Johan A:
En fotbollsklubb som för tillfället ligger i division 5 Nordöstra Skåne.
Hemsidan är inte Sveriges modernaste men det uppvägs av de underbara gästinläggen som det bjuds på ibland. ;)
Marika H:
Vi kom fram till pensionatet tidigare (70min) än vår bokade överlämningstid, pga att vi behövde rasta vår hund efter en lång resa, och också ville reka området. Hamnade då ända framme vid pensionatet av misstag( vägen fram blev en återvändsgränd.)
Klev ur bilen och ville förklara läget för kvinnan, som kom ut ur ett hus.
Mottagandet från henne var direkt avvisande, skuldbeläggande och nedsättande. Vi hade stört och oroat alla övriga hundar, och vi var villkorligt INTE välkomna förrän kl 18.00.
Visst hade vi gjort fel, som kom för tidigt, men jag kan inte tycka, att någon ska behöva acceptera ett så kategoriskt, stelt och faktiskt kränkande bemötande. Vi åkte därifrån och visste, att hos människor med den attityden ville vi inte lämna vår hund.
Alma W:
Absolut värsta arbetsplatsen jag någonsin jobbat på. Lögner, jourer som lägger lur i örat på assistenterna och assistans som tvingas jobba sjuka och felaktig lön till samtliga anställda. Beklämmande!!!
Anna Katarina A:
Skickar en vara jag avbeställt omgående efter att ordern lagts och kräver betalning för frakten. Vid ett annat tillfälle skickar jag en retur av två varor i samma paket men dom vill ändå ha betalt för två frakter. Otroligt otrevliga att kommunicera med!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Klippan?
Marcus Andreas H:
Fick ett pris över telefon som vi accepterade. När väl fakturan kom var den fyra gånger så högt som avtalat per telefon. Sen tre gånger så mycket arbetstid på fakturan gentemot verkligt utförande. Detta förklarades med att de körde från Laholm då ingen från klippan hade tid att köra hit..
Oseriöst företg som inte står för muntligt avtal så se till att få offert ifall ni skall anlia dem vi kommer aldrig göra det misstaget igen.