Kompetent och sympatisk mäklare, supertrevlig att ha att göra med! Väldigt inlyssnande och hjälpsam!
HusmanHagberg Huddinge
Allt fler söker sig till fina Huddinge söder om Stockholm för att hitta bostad, och vi på HusmanHagberg vet varför. Vi har koll på området och brinner för bostäder och mäklarbranschen, därför hjälper vi gärna till om det är här du ska köpa eller sälja. Vi är inte bundna till speciella försäkringsbolag, banker eller liknande....
167 omdömen om HusmanHagberg Huddinge
Sedan starten hos Reco 2017
Svarar alltid snabbt på telefon och mail. Mycket trevligt bemötande från första stund. Jag upplever en mycket säker och trygg hantering av mitt köp av lägenheten. // Ann-Marie
Mycket kompetent och erfaren. Mån om en bra affär för alla parter vilket känns tryggt.
Lätt nå Jens och få svar på frågor. Hjälpsam och snabbt agerande.
Efter att ha haft kontakt med några mäklare så bestämde vi oss för Fredrik. Fredrik har på ett mycket trevligt och profesionellt sätt hanterat affären till vår stora belåtenhet. Alla kontakter inför och under försäljningen har fungerat mycket smidigt. Våra funderingar och frågor har snabbt blivit belysta och besvarade. Vi kan inte annat än varmt rekommendera Fredrik Anette o Ulf
Vi har både köpt och sålt hus via Ulrika och jag vill ge henne våra bästa rekommendationer. Ulrika är otroligt kompetent, rak och ärlig samt en riktig pålitlig mäklare som skapar en trygghet hos både säljare och köpare. Hon lämnar inget åt slumpen och kan verkligen sitt område. Ger råd och tips samtidigt som hon tar tillvara både säljare och köpares intressen vilket skapar en fantastisk trovärdighet.
Trevlig och tillmötesgående. Vi fick ett bud innan visning. Fredrik uppmuntrade oss då att sälja. Kanske skulle han ha trissat upp priset alternativt uppmuntrat oss att invänta visning.
Fredrik var helt ok i sin roll som mäklare.. Detta i en tid när marknaden var trög måste jag tillägga. Allt gick smidigt iallafall fall. Berith N
Supertrevlig och duktig. Seriös. Rekommenderar!
Fredrik är trygg, saklig och kunnig!
Fredrik guidade oss lugnt, tryggt och proffsigt genom processen och vi kan varmt rekommendera honom.
Proportionell rådgivning som gav bra resultat för oss. Vi är nöjda.
Snabb och enkel att ha att göra med! Fick oss att känna oss trygga i vårt första husköp
Inget alls att klaga på. Smidig affär som köpare
Vänligt sätt. Hade förväntningen att mäklaren skulle vara kunnig och trevlig. Snabbt, trevligt och enkelt.
Ulrika är en kunnig toppenmäklare som får både säljare och köpare att känna sig trygga i bostadsaffären. Ärlig och rak. Jag kan varmt rekommendera!
Proffsigt skött Mäklaren hade hög kompetens
Our purchase of the house Gallerstagrand 115 was fairly smooth, thanks to our broker - Ulrika. She was helpful and forthcoming with information about the house, the legalities involved ( Sweden not being our home country), the home loan process and more such practical information. It has been a great experience so far.
Vi har haft kontakt med Ulrika i flera år. Hon svarar alltid på frågor och ger värdefull information. Lätt att få tag på, hon ringer alltid tillbaka. Nu sålde hon vårt hus och vi är väldigt nöjda.
Smidigt och proffsigt, bra kundinsikt och erbjudande
Trevlig mäklare men,stressigt
På ett mycket bra sätt!Han levde upp till våra förväntningar på alla sätt och vis.Med stor erfarenhet och hög servicenivå.Vi är mycket nöjda.Hälsar Eva och Mats
Det är andra gången vi anlitar Ulrika och vi blev lika nöjda den här gången! Hon har lång erfarenhet och hennes kompetens gör att man känner sig trygg genom hela processen. Vi blev mycket vänligt bemötta och skulle välja henne igen om det vore aktuellt att sälja.
Fredrik Edsberg gjorde ett bra jobb,bra kemi dessutom!
Ni har bra personliga samtal krig hur objektet ska säljas. Bra kommunikation när saker måste ändras. Lätta att lita på.
Ulrika är mycket kunnig, trevlig och hjälpsam, vi kände ett stort förtroende vid köpet av vårt hus. Saklig och tydlig vid visningen och vid kontraktsskrivningen. Rekommenderas varmt.
Kompetent, kunnig och effektiv. Jättenöjd.
Trevligt, tryggt och professionellt bemötande!
Mäklaren som sålde mitt hus kunde förklara allt på ett sätt så man fattade. Jag själv har aldrig sålt ett hus förut därför behövde jag ngn som kunde förklara ett lätt sätt
Blev rekomenderad HusmanHagberg Huddinge Mycket trevligt och proffsig mäklare. Hade inga förväntningar,men ,men att få så fin hjälp och trevligt bemötande gjorde att jag kan rekommendera HusmanHagberg Huddinge till alla som söker och vill få mäklarkontakt.
Lyhördig mäklare . Proffsligt på det han gör . Kan starkt rekommendera. Tack för ett riktigt bra jobb 👍
Ulrika var inte för på men hon pushade när det behövdes. Försäljning gick snabbt och vi blev nöjda med priset. Jag blev aldrig kontaktad i onödan under försäljningen.
Mäklaren bemötte oss på ett bra och förtroendegivande sätt och gav oss hela tiden kontinuerliga återkopplingar om hur processen fortskred, vilket gjorde oss trygga. Vi anser att mäklaren är ambitiös, kunnig och har stor erfarenhet och vi tycker att försäljningen av vårt hus skedde med stor professionalitet och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ”vår” mäklare till andra som går i försäljningstankar
Bra presentation material, informativ i processen Utmärkt
Mäklaren kändes kunnig, trevlig och tillmötesgående. Vi fick information och svar på våra frågor.
Professionellt och trevligt bemötande, bra informationsflöde, snabba och utförliga svar på våra frågor. Dessutom fick vi stort förtroende för mäklarens generella och breda kunskaper och kompetens inom fastighetsmarknaden.
Av HusmanHagberg i Huddinge har jag ingen som helst uppfattning - däremot har kontakten med Daniel Lundberg på H.H. i Haninge varit till full belåtenhet - en alltigenom trevlig och tillmötesgående mäklare, både vid köp- och försäljning, hälsar Cenita.
Proffsigt Bemötta riktigt bra Allt gick smidigt till
Väldigt bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vår mäklare Ulrika var väldigt trevlig, kunnig och gav värdefulla tips! Hon gav ett ärligt intryck och fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen, trots en skakig marknad!
Mycket gott bemötande och tog sig alltid tiden att förklara.
Fick bra intryck. Kan sin sak. Trevlig och bemötande. Kommer med råd och tips. Rekommenderar.
Ulrika är en kunnig, professionell, trevlig & pålitlig mäklare som vi kände förtroende för av köpet av vårt hus.
Professionellt bemötande från mäklaren, saklig och tydlig vid visning och vid kontraktsskrivande.
Väldigt nöjd med Ulrika. Hon är en erfaren mäklare som är energisk, rak & tydlig. Professionell genom hela säljprocessen och kom hela tiden med bra tankar & idéer. Glad att vi valde henne och rekommenderar henne varmt!
Utmärkt bemötande under en snabbt genomförd affär!
Allt var under våra förväntningar.
Vi blev väldigt väl bemötta på Husman Hagberg från första minuten till kontraktsskrivningen. Allt har gått smidigt tillväga och vi fick direkt stort förtroende för Fredrik.
Jag har hela tiden känt mig väldigt trygg med Marina Bergman som mäklare! Hon är väldigt professionell och en väldigt genuin människa som går in helhjärtat för sitt jobb 💕 Jag skulle alla gånger rekommendera henne som mäklare! 🙂
Very professional and nice realtor. 👍 I had previously spoke and met other realtors during the process of finding a house. But she is really great at building trust and very customer friendly person. She is good at doing her job well. I really feel at ease with her as she gives you enough time and answer your queries well.