Mycket trevligt bemötande, bra information, seriös, noggrann och kunnig.
HusmanHagberg Klippan
Välkommen till oss på HusmanHagberg och Klippan! Hos oss hittar du mäklare med passion utöver det vanliga när det kommer till bostäder. Vi kan hjälpa dig vare sig du ska sälja eller köpa och förespråkar alltid kundnöjdhet och trygghet i våra affärer. Vi är inte bundna till en speciell bank eller ett speciellt försäkringsföretag,...
180 omdömen om HusmanHagberg Klippan
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket kunnig och seriös mäklare Bara positiv upplevelse
Tack för ett fint omdöme! Välkomna till Ljungbyhed, hoppas ni ska trivas! Mvh Johan Andersson, HusmanHagberg
Jag har haft en väldigt positiv och smidig upplevelse, tack vara Adam Lock! Fått bra med information, känns pålitlig och fått god allmän hjälp i processen. Mycket tacksam för detta!
Vi blev vänligt bemötta och bra visning. Visserligen kommer man inte på allt vad man vill veta under visningen. Men jag har samtalat vidare om det mesta. Fick veta lite mer vid mötet med säljaren.
Mycket trevligt bemötande av vår mäklare, Johan Andersson. Fick uppföljning löpande under hela proccesen. Kände oss lugna och trygga i försäljningen av vårt hem.
Tack för ett fint omdöme och ett bra samarbete kring försäljningen av er fastighet! Hoppas ni ska trivas i ert nya boende! Mvh Johan Andersson, HusmanHagberg
De är proffisiinella, kunniga och alltid vänliga. Det är en mäklarfirman som är beredd att gå de extra stegen för att hjälpa en klient.
Tack för ett fint omdöme! Välkomna till Klippan, hoppas ni kommer trivas! Mvh Johan Andersson, HusmanHagberg
En trevlig och tillmötesgående person som hjälper oss på vägen mot nya möjligheter Professionell i sitt arbete, anträffbar vid frågor och svar. Lugn och ärlig. En stöttande hand under processen från start, under och till mål.
Stort tack för ett fint omdöme och ett fint samarbete gällande försäljningen av ert fina hus! Lycka till i ert nya boende! Mvh Johan, HusmanHagberg
Blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Hade stora förhoppningar på att allt rörande försäljningen skulle gå bra, då mäklaren gav oss ett väldigt bra intryck. Han levde upp med råge till det intryck han gav från första stund, genom hela processen.
Mäklaren var professionell, kunnig och lyhörd genom hela processen. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg i mitt bostad försäljning med deras hjälp.
Mycket trevligt och kompetent bemötande av mäklaren. Hjälpte till med allt och lite till utan att vi bad om det. Vi kände oss omhändertagna av mäklaren och det känns skönt i
Mycket trevligt bemötande och snabb affär. Proffsigt skött.
Tack Claes för ditt fina omdöme! Mvh Maria, HusmanHagberg
Otydlig mäklare, ljuger om hur kontraktet fungerar på plats bara för att använda det som ett vapen ifall man vill dra sig ut. Rekommenderar till ingen person att skriva kontrakt med dessa individerna utan ett en advokat i närheten. Mäklaren var trevlig i början men blir snabbt otrevlig om det inte går som han vill.
Smidigt, noggrant. Mycket nöjd med servicen och väldigt bra genomgång av kontrakt etc
Tack för ert fina omdöme! Hoppas att ni ska trivas i ert nya hus. Mvh Maria, HusmanHagberg
Mail, förventningarna uppfylls perfekt. Tackar Maria!!!
Tack för ditt omdöme och välkommen till Klippan! :-) Mvh Maria, HusmanHagberg
Lätt Smidigt Kundvänligt Engagerad
Tack för ett fint omdöme! Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad! Mvh Johan, HusmanHagberg
Vänligt och proffsigt bemötande som vanligt
Tack Stefan! Hoppas du kommer trivas i huset! Mvh Johan
Otroligt simpel och smidig upplevelse utav märklaren gällande kontakt, information samt dedikering!
Tack för ett fint omdöme! Välkomna till kommunen, hoppas ni ska trivas! Mvh Johan, HusmanHagberg
Husmäklaren tog sig tid och var engagerad. Snabb i respons.
Tack för ditt omdöme William! Önskar dig lycka till med ditt nya boende. MVH Michael, HusmanHagberg
All kommunikation med Johan har varit klockren. Alltid lugn, tydlig, tillgänglig och professionell. Detta i kombination med hans goda kännedom om bostadsområdet fick mig att känna mig lugn trots att jag egentligen är en ganska orolig person. Jag valde mellan fyra olika mäklare och Johan var en överlägsen "vinnare" redan från start. Hela processen har känts väldigt smidig och jag fick alltid all information jag behövde längs vägen. Det enda som drog ner helhetsbetyget hade inget med Johan att göra, utan fotografen. Jag var...
Tusen tack för ett väldigt fint omdöme och ett gott samarbete! Hoppas du kommer trivas i ditt nya boende! Mvh Johan, HusmanHagberg
Mycket pålitlig försäljare med bra bemötande av mäklaren johan är Mycket nöjd med husman Hagberg som lyckas med min försäljning m v h Ronny
Tack för ett fint omdöme! Mvh Johan, HusmanHagberg
Tycker han var uppmärksam, och kunde förklara bra. Bra bemötande
Bra bemötande, våra förväntningar blev som vi hade tänkt. Det gick snabbt och effektivt
Tack för ditt omdöme Yvonne! Önskar Er lycka till med Ert nya boende. MVH Michael, HusmanHagberg
Personlig och effektiv mäklare
Vi är supernöjda. Trevliga , och proffsiga. Duktiga på att svara på de flesta av frågorna .
Tack för ditt fina omdöme Karolina! MVH Michael, HusmanHagberg
Jag uppskattar mäklarens tillgänglighet, tydlighet och hjälpsamhet.
Trevlig personal, tydligt kommunikation. Snabbt återkoppling, flexibilitet och fint bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Awalia! Hoppas att du ska trivas i din nya lägenhet! Mvh Maria, HusmanHagberg
hej mycket bra bemötande av mäklaren
Mäklaren uppträdde professionellt och hjälpte till med att antingen ordna eller förmedla diverse punkter under både försäljning och köp. Återkoppling om status för de olika momenten sköttes väldigt bra.
Mäklaren hade ett vänligt bemötande och servic inriktad och hjälpte oss med många kontakter. Han hade stor kunskap om huset och kunde han inte svara så tog han redan på fakta och återkom med svar.
Mäklaren var väldigt bra! Vi är jättenöjda med Adam. Han uppdaterade oss hela tiden både kring husköpet och husförsäljning. Han ordnade allt snabbt och huset såldes fort.
Blev väligt bra bemött av mäklaren kännde mig som en i familjen typ .vilket fick mig att känna mig trygg med mäklaren .mäklaren gjorde ett bra jobb trots marknaden i dags läget tog lite längre tid men men .vi trode det skulle gå fortare än det gjorde tyvärr .men nu har lägenheten en ny ägare och jag är hel nöjd av förloppet .tack
Gott bemötande samt kunniga mäklare.
Seriös, engagerad och pålitlig mäklare!
Tack för ett fint omdöme och ett gott samarbete! Mvh Johan, HusmanHagberg
Bra bättre bäst bra ätter bäst absolut
Mäklaren var trevlig och hade bra bemötande. Han visade runt huset och gav oss lite tid att kunna utforska. Vi hade inga förväntningar alls när vi gick till visningen men blev fascinerande för huset. Var ledsen och fick avsmak när det gällde budgivning men det löste sig. Tack så mycket!!
Extra poäng, mäklarn kommer med mig och kollar nya lägenheten på tillträdesdagen. Eg ska det ju ske bara mellan säljare och köpare. Och dessutom kommer mäklarn och hämtar mig från tågstation.
Tack för ditt fina omdöme, Madeleine! Vi försöker lösa allt så smidigt som möjligt! :-) Välkommen till Klippan! Mvh Maria, HusmanHagberg
Bra mäklare men lite slarvig med informationen.
Jag kan säga allt gott om mäklare. En trevlig upplevelse med människor som vet hur man gör sitt jobb professionellt.
Allt har varit mycket bra och positivt.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Johan, HusmanHagberg
Maria är en jätte mäklare. Kan alltid nå henne och hon återkopplar alltid. Mycket trevlig och le alltid positiv 🤗 Kan verkligen rekommendera henne till andra.
Tack så hemskt mycket för ditt omdöme Ulrike! <3 Lycka till med sambolivet! :-) Mvh Maria, HusmanHagberg
Trevligt och personligt, god dialog och kontinuerlig kontakt.
Tack så mycket för ett fint omdöme! Jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya boende! Mvh Johan, HusmanHagberg
Alltid trevlig, alltid snabba svar och så hjälpsam! Maria är kanon!!
Tack så hemskt mycket Emilia! Välkomna till Storäng! Roligt att få hjälpa er att hitta ert drömhus! Mvh Maria, HusmanHagberg
Mycket proffsig och kunnig mäklare. Tog oss igenom hela proceduren på ett enkelt sätt. Kan varmt rekommendera både mäklaren och firman
Tack för ditt fina omdöme! Hoppas att ni ska trivas i ert nya hus och välkomna till kommunen! Mvh Maria, HusmanHagberg
Mäklaren är otroligt kunnig och det märks att hon har lång erfarenhet. Hon bemöter en på ett varmt och familjärt vis. Eftersom jag är förstagångsköpare så behöver jag extra mycket förklaringar inom det mesta, och det tycker jag absolut att vi har fått. Hela affären har flutit på så smidigt och vi kommunicerar om allt. Jag har kunnat fråga om precis allt jag undrat över. Mäklaren har ett otroligt högt servicetänk och hon hjälper till med allt, men framförallt så får hon en att känna sig bekväm och avslappnad.
Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder jättemycket för mig med nöjda kunder och det är något jag jobbar för dagligen. Önskar er välkomna till kommunen och Stidsvig och hoppas att ni ska trivas i ert nya hus! Har du/ni fler frågor så vet ni att jag bara är ett samtal eller ett mail iväg! :-) Mvh Maria, HusmanHagberg
"Johan har ett stor engagemang, trevligt bemötande, god kommunikationsförmåga. Han gjorde ett utmärkt arbete i samband med vår husförsäljning! Vi har verkligen uppskattat den tiden som Johan har varit vår mäklare! Vänligen Niloo och Farhad
Tack för ett fint omdöme och ett bra samarbete kring försäljningen! Mvh Johan, HusmanHagberg
Blev trevligt och proffsigt bemötta av en som vi upplevde det en kunnig mäklare.
Vi är mycket nöjda. Det kändes direkt, när vi träffades i Klippan.Adam har verkligen ställt upp och arbetat med sin entusiasm, när vintern kom och vi inte kunde. Hans positiva sätt smittar av sig.
Jag har delgett mäklaren min synpunkt på hans arbete och han vet att jag var mycket nöjd med hans insats och bemötande. Yack
Proffsigt Snabbt genomförd affär
Bra hade all tid för oss Små bättre inte sålt än
Tack för ett fint samarbete! Hoppas ni ska trivas i er nya bostad! Mvh Johan, HusmanHagberg