HusmanHagberg Borås

HusmanHagberg Borås

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till HusmanHagberg Borås! Letar du bostad i Borås, Hulta, Hestra, Ryda, Ekås, Trandered, Lundaskog, Frufällan eller Gånghester med omnejd? Låt då någon av våra duktiga mäklare ta hand om din försäljning eller låt oss hjälpa dig att hitta ett nytt hem. Våra mäklare är alla bosatta i Borås och har därför god lokalkännedom....

372 omdömen om HusmanHagberg Borås

Sedan starten hos Reco 2020

My K
Parkstaden

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande av flera av mäklarna! (Tittade på flera lägenheter som HusmanHagberg hade ute) Jag uupplevde dem även som väldigt tillgängliga, flexibla och snabba på att återkoppla vilket jag verkligen uppskattade. Min sammanfattade upplevelse har varit väldigt positiv!

Marcus L
Tullen

Vi blev mycket väl bemötta av mäklaren redan under visningen. Även fast det var ett par stycken på visningen fick man känslan av att mäklaren alltid hade tid att svara på våra frågor om bostaden. Eftersom det var mörkt på kvällen när vi först såg lägenheten fick vi, med hjälp av mäklaren, se bostaden dagen efter i dagsljus vilket var mycket uppskattat. Kontakten med mäklaren mellan visningarna, innan och efter kontraktskrivningen var alltid mycket god. Mäklaren svarade på alla våra frågor och funderingar, särskilt eftersom...

Evy D
Tullen

De har verkligen levererat vad man önska. Vi har hela tiden blivit väl informerade om hur arbetet med att sälja bostaden går. Och de har lagt ner ett riktigt bra jobb på att förbereda allt som behövs för att presentera bostaden på ett inbjudande sätt. Mäklare har också hela tiden varit väldigt behjälplig med att lösa alla frågor som dykt upp.

Oskar A
Trandared

Carina med kollegor bjuder på bästa möjliga bemötande och service. De levde upp till förväntningarna och levererade i en tuff marknad.

Markus W
Byttorp

Upplevelsen var toppen från början till slut! Kan varmt rekommendera Carina på HusmanHagberg.

Elin P
Sjöbo

Är mycket nöjd med teamet på HusmanHagberg, som var så hjälpsamma och trevliga! Det gick precis så snabbt och smidigt som jag hade hoppats på och kände att man fick så bra hjälp när man undrade något.

Marta M
Sjöbo

Väldigt bra av alla i teamet. Snabb återkoppling och tydlig information. Tillgänglig både på telefon och mejl. Bra fysisk bemötande och presentabel på visningar och andra nöten. Fint kontor i centralt läge. Anlitade en bra fotograf. Noggrann genomgång av avtal och kontrakt. Bra flytt i processen:-)

Lina F
Byttorp

Jag fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande i samband med att jag köpte lägenhet. Kan varmt rekommendera gänget på HusmanHagberg i Borås!

Ann-Mari J
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Borås
Kristineberg

Bra bemötande. Mycket bra engagemang. Mycket bra kommunikation.

Marjatta K
Sjöbo

Mycket trevligt sätt Vi förväntade en snabb affär Väldigt effektiv kan inte klaga på nånting

Maj-Britt J
Byttorp

Mäklaren var snabbt igång med försäljningen av lägenheten.

Gunvor E
Byttorp

Bra bemötande, gick noga igenom alla steg i köpprocessen, återkopplade på telefon när vi hade frågor. Lätt att kommunicera med.

Antonio M
Sjöbo

Väldigt nöjd med bemötandet, dialog samt snabb respons/ kommunikation vid frågor mellan oss och säljaren. Kände mig uppskattad som köpare och fått hjälp även i efterhand med frågor/ inför flytten. Rekommenderas varmt!

Ida N
Regementsstaden

Jättetrevliga mäklare speciellt Carina vi har varit jättenöjda med allt, kommunikationen och tillgängligheten! Så oerhört trevliga!

Kheirallah G
Druvefors

Proffesionellt sen första kontakt. Ständig uppdatering och återkoppling vad som sker och hur vi ska gå tillväga. Att få samtal efter ”normal” arbetstid för att sammanställa hur allt har gott är en intention på hur hårt arbetande och proffsigt denna mäklarbyrån är. Har bara gott att säga om HusmanHagberg Borås.

Maria F
Lugnet

Redan från första mötet hade vi en otroligt trygg, respektfull och smidig process när vi bestämde oss för att sälja vår bostad. Att välja HusmanHagberg var ett enkelt val efter att ha träffat ett par olika mäklarbyråer i Borås. Vi fick precis lagom med information från mäklaren för att känna att vi hade koll på alla steg. Den proffsiga fotografen fångade verkligen känslan av vårt hem och vi hade själva möjlighet att påverka texter och information på ett sätt som passade oss. Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare...

Ulla-Britt B

Respektfullt, personligt, förtroendegivande

Marie P
Sjöbo

Emma är väldigt trevlig och tillmötesgående, naturlig och härlig! Hon fick sålt min lägenhet snabbt och jag fick det jag ville ha för den. Jag är helnöjd!

Carina E
Alideberg

Det är ett trevligt " gäng" med Carina i spetsen! Trevligt bemötande och kunniga. Alltid vänliga svar på frågor och smidiga i sitt sätt att hantera situationen . Mina varmaste rekommendationer till HusmanHagberg.

Adam A
Lugnet

Mäklaren var trevlig och tillmötesgående från start. Jag kände mig sedd och fick svar på alla frågor, vilket gjorde processen smidig och enkel. Jag förväntade mig tydlig information och bra kommunikation, och det fick jag verkligen. Mäklaren höll mig uppdaterad hela tiden och gjorde allt väldigt tydligt. Överlag är jag supernöjd med mäklaren. Hen var kunnig, hjälpsam och såg till att allt gick smidigt. Det kändes tryggt hela vägen, och jag kan absolut rekommendera mäklaren till andra.

Oscar G
Centrum

Trevlig, tillmötesgående och professionellt bemötande genom hela processen.

Wida Z

Professionell och tillmötesgående!

Tobias R
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Borås
Viskafors

Trevliga och tillmötesgående. Helt transparenta med allt. Inget att oroa sig över!

Sören L
Tullen

Har fått bra hjälp hela vägen, en extra eloge till Emma D som på ett proffsigt sätt slutförde affären. Glad , positiv samt effektiv mäklare.

Aron H
Lugnet

Alltid trevligt bemötande av Ida och hennes kollegor. Engagerade och professionella!

Moa S
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Borås
Dalsjöfors

Bästa Ida och Carina har hjälpt oss med ännu en försäljning och som vanligt har de gjort ett fantastiskt jobb!

Luna G
Sparsör

Fantastiskt bemötande, personlig och professionell i sin kontakt! Allt man kan önska sig och lite till! Kommer aldrig välja en annan mäklare!

Malak A
Alideberg

Super proffsiga och, hjälpsamma!

Mariann O
Byttorp

Jag är mycket nöjd med mäklare Carina, hon återkopplade hela tiden vid behov av extra visningar, vid budgivningen mm. Om hon inte kunde svara i telefon ringde hon upp snabbt efteråt, Jag kände mig alltid väldigt välinformerad om försäljningens fortskridande. Likaså vid kontraktsskrivning och övertagande.

Amna Z
Hulta

Väldigt positivt! Alla var hjälpsamma och ville få allt att gå i lås fort.

Nils L
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Borås
Dalsjöfors

Mycket professionella att ha och gära med

Seth T
Göta

proffisionella - trevliga - sakkunniga - pålästa -

Cathrin G
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Borås

Allt sköttes perfekt av mäklaren och det blev en smidig, snabb process. Kan varmt rekommendera HusmanHagberg i Borås.

Susanne V
Tullen

En familjär känsla och bra upplevelse

Hilma N
Sjöbo

Trevliga personal! Det som kan förbättras är att kontakta alla köpare som är intresserade av en bostad innan ni kommer överens med säljare. En information kan ges till alla köparen att bostaden ska säljas med det pris, kanske någon vill köpa den med högre pris.

Svar från HusmanHagberg Borås

Hej Hilma, tack för fina ord! Hoppas det känns bättre nu efter att vi talats vid och förklarade situationen. Hoppas ni ska trivas länge i lägenheten!! Så fint att vi fick möjligheten att träffa er! Ta hand om er och hälsa! :)

Anneli-Marja S
Hestra

Trevliga mäklare som kan sin sak. Lätta att få tag på när man behöver.

Jonathan B
Trandared

Snabb hjälp, inga konstigheter, bra uppföljning under tidens gång.

Mohammad K
Centrum

de är jätte expert och hjälpsam.

Elisabeth L
Sjöbo

Har varit kanonbra. Alltid skrivit när det har skett något. Så jag är helnöjd. Mvh Elisabeth

Helena J
Trandared

Mycket professionella, trevliga och familjära mäklare, har träffat flera av dem på andra visningar. Som köpare så uppfyllde de mina förväntningar på information och tillmötesgående. Så det är bara positivt med mitt lägenhetsköp och mäklarens insats.

Julia P
Lugnet

Positivt och vänligt bemötande. Bra på återkoppling och ärliga, satte rätt förväntningar hos mig. Empatiska och personliga.

Ida S
Tullen

Vi är väldigt nöjda med bemötandet från HusmanHagberg. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen.

Caroline B
Gånghester

Carina har varit ett jättebra stöd att bolla med vid försäljning. Professionell och supertrevlig.

Adam B
Tullen

Gott bemötande och alltid tillgänglig för funderingar

Caroline S
Gånghester

Mycket professionellt och trevlig bemötande

Elisabeth P
Sjöbo

En väldigt trevlig mäklarfirma troligtvis den bästa man kan få

Malin C
Lugnet

Fantastiska mäklare, bra återkoppling och professionellt bemötande.

Kristina J
Lugnet

Positivt ,proffesionellt och snabbt bemötande utifrån vår lite annorlunda situation som krävde lite annat sätt att tänka!

Jan-Åke J
Lugnet

Bra bemötande i en situation där det behövdes snabb handläggning och täta kontakter. Vår mäklare hanterade det på ett mycket bra och flexibelt sätt.

Ulf J
Sjöbo

Mycket bra gjort 2 affärer med dom aldrig några proplem under bara människor, Carina är bara bäst