Det var bra smidigt, fick tillräckligt med hjälp
HusmanHagberg Vaggeryd
Välkommen till Vaggeryd och oss på HusmanHagbergs mäklarkontor! Vi har rötterna här i området och kan det därför mycket väl. Vi hjälper dig till lägenheten, radhuset eller villan och vi gör det med passion. Vår kedja är en av de ledande i Sverige och har hela 100 olika butiker runt om i landet. Vi är fristående från både banker...
230 omdömen om HusmanHagberg Vaggeryd
Sedan starten hos Reco 2017
Fantastiskt bemötande, professionell hantering av hela processen och det som är viktigast av allt. Gör det där lilla extra för både köpare och säljare. Ligger inte på latsidan och hoppas på det bästa utan arbetar stenhårt för att uppnå affärsuppgörelsen!
Hade kontakt med HusmanHagberg Vaggeryd som köpare och har bara positivt att säga om detta.
Väldigt bra service. Känt mig trygg under hela processen.
Proffsiga, engagerade och alltid tillgängliga
Hej! Jag är nöjd med Husman Hagberg som är alltid bra beteende med kunder.
Uppriktig och seriös väldigt professionella.
Vi är sååå överväldigade över vårat husköp och den fina servicen och hjälpen vi har fått. Vi är helt nya på bostadsmarknaden och husköpsvärlden, men har verkligen varit i trygga händer hos Samija som har hjälpt oss på vägen och gett oss vägledning i hur vi ska handskas med bankerna och dylikt. Stort tack till HusmanHagberg och Samija som hjälpte oss att förverkliga husdrömmen!
Man blir väl omhändertagen och alltid väl bemött oavsett frågor. Rekommenderas starkt
Trevligt bemötande och proffsigt genomförd försäljning!
Bra bemötande, tydlig, tillgänglig
Proffsig mäklare med ett mycket trevligt bemötande.
Jag är mycket nöjd med samarbetet, mycket professionellt
Allt gick bra - smidigt och snabbt.
Allt har fungerat mycket bra och på ett mycket trevligt sätt
Personligt och professionellt bemötande med omtanke
Jättebra. Får den hjälp man behöver.
Stjärnmäklare som skötte uppdraget över förväntan, och gjorde det så smidigt för vår småbarnsfamilj som möjligt. Tack!
Exceptionellt bra bemötande av Samija. 😊
Vi kom dit tidigare än bestämt tid mäklaren tog emot oss med öppna armar fullt välkomnande , våra förväntningar var att köpa detta hus och det fick vi göra genom mäklaren (Samija) , grymt jobb utav henne lätt att få tag på , god kommunikation från start till slut på affär rekommenderas stark :)
Proffesionellt och överlag jätte fint bemötande.
Bra bemötande å proffsigt helt kanon
Super trevlig och super proffsig. Självklart val för oss.
Allt från visning, budgivning, kontraktsskrivning har fungerat professionellt hela vägen. Finns inget att klaga på.
Mäklaren var professionell och saklig. Hon höll oss uppdaterade under hela resans gång. Det blev en smidig och snabb affär med ett mycket gott helhetsintryck.
Mycket proffsigt och vänligt bemött. Fick svar på alla frågor. Känner ett starkt förtroende för mäklaren, kommer verkligen att rekommendera henne vidare.
Vi har blivit väldigt bra omhändertagna, man känner att man är i trygga händer och att Samija i det här fallet verkligen har satt våra intressen i första rummet. Jag är mycket nöjd med hela förloppet av husförsäljningen.
Alltid väl bemött, trevliga och mycket kunniga!
Mycket trevlig och jag har fått svar på alla mina frågor.
Mycket professionella, förtroendeingivande och ärliga. Väldigt nöjd.
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Mycket professionellt och kunnigt bemötande. Flexibelt och lösningsfokuserat. Trevligt bemötande
Det var lättsamma samtal hon kändes trygg Vi behövde inte göra något hon skötte allt
Bra, trevlig och professionell hjälp.
Mycket trevlig och professionell hjälp och service
Jag är mycket nöjd med tjänsten. Samija, jag är väldigt snäll, hjälpsam och noggrann i de betalningar du ger oss angående köpet.
Proffsigt skött!, tillgängliga och informativa. Samija utstrålar proffessionalitet och lugn.
Mycket trevligt och professionellt bemötande av Samija. Hon uppdaterar hela tiden med information så att man är med i alla viktiga steg. Hon hör av sig kontinuerligt och svarar snabbt på frågor och funderingar! Vårt första husköp känns tryggt tack vare henne.
Samija är en fantastisk mäklare
Samija har varit väldigt engagerad och trevlig, lätt att få kontakt med och väldigt professionell
Mycket proffsigt genomförd affär kan varmt rekomenderas.
Bra bemötande. Bra mäklare, pålästa
Mycket nöjda! Proffesionellt hanterat och ett engagerat bemötande hela vägen. Samija är en mäklare som vi kommer rekommendera.
Vårat första husköp och kunde nog inte fått hjälp av en bättre mäklare!
Jag blev väldigt bra bemött av min mäklare som jag hade! Mäklaren var precis så som man förväntar sig, nästan daglig kontakt och får snabbt veta hur det har utvecklat sig. Har inga synpunkter alls. Det var väldigt bra allting.
Blev mycket väl bemött av mäklaren från första mötet till avslutad affär. Allt gick snabbt o smidigt. Förklarade allt som gjordes under tiden. Försäljningen gick mycket bra.
Mycket positivt. Bra bemötande. Allt går att fixa attityd. Bra
Vi tycker att allt var bra, mäklaren var bra och återkopplade.
Proffsig och engagerad mäklare. Både köpt och sålt med Samija och är supernöjda. Hon är påläst och har alltid svar på frågor.
Bra bemötande, kunnig, snabb, smidig.