Mycket bra bemötande Mäklaren var mycket trevlig, hjälpsam, proffsig den bästa mäklaren vi haft!
HusmanHagberg Jönköping
Välkommen till HusmanHagberg Jönköping! Vid Vätterns södra strand ligger staden som ständigt expanderar - Jönköping. Att allt fler upptäcker tjusningen med att bo här är ingen hemlighet. Därför har våra mäklare sett till att tillskansa sig den kunskap som behövs för att göra din bostadsaffär så smidig och trygg som möjligt....
574 omdömen om HusmanHagberg Jönköping
Sedan starten hos Reco 2019
Tack så mycket, Eva! Jag hoppas att ni kommer att stortrivas i er nya bostad. :) Mvh Michel Cosic
Michel är en mycket duktig mäklare. Han är professionell, flexibel och alltid lika vänlig. Han lyssnar noga på kunden och är snabb med respons på frågor. Tack för all hjälp som jag fått. Rekommenderar varmt Michel som mäklare!
Vår bostadsaffär gick otroligt smidigt från början till slut. Vår mäklare Michel Cosic fixade snabbt och smidigt alla förberedelser som behövdes och vägledde oss genom hela processen. Han var väldigt flexibel, kommunikativ och lätt att ha att göra med. En väldigt positiv upplevelse för oss! Tack Michel & HusmanHagberg!
Amanda återkopplade och uppdaterade oss alltid och är noggrann och professionell. Hon va fantastisk från början till slut och levererade som hon lovade!
Vill tacka Amanda för en snabb försäljning av vår bostad. Jätte engagerad mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder .
Trevligt och professionellt bemötande och lätt att ha att göra med. Vår mäklare hjälpte oss att skaffa vår första bostadsrätt och gjorde det lätt och smidigt för oss förstagångsköpare.
Tack så mycket, Melina och Niklas! Jag hoppas att ni kommer att stortrivas i er nya bostad. :) Mvh Michel Cosic
Jag är supernöjd med Amanda som mäklare. Hon har gjort säljprocessen till en trygg, smidig och positiv upplevelse. Hon är otroligt lyhörd, professionell och har alltid funnits tillgänglig vid frågor och funderingar. Jag kunde inte fått bättre hjälp som förstagångssäljare!
Vi köpte hus med Michel som mäklare. Han var snabb på att återkoppla vid frågor. Fortsätte även vara hjälpsam efter att affären blev klar.
Amanda överträffade mina förväntningar. Det var, och är fortfarande, otroligt smidigt att hålla en öppen dialog i allt ifrån själva objektet till inredningstipps. Jag kan starkt rekommendera henne om du är på jakt efter en mäklare som sätter sig in i såväl objektet samt förklarar alla processer på ett väldigt enkelt sätt. Tummen upp!
Våra förväntningar blev överträffade, upplevelsen och bemötandet var så professionellt, Michel är den perfekta mäklaren som vi kan starkt rekommendera, alltid tillgänglig och väldigt kompetent i alla frågor. tack för denna här gången Michel Cosic. //Mirso och Dubbe
Vi anlitade Michel som är mycket professionell, trevlig, snabb och tillgänglig mäklare. Vi är så nöjda med honom!
Jag är otroligt nöjd med Amanda som mäklare och det fantastiska bemötande jag fick. Hon är både professionell och trevlig, vilket skapar en trygg och positiv upplevelse genom hela processen. Amanda förklarar allt på ett tydligt och enkelt sätt och hon finns alltid tillgänglig för att besvara frågor. Jag hade höga förväntningar och hoppades på en smidig, tydlig och effektiv process – och Amanda överträffade dem på alla sätt. Jag kunde inte ha fått bättre hjälp!
Mycket snäll mäklare som ör snabb på att svara på våra frågor och funderingar 😃
Väldigt kompetent och skicklig mäklare. Bytte ju mäklare då svensk fastighetsförmedling inte lyckades på grund av oengagerade mäklare. Kom i kontakt med HusmanHagberg på en visning, vi upplevde att er mäklare bättre kunde förmedla vår bostad. Vi fick rådet att fixa till lägenheten lite för att lättare kunna sälja. Men innan vi lyckats slutföra bad mäklaren om att få ha en privat visning vilket ledde till affär. Allt gick så snabbt och smidigt och vi slapp fotagrafering, styling samt fler visningar. Så här i efterhand undrar...
Tack så mycket ☺️ och stort grattis. Mvh Michel Cosic :)
Mäklaren har bemött oss väldigt bra. Kunde ringa när som helst och fråga frågor. Mäklaren var väldigt flexibel. Återkopplar snabbt vid frågor.
Tack Nebiat. Stort grattis och hoppas ni kommer att stor trivas på Ståhlgatan :) Allt gott! Mvh Michel, HusmanHagberg
Michel Cosic var mäklare för lägenheten som jag köpte. Han hade ett bra bemötande och uppdaterade hela tiden om status och kände mig trygg i hela processen.
Kan varmt rekommendera Michel! Höll mig uppdaterad hela tiden vilket jag uppskattade enormt genom processen. 10/10
Jag hade mäklaren Michel Cosic som gjorde ett bra jobb och hade ett bra bemötande. Kände mig trygg i processen. Beryl
Michel Kosic upplevde jag som professionell och trevlig genom hela sälj processen. Han var kommunikativ och hade bra idéer på hur man skulle ta sig vidare i en svår marknad. Tack Michel!
Bra bemötande från Michel Cosic som hjälpte till att sälja vår bostadsrätt i en tuff marknad. Fick alltid snabb respons när vi behövde få tag i honom.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar :)
Tack Fredrik. Stort grattis och hoppas du kommer att stor trivas i din nya bostad :) Allt gott! Mvh Michel, HusmanHagberg
Amanda är en mycket seriös mäklare som vill alla det bästa, köpare och säljare. Hoppas hennes chef uppskattar hennes insatser i affärerna hon gör för mäklarbyrån. //jocke
Jag var på två visningar på den lägenheten jag köpte . På visningarna träffade jag 2 mäklare. Trevligt bemötande Vid tillfället att skriva på pappren tillsammans med mäklaren o säljarna upplevde jag att det var stressigt förfarande. Hann inte läsa igenom papper riktigt det jag skulle skriva på. Men annars ett trevligt bemötande
Bra och smidig försäljning. Bra stöd och råd.
Det är proffsigt och seriöst. Är nöjd med arbetet med min försäljning 👍
Lina has been very professional. She went through all the details and explained all necessary topics to us.
Jag & min man var i behov av en uppdaterad värdering på vår bostadsrätt. Vi kontaktade Michel Cosic som genast erbjöd sin service till oss. En värdering gjordes på kvällstid då vi önskade detta Värderingen gjordes på ett proffesionellt och säkert sätt som gjorde att vi kände oss trygga med att ställa frågor & funderingar . Värderingen skulle sedan skickas till mailen redan dagen efter Vi vill tacka Michel för en trevlig stund & en stor kunskap av fastigheter Mvh Marie & Dan Andersson
Väldigt trevligt, proffsigt, kommunikativt o ärligt bemötande. Kändes väldigt personligt hela resan o väldigt bra samarbete.
Jag är mycket nöjd med Michel Cosiic..
Bra bemötande. Tydliga så vi tänker på alla saker angående försäljning.
Fungerade bra tog lite tid , men fixade det till slut.Duktig o påläst mäklare
Med sitt sätt arbeta visade Nella att hon stod på både köparens och säljarens sida. Ett sådant bemötande skapar förtroende. Förtroende är en färskvara som man måste jobba med.hela tiden.
Proffesionellt bemötande och Michel var förstående för vad jag sökte. Hjälpsam, trevlig och tillgänglig!
Väldigt duktiga fick bra hjälp av mäklaren hjälpa oss med bolån också, duktig, trevlig hjälpsam , ger bra tips , positivt, mycket erfarenhet Rekommenderar starkt , Tack för hjälpen Michel
Lina var en riktig klippa! Ställde upp, var flexibel och stöttade mig under ett ganska jobbigt säljuppdrag.
Michel har varit engagerad och mycket lätt att ha att göra med. Mycket positiv erfarenhet av att anlita honom och Husmanhagberg.
Jag är mycket tacksam för all hjälp jag fått..Kan rekommendera Husman Hagbergs LinaNilsson Jönköping
Vi upplevde första kontakten som positiv och hon lyssnade på oss.
Lina var väldigt tillmötesgående och tog reda på alla våra frågor väldigt snabbt! Trevlig , saklig med ett högt driv.
Vi bytte mäklare efter en period till Husman Hagberg i Jönköping och Amanda Emme. Hon var otroligt lyhörd och hjälpsam redan vid ett första möte. Vi hade önskemål om bra kommunikation och återkoppling, vilket vi verkligen fick. Med hennes kunskaper inom ekonomi, styling och som mäklare var hon med i alla delar i försäljningen. Detta gav en stor trygghet och hon vet alltid vad som händer. Hon uppdaterade oss under hela processen och har ständig koll på marknaden och allt runt om kring. I en tuff marknad kämpade hon på med...
Lyhörd, engagerad, välinformerad, positiv, ödmjuk, omtänksam och flexibel
Vår huvudsakliga kontakt under affären var Michel Cosic. Mycket bra bemötande. Saklig i sin beskrivning av objektet. Under hela affären väldigt trevlig. Som köpare kände man sig trygg. Han var ett stöd under hela processen. Bara gott att säga om honom. Kommer rekommendera de jag känner att om de ska sälja/köpa att ta kontakt med Michel.
Mötes av mäklaren han var professionell i sitt bemötande vilket gjorde att man fick förtroendet för honom. Han var ärlig och rak i sitt sätt Inte svår att boka med eller att få tag i Mycket nöjd med Michel Cosic
Wilma som visade lägenheten vara trevlig, informativ och snabb i återkoppling. Tyvärr backade säljarna ut med kort varsel. Michel återupptog förhandlingar med säljarna och fick dem att ångra sig och acceptera vårt bud. Michel var personlig, tydlig och handlingskraftig. Vi är glada och imponerade över att han lyckades få till ett avtal.
Efter missnöje med en tidigare mäklarbyrå så bytte vi till Husman Hagberg och Amanda Emme. Vi var tydliga med vad vi förväntade oss och Amanda har verkligen levt upp till det och varit vår trygga punkt från början till slut i den här processen. Vi har fått ovärderlig hjälp med allt från styling inför fotograferingen till alla frågor och funderingar som berör en försäljning. Kommunikationen har varit suverän och tillgängligheten likaså. I en svår och trög marknad så har Amanda visat ett stort engagemang, mycket tålamod, varit...
Bra bemötande, hjälpsamma och alltid snabba på att svara.
Bra bemötande och trevlig. Uppdaterade oss under processen och känts tryggt. Snabba svar och återkopplingar.
5-star. Exceptionellt. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående mäklare. Lina Nilsson var mäklaren jag köpte lägenheten av, och det gick snabbt och lätt till. Inga huvudvärk. Jag rekommenderar Lina Nilsson. Jag måste även tacka Michel Cosic, en väldig bra och hjälpsam mäklare som jag fattade tycke och förtroende för ganska omgående. Keyhan
Michel Cosic har under hela processen varit professionell, sakkunnig och oerhört snabb på att återkoppla. Jag kan starkt rekommendera Michel och Husman Hagberg för en framtida trygg försäljning eller om du går i tankar att köpa ett objekt som Michel ansvarar för.
Sålde vårt hus och köpte lägenhet på en vecka. Allt i gick i rekordfart. Enkelt smidigt med fantastisk hjälp av vår mäklare Amanda Emme🤩. Kan inte blir bättre. Rekommenderas starkt.