Övrigt i Eslöv

23 rekommenderade övriga företag i Eslöv kommun

• 2 omdömen
    Thord O
    Thord O: Perfekt service, trevligt mottagande. Högsta betyg!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eslöv?

Isabella F
    Isabella F: Jag har alltid varit rädd för att göra en kosmetisk tatuering då många är så oseriösa. Men Frida är så sjukt duktig, trevlig och lugn. Hon gjorde eyeliner på mig och jag är jättenöjd! Jag bara rekommendera henne för hon är en toppentjej. 🌸
  • Anders P
    Anders P: Bästa stället!! Bengt har många års erfarenhet i branchen och är en trygg och pålitlig person.
  • Alexander A
    Alexander A: Fantastisk bilköpsupplevelse Min upplevelse hos Autostrada var över förväntan! Personalen var kunnig, tålmodig och gav inga påträngande försäljningsknep. De lyssnade på mina behov och hjälpte mig hitta den perfekta bilen till rätt pris. Processen var smidig och transparent från början till slut, och de var snabba med att ordna allt administrativt. Jag kan inte vara mer nöjd och skulle definitivt vända mig till dem igen för framtida bilköp.
    Ross Oliver L
    Ross Oliver L: Snabbt och trevligt med att svara på WhatsApp. Jättesnabbt leverans och bra priser 😀
    Mona P
    Mona P: Mycket gott bemötande. Snabb återkoppling på förfrågan och andra frågor. Leverans i tid (i god tid). Helt nöjd med resultatet. Köpte tillgänglighetsanpassning av pdfer.
    Angela Louise R
    Angela Louise R: Stans fräschaste solarie!✨👌 Jätte bra service och kontakt! Rekommenderar varmt💖 Plus i kanten är ju att man får extra belopp varje gång man laddar sitt saldo😍😍👌
  • Leticia T
    Leticia T: Bästa städföretag! Verkligen rekommenderar
  • Martin H
    Martin H: Lindults Städ och Trädgård med Helena i spetsen levererar fantastisk service och stort engagemang i sina uppdrag! Städningen lämnar inget i övrigt att önska. Skinande rent varje gång!
    Horses  v
    Horses v: Ett väldigt proffesionellt bra utbildningsstall när det gäller Dressyr hästar.
  • Katarina N
    Katarina N: Ett underbart o trevligt företag.
  • Jenny P
    Jenny P: Bästa läget, fina lägenheter och bra grannar
  • Göran Z
    Göran Z: Inte störst,. inte lyxigast, men mest hjärta, kunnighet och kärlek. Vi är nöjda kunder sedan 15 år tillbaka....
  • Per-Axel M
    Per-Axel M: Helt fantastiskt bageri där allt man köper verkligen smakar genuint och äkta. En av de sista riktiga pärlorna i Skåne. Göran och Birgitta är dessutom helt underbara människor med massor av humor och värme. Rekommenderas verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Löberöd. :)
    Elisa
    Elisa: Fantastisk miljö, fantastisk personal, fantastisk grillbuffe, fantastisk soppbuffe. Inte alltid lätt att sitta bra, trångt och bökigt att ta sig fram i lokalen. Men - rekommenderas varmt!
    Kristian N
    Kristian N: Vad kan man säga. Eslövs kärna med stor produktioin av olika produkter däribland den välkända felix ketchupen! väl skött företag som är bra båda för eslöv som stad och för omgivningen.
  • Monica L
    Monica L: Lämnade papper till juristen från vår förälders dödsbo i början på juli 2023, bl a ett par räkningar som hon åtog sig att skulle betala från dödsboets konto. Efter en månad kom det flera påminnelser och dessutom ett inkassokrav. Juristen har dålig koll på sina mail. Ett mail hade hamnat i skräpposten, vilket är vanligt, men det brukar man ju kolla. Det gjorde hon när jag påmint henne efter nästan en månad, hon såg att det fanns i skräpposten då. Sånt händer… Vi pratades vid i telefon först i slutet på okt och sedan pratade jag med hennes assistent i början på nov och uppmanade då att det var viktigt att sälja värdepapper under samma år som man sålde fastighet, eftersom det var en vinst på fastigheten men förlust på aktierna. Jag ringde i slutet på januari 2024 och då hade hon ingen aning om detta! Således blev det restskatt. I slutet på februari kom hon på att hon missat att ta upp ytterligare värdepapper till, vilket föranledde komplettering av bouppteckning till Skatteverket. Hon skyllde på att det var bankens fel. Men det var de två sidorna jag lämnade personligen i juli -23. I juni -24 fick vi reda på, när hon skulle göra klart arvsskiftet, att det drogs pengar för ett abonnemang sedan ett år tillbaka. Det borde hon haft koll på eftersom hon tog betalt för att förvalta dödsboets likvida medel. Efterarvingar skulle även skriva under arvsskiftet, detta fick vi reda på i mitten på augusti när jag skickat mail veckan före och efterfrågat hur det går med arvsskiftet. Detta hade hon inte heller meddelat oss. Jag kan verkligen inte rekommendera henne som jurist. Otroligt slarvig, inkompetent och oseriös i mina ögon. Alla kan göra fel, men det är ett grovt fel när det blir skattekonsekvenser och sedan skyller på andra!!
  • 2 omdömen
    Rickard H
    Rickard H: Måste vara Sveriges sämsta Burger King. Det är lika spännande varje gång och se om man får det man har beställt. Beställde senast 3 cheeseburgare, men det blev mer än vad de kunde räkna till. Milkshaken som jag beställde i jordgubb, blev också fel... Jag fick en i vanilj. Med facit i hand är det högst osäkert om jag ens fick min egen beställning. Måste tyvärr ge dem en etta, eftersom de inte finns mindre.
  • Marielle Eleonore M
    Marielle Eleonore M: VARNING!!! Jag lurades av deras höga betyg här i recensionerna. Jag köpte en hel helrekond. För det första så har dom överhuvudtaget inte polerat bilen utan möjligen en vaxning på sin höjd. Inte dammsugit inuti bilen och inte ens torkat av dörrgångar. Fönstren var inte avtorkade innifrån. Efter kontakt med konsumentrådgivare så lät jag firman få en chans att rätta till sitt misstag. Tyvärr fick jag denna gång inte bara hem en opolerad bil utan de hade även lyckats göra ett hack i lädret på mittkonsolen. Vilket dom givetvis förnekade. Vi har även fått nya repor på minst 3 ställen. När man påpekar felen så höjer de rösten och säger att man ljuger. Påpekade tillexempel att de inte dammsugit vid passagerarstolen, fick till svar att "det är dammet som flög dit nyss när du öppnade dörren!"..... Det blir en anmälan till ARN för detta är inget annat än lurendrejeri!
  • Madeleine Eva Marianne S
    Madeleine Eva Marianne S: Praktik: Sämsta stället jag någonsin varit på. Otroligt oengagerade. Absolut inte villiga till att hjälpa andra.
  • Ingrid O
    Ingrid O: Anderssons Carcenter är sämsta stället att köpa en bil på! Om det är fel på bilen man köpt förhalar man att ta in den till verkstaden. När man väl tagit in bilen till verkstad påstår man därefter att man vidtagit åtgärder men i själva verket har man inte lagat det då felet kvarstår eller återkommer. Man har heller inga papper att visa upp på själva reparationen! Dålig kommunikation från säljare. Man lovar höra av sig en viss dag men man gör inte det. Vill man häva bilköpet får man ingen kontakt med ägaren. Hon svarar helt enkelt inte kunden. Företag som detta borde inte få ha verksamhet. Människor borde varnas från att köpa en bil här!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eslöv?

Carin R
    Carin R: Personalen är inte beredda att slå ner på priset trots att vissa av deras varor är defekta! Menar på fullt allvar att det är så det är idag! Trång yta i butiken, man kommer knappt fram!