Ingrid B:
Alltid trevligt bemött! Förväntade mej att det skulle vara trångt vilket är vanligt på vissa ställen. Dock är det här luftigt o bra med utrymme i butiken. Har inhandlat diverse grejor både nytt o second hand!
Nöjd kund…
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östra Göinge?
Christina J:
Köpte en Cavalet-dramatenväska för 3 år sedan (från en nätbutik). Nu har ena hjulet blivit skevt. Mailade kundservice. Fick snabbt svar och möjlighet att få gratis reservdelar utskickade, jag behövde bara betala för portot. Toppen, nu kan min vagn rulla vidare ett bra tag till. Bättre laga det som går än att kassera för tidigt och köpa nytt. Tack för hjälpen, det uppskattas!
Marcel B:
Försökte beställa en moped därifrån. Valde företaget för att det var det enda som angav att mopeden fanns på lager. Beställde ca 25 april. "Leverans 3:e i maj". När den inte kommit den 8 maj fick jag besked "3:e veckan i maj". När den inte kommit i mitten på 4:e veckan i maj efterfrågade jag igen. "Den kommer i mitten på nästa veckan". När den inte kommit då heller försökte vi få kontakt via telefon med försäljare och lager. Den hade angetts finnas på lager i ca 14 dagar enl hemsidan. DE hörde inte av sig varken via telefon eller sms på 3 dagar. Då mailade jag avbeställning. Ytterligare 3 dagar senare kom bekräftelse på min avbeställning. Mao den var inte skickat då heller. Riktigt USELT.