Övrigt i Tomelilla

8 rekommenderade övriga företag i Tomelilla kommun

• Rickard S
    Rickard S: Den gamla sortens mekaniker i den goda bemärkelsen. Har känsla för vad som behöver göras och fixar allt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tomelilla?

• Tone K
    Tone K: Bästa 👌 Så duktig 👌 Även med min stora luffa 😊
    Inga Lena Lennartsdotter S
    Inga Lena Lennartsdotter S: Jag är så otroligt tacksam för denna verkstad Alltid så fint bemötande Härlig stämning mellan killarna på golvet Och alla arbeten som är gjorda på min sprinter är jag så nöjd med Rekommendera på det varmaste denna verkstad 🙏😊🙏
  • 2 omdömen
    Dennis Agne Tommy H
    Dennis Agne Tommy H: Väldigt trevligt bemötande och kunnig personal. De levde helt klart upp till min förväntan med snabba leveranser och bra priser.
  • Karin H
    Karin H: Trevligt bageri. Goda kakor och gott bröd Men det jag vill framhålla är deras "utkörning". Vi ville överraska en släkting med tårta. Ringde dem och för en 50-lapp körde de ut det till nästa by. Prisvärt? För Stockholmsförhållande är de väldigt billiga. Tårta, kakor och frallor inkl utkörning kostade mindre än en halv tårta här.
    Marie W
    Marie W: Här får du bra service och alltid ett trevligt bemötande. Att du sen har tjuriga barn som dessutom är kissenödiga är inga problem - de har lösningen :-)
  • Mats D
    Mats D: Opålitlig o håller inte sitt ord vid flera tillfällen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tomelilla?

Marcus Dennis W
    Marcus Dennis W: Chauffören med släp CKB14R kör som ett riktigt rövhål kör för fort, försöker köra om bilar som håller laglig hastighet mm.