Vi är mycket nöjda med Annelie som skötte försäljningen av vår stuga. Vi blev professionellt och trevligt bemötta från första stund, och vi kände oss trygga genom hela processen. Annelie höll oss uppdaterade vid varje steg och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Våra förväntningar på tydlig kommunikation och smidig försäljning uppfylldes till fullo. Vi rekommenderar varmt Annelie och HusmanHagberg till dig som går i säljtankar!
HusmanHagberg Falun
Välkommen till HusmanHagberg och vackra Falun! Här hos oss på mäklarkontoret i Falun hittar du ett gäng mäklare som har kompetens, erfarenhet och verkligen brinner för bostadsmarknaden. Bostäder är vår passion och ska du flytta till eller från Falun hjälper vi dig mer än gärna. HusmanHagberg som mäklarfirma är en av de största...
127 omdömen om HusmanHagberg Falun
Sedan starten hos Reco 2017
Både trevligt och profesionelt bemötande
kontakten gick som den skulle. perfekt! tack så mycket
Very noce , explains us everything , helps out with advise and superfast since we had to driuve back home from ouit holiday, still all was taken c
Sålde vårt hus med hjälp av Alice och vi kunde inte varit nöjdare. Fantastiskt bemötande, kunnig på sin sak, alltid god kontakt med snabb återkoppling kring försäljningen och över lag väldigt bra i alla delar vi gått igenom under tiden. Vi är så nöjda av vårt val av mäklare, tack Alice och HusmanHagberg :)
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Alice. Hon är professionell, alltid förberedd inför varje möte, gav bra och detaljerad information om sitt uppdrag, punktlig, var alltid tillgänglig, hanterar kunder (oss) med full respekt, kundfokus.
Bra och trevligt bemötande men tyvärr lite brist på kunskap. Aningens rörig känsla. Bostadens beskrivning stämde inte överens med verkligheten vilket upptäcktes sent inpå. Rätt så stora, vitala tekniska felskrivningar som inte var okej. Hade förväntat mig ett bättre sätt att hantera detta. Fick ett ursäkta men ingen som helst kompensation för att det blev fel vilket hade varit på sin plats då det enligt min mening handlar om en rätt så stor skillnad i värde av fastigheten. Vi valde att gå vidare med affären då vi behövde...
Vänligt och korrekt bemötande. Kunnig på området och representerar både säljare och köpare på rimligt sätt.
Kunnig och omsorgsfull i alla detaljer. Bra skött försäljning
Inkompetent och slarvig mäklare som inte uträttat vad vi kom överens om. Hon skulle bland annat fixa filtar och snittblommor och fixa lite styling. På visningen stod bland annat tvättkorgen mitt i rummet bland annat, trots att hon lovat att fixa till allt. Hon hade bara kunnat sagt att hon inte tänkte fixa. Slarvig och oprofessionell. Fixade inte till sängen heller trots att hon lovat detta. Jag godkände bilderna bara för att hon lovat att fixa allt detta och jag erbjöd mig att komma upp (från Stockholm) för att ordna...
Bra bemötande. Vi var utomlands när vi avslutade affären. Det gick bra.
Dedikerade och alltid tillgängliga.
Vi var jättenöjda med Annelie som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Hon var väldigt proffesionell och förstod och mötte upp till våra önskemål. Jag kan varmt rekommendera henne.
Serviceminded, trevliga och flexibla
Vi har hittills bara haft kontakt med Therese och hon har varit helt fantastisk. Snabb att svara på frågor, vänlig, tillmötesgående, hon har varit tydlig och rak.
Bra, proffsigt bemötande. Fint samarbete.
Jag kan varmt rekommendera Husman & Hagberg i Falun. Mäklaren var engagerad, lyhörd för våra önskemål och mycket professionell. Vi är mycket nöjda med allt arbete mäklaren lade ned för att få till en bra affär som möjligt.
Engagerad och kunnig mäklare som tog tillvara våra intressen och önskemål under försäljningen.
Prestigelöst Kompetent Pedagogiskt och tålmodigt
Resan med att sälja vårt hus blev längre än vi hade förväntat oss när vi beslutade oss för att sälja, hösten 2022. När vi nu äntligen är "i hamn" med en lyckad husaffär känner vi oss både nöjda och tacksamma över att vår mäklare, Annelie Svelander, höll i det hela. Annelie har varit rak och samtidigt empatisk, lågmält trygg i sin utstrålning och samtidigt tydlig, realistisk samtidigt som hon har lyssnat på våra åsikter. Hon har uppvisat flexibilitet och professionalism under hela den långa processen med vår husförsäljning....
Mäklaren var positiv, engagerad och bemötte oss på ett respektfullt sätt. Mäklaren bemötande och arbete stämde väl överens med mina förväntningar.
- Snabb återkoppling på vår förfrågan - Proffsig offert med klar och tydlig information - Bra genomförda visningar inkl fotografering - Kontraktsskrivning genomfördes på ett proffsigt sätt med bra info till oss som säljare Annelie på HH har motsvarat alla våra förväntningar och vi är så här långt väldigt nöjda med vårt samarbete mvh Lennart
Trevlig, hjälpsam och proffsig. Förtroendeingivande.
Positiv och engagerad med en fungerande säljstrategi. Hon jobbar för sina pengar till skillnad från de andra mäklare vi varit i kontakt med. Vi kommer att anlita samma mäklare nästa gång också 😊
Bra bemötande och service! Fick hjälp om det behövs och svarar på alla frågor.
Har under hela processen blivit mycket väl bemött av er mäklare Svart Karin. Trevlig och kunnig. Mina förväntningar har uppfyllts över förväntan. Kommer utifrån min goda erfarenhet att vända mig till HusmanHagberg vid nästa bostads affär, samt rekommendera er till andra.
Proffsigt, ärligt, hjälpsamt och trevligt rakt igenom. Rekommenderas starkt.
Bra och tillmötesgående bemötande. Det gick enkelt och smidigt. Min upplevelse var positiv.
Mycket bra bemötande. Bra kommunikation hela tiden.
Mycket nöjda med både köp och försäljning av vårt hus.Trevlig, kunnig och tillmötesgående mäklare. Alltid lätt att nå via telefon eller mess när vi haft frågor och funderingar. Snabb och effektiv.
Engagerad och kunnig mäklare som dessutom bidrog med extra information och kunskap kring fastighetsaffärer
Anneli är trevlig, saklig och snabb att få kontakt med. Allt gick bra i vår husförsäljning. Rekommenderar absolut :)
Bra bemötande. Vi fickförtroende för mäklaren.
Trevligt bemötande och kunnig mäklare. Lätt att nå vid frågor och lätt att samarbeta med.
Jag blev väldigt professionellt bemött, och fick hjälp med allting jag förväntade mig. Mäklaren följde upp kontinuerligt med vad som hände och hur det gick med hela processen hela tiden. Kan varmt rekommenderas!
Smidig avveckling. Gick mycket lätt åt få kontakt vid behov och få svar på alla funderingar.
Bra upplevelse från start till mål! Både Karin och Therese ger vi högsta betyg ☺️ Hjälpsamma, kunniga och pålästa om objektet vi köpte! 5av5 +++++ 😀👏
Proffsigt hanterande från start till mål
Väldigt bra Jag hade höga förväntningar och dom blev bra
Mäklaren sålde med hjärtat och var enormt stöttande genom hela affären
Lätt att få tag i vid frågor. Flexibel kring olika lösningar!
Jag fick ett trevligt och genuint bemötande av Annelie. Uppskattade att hon tog sig tid att noggrant gå igenom samt förklara allt under kontraktsskrivningen.
Mycket bra arbete av Svart Karin Karlsson. Jag kommer att rekommendera andra att välja aktuell mäklare! /PE Rapp
Allt gick jätte bra och smidigt!
Positivt bemötande. Resultatet ungefär som förväntat.
Jag skulle säga att vi blev bemötta väldigt bra. Hade inga förväntningar men hon tog emot oss väldigt bra och lyssnade på allt vi sa. Samt att hon gav oss snabba svar på frågor vi hade.
Mycket proffsigt och förtroendeingivande intryck och bemötande.
Väldigt bra och trevlig mäklare. Förklarade bra med allt vad det innebär med att köpa lägenhet. Superbra!
Mycket bra . Proffsigt trevlig o hade in fin 🐕
Annelie är kompetent, lugn och trygg. Hon rattade försäljningen av min bostad med bravur. Fanns alltid tillhands om jag undrade över något. Kommer definitivt att använda Husman Hagberg igen vid nästa försäljning!