Proffsiga och duktiga! Rekommenderar starkt! Andra bostaden jag sålt via dom.
HusmanHagberg Borås
Välkommen till HusmanHagberg Borås! Letar du bostad i Borås, Hulta, Hestra, Ryda, Ekås, Trandered, Lundaskog, Frufällan eller Gånghester med omnejd? Låt då någon av våra duktiga mäklare ta hand om din försäljning eller låt oss hjälpa dig att hitta ett nytt hem. Våra mäklare är alla bosatta i Borås och har därför god lokalkännedom....
426 omdömen om HusmanHagberg Borås
Sedan starten hos Reco 2020
Mycket trevliga mäklare! Fick svar på alla frågor snabbt och det var god ton hela tiden! Mycket nöjd med bemötandet vi fick! Kan rekommenderas!
Väldigt trevliga och professionella.
Har fått ett fint bemötande genom hela försäljningen. Fått uppdateringar kring visningar osv. Är nöjd trotts den tuffa marknaden.
De är fantastiska och tillgängliga för alla frågor
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och hela processen från början till slut! Hon har varit tillgänglig, engagerad och extremt professionell genom hela försäljningen. Det märks verkligen att hon har stor erfarenhet och kunskap om marknaden – hon satte ett realistiskt och rättvist pris, utan att ge några falska förhoppningar, vilket vi verkligen uppskattade. Hennes ärlighet och transparens skapade ett stort förtroende hos oss, och hennes positiva energi och driv gjorde hela processen både trygg och smidig. Vi kände oss...
Vår mäklare, Ida har som alltid levererat. Ärlig, ödmjuk och kunnig. Finns där hela processen, lyssnar in och ger råd. Otroligt tacksam att vi återigen valt just Ida som vår mäklare.
Väldigt bra bemötande i hela processen.
Mäklaren var väldigt trevlig och bra förberett vid visningen. Jag fick ett bunden prospekt med alla relevanta informationer och bilder av lägenheten och föreningen. Kontakten efter visning var fantastiskt, fick hjälp med alla frågor kring köp processen. Känner mig väldigt trygg hos mäklaren och kan ge med ett bra sammvete en varm rekommendation 😊
Jag har varit väldigt nöjd med HusmanHagberg Borås. Deras service var professionell, kommunikationen tydlig och hela processen smidig. Rekommenderar dem starkt till alla som letar efter en pålitlig mäklare!
Vänliga, professionella och kunniga. Håller en uppdaterad under processen
Jag som köpare är supernöjd med Emma Dam på HusmanHagberg i Borås. Kunnig, trevlig, lättsam, hjälpsam! Gick igenom allting grundligt och sakligt. Var också lyhörd för om det var något man inte riktigt förstod. Jag kommer garanterat anlita dessa stjärnor igen!
Trevliga, proffsiga, uthålliga.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Carina och även alla andra på kontoret. Alltid trevliga och tillmötesgående. Man kan alltid höra av sej till Carina om man har frågor, om hon inte kan svara ringer hon alltid tillbaka. Tycker vi har fått bra information och blir alltid uppdaterade, känner oss involverade i hela processen. Så bara gott betyg, rekommenderas.
Bästa mäklarfirman i Borås! Har sålt lägenheter innan med andra mäklarfirmor så jag kan jämföra. Lägenheten har varit svårsåld förmodligen på grund av världsläge och ekonomi. HusmanHagberg Carina med sina medarbetare har trots detta alltid gjort det bästa av situationen och alltid varit lyhörda. Rekommenderar dom till fullo och med största tacksamhet för all backup som jag fått under försäljningen.
Hade en bra bild av Carina redan när vi upprättade kontakt och genom hela processen har Carina varit oerhört proffsig men upplägg, genomförande av visningar, support vid frågor m.m.
Hela processen av försäljning av Sjöbredared 106 har varit fantastisk! Både Carina och Fredrik var kunniga och ödmjuka i sitt sätt att hantera affären. Kan från hela mitt hjärta rekommendera HusmanHagberg Borås!!! Carinas har verkligen stöttat oss så att vi kunde förverkliga vårt köp av Alströmergatan 17. Hon är Bäst! 2 affärer under loppet av ett dygn!
Vi blev bemötta med kärlek och respekt. Finner inget att klaga på.
En mycket bra bemötande. Tittade på ganska många lägenheter, men HusmanHagberg med Carina Röjland Lindberg fick jag störst förtroende för. Tog sig tid, och var snabb med att svara. Husman Hagberg vara flexibla med att visa lägenheter vid tider då jag kunde, ofta med ganska kort varsel. Därtill noggrann genomgång av kontraktsvillkor och allehanda frågor inför köpet av lägenhet. Kan varmt rekommendera dem!
Vi är jättenöjda med HusmanHagberg Borås. Carina är jättebra mäklare
Seriösa, professionella men ändå familjära.
Har blivit bra och professionellt bemött, fått snabba tydliga svar vid kontakt, bra relevant information. Hittade en köpare snabbt. HusmanHagberg är proffsiga och familjära.
Väldigt positivt, snabb, vänlig och genuin mäklare som ville mitt bästa och säljarens!
Bra kommunikation, allt till belåtenhet
Bra bemötande, korrekt information Och snabba återkopplingar. Våra bästa rekommendationer till denna byrå och dess personal
Bemötandet var mycket bra. Vi hade självklart gärna sett fler intresserade köpare och en snabbare försäljning men vi förstår ju att tiderna är svåra och att många köpare i den målgruppen redan har fastigheter att sälja. Sammanfattningsvis har vi inget att klaga på utan är väldigt nöjda.
Bra bemötande och engagemang av mäklaren. Upplevde att mäklaren var noggrann och nån att det skulle kännas rätt för både oss och köparen. Bra på att ge råd i beslut och uppdatera oss om vad som sker i de olika stegen.
Ett professionellt och personligt bemötande som höll oss som köpare kontinuerligt uppdaterade och involverade. Vi är så nöjda med HusmanHagberg!
Proffsigt bemötande och förstående mäklare
Från första mötet upplevde vi Ida på HusmanHagberg som professionella, trevliga och lätta att ha och göra med. Vilket även inkluderar övriga som vi varit i kontakt med från HusmanHagberg. I den nuvarande marknaden så lyckades de även få vår lägenhet såld oväntat snabbt. Kan varmt rekommendera Ida Röjland och HusmanHagberg.
Proffsig och trevlig mäklare. Kommunikationen var riktigt bra och man fick möjlighet att förbereda sig i alla steg med hjälp av deras digitala tjänster. Supernöjd!
Mycket trevlig mäklare, vid frågor fick man snabbt svar. Fick en fin kontakt. När jag och säljaren träffades då vi skulle skriva under alla papper så gick hon igenom allt så inga oklarheter skulle uppstå.. Jag har bara positivt att säga..👍
Vi fick ett väldigt bra bemötande från mäklaren. Trevlig, duktig, engagerad samt tog hänsyn gällande våra önskemål.
En varm känsla där man blir hörd o sedd. Lyhörd för frågor o snabb återkoppling. Jag känner mej trygg o det är viktigt för mej. Trevligt bemötande från alla särskilt då Carina för hon har haft huvud ansvaret. Kort o gott: Jag är jätte nöjd.
Bra och proffsigt bemötande, informativt och man kände sig trygg i processen. Bra återkoppling vilket gjorde att man kände sig lugn. Trots en tuff marknad just nu, så fick vi energi av mäklaren med sin erfarenhet av branschen utan att tappa hoppet och det var bra att få bolla olika tankar med alternativ i processen, hur går vi vidare? Vilket är ett bra alternativ för oss? Bra möte även när köpet skulle slutföras, tydligt med genomgången och bra att få en klarhet hur slutfasen blir. Man blir förberedd mentalt.
Proffsiga mäklare med ett fantastiskt bemötande. Har haft erfarenhet både som säljare och köpare och känner mig alltid trygg med Husman Hagberg i Borås. När det blir dags att sälja nästa gång, så kommer valet av mäklare bli enkelt. Jag rekommenderar varmt Husman Hagberg i Borås.
Det har alltid varit lätt att få kontakt med Emma och vi har fått bra och snabb service och ett fint bemötande. Har hon inte kunnat svara på våra frågor har hon snabbt kollat upp och återkommit. Vi är supernöjda med all information, service och stöd vid vårat köp.
Ett fantastiskt och glatt bemötande av mäklarna på HusmanHagberg Borås.
Bra och tydlig. Snabb återkoppling. Kunnig mäklare
- Fantastisk mäklare, trevlig,bra bemötande och noggrann. -Lyssnade på önskemål och var väldigt hjälpsam i hela processen.
Har haft kontakt med ett gäng mäklare från HusmanHagberg och alla känns förtroendeingivande och seriösa. Kan bara rekommendera
Jag kände mig trygg med HusmanHagberg redan från början. Bra information, lättillgänglig och mycket hjälpsam. Markler var mycket tillmötesgående, förklarade allt perfekt och fortsätter att stödja mig. Ett klart och tydligt tack för all hjälp, förklaringar och framför allt tålamod. Jag kan bara rekommendera HusmanHagberg.
Väldigt bra bemötande. Fantastiskt nöjd
Väldigt duktiga ! Mäklarna presterade över förvöntan Jag kände mig väldigt trygg som köpare med hjälp av mäklarna på husmanhagberg. Rekommenderar starkt.En bra balans mellan köparna och säljarna så att alla kände sig trygga och överens.
Har sökt lägenhet länge och träffat Carina på många visningar, alltid lika trevlig o proffsig. Nu när det äntligen blev köp var Emma jättetrevlig och fixade en snabb visning och återkopplade snabbt på alla mina frågor. Efter kontraktskrivningen med Carina var hon lättillgänglig och hjälpsam när en fråga uppstod.
Mycket nöjd med HusmanHagberg och mäklare Emma Dam.
Mycket väl bemött både vid visningen och vid kontraktskrivningen. Bra information både vid budgivning och kring alla praktiska detaljer.
Utmärkt service från mäklaren genom hela processen, från värdering till försäljning. Mycket hög tillgänglighet på telefon & mail, enda frågan jag inte fick svar på var: "När sover egentligen människan?" 🙂
Lyckades sälja min bostad när ingen annan mäklarfirma klarade det. Dom höll mig uppdaterad, svarade snabbt och var supertrevliga 👍🏼
Första gången jag kom i kontakt med HusmanHagberg Borås var jag köpare och kunde inte bli mer nöjd. Som säljare blev de därför det självklara valet. Som säljare hade de mitt fulla förtroende, och de överträffade alla mina förväntningar. Med fantastiska handhållning igenom hela processen. När vi nådde slutskede kunde jag se fram emot att träffa en köpare som var precis lika nöjd som mig själv. Det är så här en bostadsförsäljning ska kännas. En lycklig köpare, en lycklig säljare och en mäklare som skapar dessa förutsättningar. Det blir inte bättre än så här! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️