenderas starkt!
Ann-Sofie är otroligt professionell och mycket trevlig! Rekommenderas å det varmaste!
En otroligt engagemang till det hon gör, bra energi och gör det lilla extra för kunden.
Ann-Sofie har ett supertrevligt bemötande, personlig, lättsam, kunnig och väldigt professionell. Svarar snabbt, flexibel och anstränger sig för att både säljaren och köparen ska vara nöjda!!
Superbra, lätt att arbeta med och väldigt tillmötesgående. Kan varmt rekommendera för bostadsaffärer!
Professionell, lätt att få kontakt med, hjälpsam med att förmedla kontakter vidare, inlyssnsnde och kommer med bra tankar och förslag
Tillmötesgående och hjälpsam mäklare
Jag fick så fin kontakt och hjälp av Ann-Sofie. Hon var en hjälpande hand genom hela processen. Jag kunde kontakta Ann-Sofie och hon hade svar på alla mina frågor och lösningar på frågeställningar som kom upp. Det blev ett fint avslut och en bra affär. Rekommenderar starkt Ann-Sofie på Husman Hagberg
Vi fick ut vad vi förväntade oss av en försäljning i det försämrade marknadsläget. Ann-Sofie var ett bra stöd under processen och hon lyckades få tag i flera seriösa spekulanter trots svåra tider.
Hon har hjälpt till på ett toppensätt med sin stora kunskap. 10+
Vid alla livets förändringar har jag använt mig av Ann-Sofie Johansson på HusmanHagberg. Ann-Sofie är oerhört kunnig och trygg och har svar på alla frågor man kan ha vid en bostadsaffär. I en orolig tid att sälja, rodde Ann-Sofie mig som säljare tryggt i hamn, var oerhört engagerad och har alltid ett leende och skratt till hands. Vi hade en genuin dialog hela vägen, och jag skulle aldrig tveka att använda mig av henne igen. Fantastiskt mäklare!