Övrigt i Hörby

17 rekommenderade övriga företag i Hörby kommun

• 2 omdömen
    Benny O
    Benny O: Christian och hans kollegor gör ett fantastiskt jobb, är extremt service-minded, och väldigt pålitliga. Vi har en omfattande trädgård med många träd som kräver mycket tid och energi. Därför hyr vi in Christian varje vår och höst, dels för att avlasta oss, men framför allt för att genom deras kompetens ge våra träd så goda förutsättningar som möjligt. De gör ett otroligt bra jobb och jag kan varmt rekommendera dem!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hörby?

• Hans S
    Hans S: Duktig på att se potentialen i olika trädgårdar. Bra öga för att se hur träd och buskar kommer att utveckla sig. Som person är Elina alltid glad vilket inte gör det sämre.
  • Angela F
    Angela F: Mycket trevligt bemötande. Väl genomförd affär. Rekommenderas å det varmaste.
  • Christer M
    Christer M: Rekommenderas Riktigt snyggt och proffsigt jobb bara massor av ++++++++++++++++ Christer Månsson
    Khaled Adnan Musa A
    Khaled Adnan Musa A: Vi kör som vanligt på nyårsafton, samma fastpriser . minibussar och kombibilar tillgängliga till er Tjänst Ring gärna 041512000
    Ulrika J
    Ulrika J: En pålitlig och ärlig snickare.
  • Simon H
    Simon H: Gjorde ett utmärkt jobb och han som gav 1 stjärna ljuger som in i helvete. Ägs av mycket trevlig fammiljs vars son nyligen brutit armen fast ÄNDÅ går och hjälper sin gammle far. Disiplin!
  • Mattias L
    Mattias L: Duktig och effektiv byggare Väldigt noggrann med allt De vi byggde va en ny maskinhall Lätt att ha och göra med och lätt att få kontakt med
  • Christer M
    Christer M: Jätte jätte bra hela vägen Christer Månsson
    Anna Karolina L
    Anna Karolina L: Köpt och sålt bilar till ST auto i Hörby sedan 2009. Jättebra, ordning och reda. Tack för allt Jimmy, Tommy, Micke och alla i verkstaden ❤️
    Annica A
    Annica A: Härlig personal i butikerna som är välutbildade och tillmötesgående! Allt varor inne och vill ha ma fått speciellt beställer dem hem.
    jenni s
    jenni s: Det här är en jättefin ekologisk matbutik som säljer både stapelvaror och färskt frukt o grönt. Grönsakerna kommer möjligaste mån från egen produktion i Skåne och allt är ekologiskt! Butiken är öppen torsdag-lördag, och då är det värt att kika in om man bor i Lund. Trots att det nuförtiden blir lättare att hitta ekologiskt i snabbköpet är det ibland härligt med en renodlad eko-affär där man hittar allt man behöver. Dessutom säljer Biogrönt en del riktigt bra vegan-produkter som distribueras av Kund Markatta
  • Ana S
    Ana S:
  • Sabina Nova G
    Sabina Nova G: Totalt värdelösa !! Sätter 2:or på saker de upptäcker dagen efter på en ombesiktning. Hittar på fel och är otrevliga .
  • Alexander E
    Alexander E: Efter vad har hört om denna tidigare arbetare inom missbruksenheten har jag hört hemska saker. Att hon får äga ett företag är en ren och skär skam!
  • Axel Emanuel Joacim B
    Axel Emanuel Joacim B: BLUFF!!! Ringer och är jättetrevliga och manipuilativa. Fråga alltid efter bekräftelse på mail och att få tänka över erbjudandet
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hörby?

Tomas O
    Tomas O: Bytte olja på en bil köpt av dem ,började läcka på uppfarten,visade sig det spänt oljepluggen så hårt så tråget sprack ,inte konstigt de hade missat packningen på skruven ,så gör en uselt verkstad som inte vill stå för sina misstag